a ovima danas smo dali mandat da rade upravo to - mijenjaju kad misle da je to potrebno i rade to s dobrobiti kluba na pameti — Sajla
one prije uopće ne treba uspoređivati s bilo kime. zaboravite ih već jednom. jedina sličnost s današnjima je da im je radno mjesto na istoj adresi. — Sajla
Baš ih treba uspoređivati s njima jer se iz povijesti mora izvući pouka da se više nikad ne ponovi jednoumlje i samovolja jednog čovjeka ili grupice istomišljenika. — Kermit
Ne, trebali su dovesti trenera nakon priprema. To bi bila mudra i pametna odluka: pustiti trenera kojem ne vjeruješ da odradi pripreme i onda dovesti novog da vodi momčad bez priprema. Genijalac si; mi ostali te zato ne razumijemo.
Oprosti što sam te uopće spomenuo, nedostojan sam ovih ideja. — Bosskovitz
Ne, ne, drago mi je da jesi. A što se ideje tiče, nemaš beda, nema copywrite-a, slobodno prensesi dalje.Oprosti što sam te uopće spomenuo, nedostojan sam ovih ideja — Bosskovitz
Ne može se ponoviti. Doslovno, borili smo se za to da više nikad nema samovolje nikoga, nego uvijek samo i jedino volje članova klubova. Usporedba je maliciozna i potpuno bespredmetna. — Bosskovitz
Tajming smjena trenera, dovođenja igrača i sada smjene SD-a je kriminalan. — Kermit
Borili smo se i protiv Canjuge i Franje pa smo vidjeli gdje nas je to dovelo.
Pametnom dosta. — Kermit
Doslovno, borili smo se za to da više nikad nema samovolje nikoga, nego uvijek samo i jedino volje članova klubova. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.