• Dragon1Warrior123
    3.9k
    Sad ga sereš malo.

1. trener po prvi put u ohoho godina stranac, jer realno nemamo trenera u našem bazenu za nas
    Kondicijski mi je totalno nebitan, ali sviđa mi se čela!
    Špice 2/3 Hrvati
    Bekovi Ristovski (računam Balkance pod naše) i Mikić, te Perković i Franjić sa druge strane. Toliko o tome.
    Većina igrača veznog reda, Hrvati, golmani Hrvati, imamo ajde samo jedno Hrvatsko krilo, ali sve u svemu većina momčadi su nam Hrvati.
    Ali zašto bi uopće morali biti samo Hrvati? Torrente svaku utakmicu grize ko lav. RPG jedan od najboljih bekova koje smo imali, Bernauer se igrao na 120% svaku utakmicu, da ne idem dalje.

Pa neka i bude SD stranac, jedina naša opcija kojoj sam sklon je Boban, ako njemu to nije privlačno onda nemamo SD-a dostojnog nama u bazenu. Meni se jebe dal je trener, kondicijski, igrač, SD stranac. Meni su samo bitni rezultati i kako rade. A ako rade kako treba, iskreno me zaboli što to naše novinare neke svrbi jer su prijatelji sa tamo nekim likom koji si misli da bi mogao biti SD ili trener. Imali smo sad Marića našega, pa smo ga bacili na glavu jer nije dorasao poslu. Ne treba nam još jedan takav samo da bude naš...
  • Facke
    5.1k
    Kaj se tice Mislintata, covek je tezek. Sad su ga drugi put izbacili u Dortmundu posto se nije slagal s deckima unutar kluba teri su snjim bili vu sportskem sektoru. Znaci dva put je letel iz Dortmunda i zbog istih gluposti je letel i iz Stuttgarta pa i Ajaxa. Oce potpunu moc i ne zeli da mu se itko mesa v posel.

Kaj se tice Bobica. Frankfurt dan denes zivi od njega i Kovaca. Sav taj uspeh bazira na njihovem poslu. Uz to je Frankfurt posle njih jake dobre odluke napravil. Bobic je u Frankfurtu bil jake dober. Kaj se tice Stuttgarta i Herthe. V obu dva kluba je bil dok su bili v rasulu. Ljudi unutar kluba su mu okretali leda. Stuttgart je v te vreme rezal budzet i moral usparati nekih 20-30 miljuna eura. Nisu imali za neke velike transfere a do nedavne je Stuttgart od onuga ispadanja protiv Rijeke dok se nisu proslu sezonu popravili u teskem kaosu. Punih 12 let. Male prva liga, male druga liga, pa su novci nestali itd. Znaci potpuni kaos kakuv je das naprimer i dalje vu Herthe ili vu Schalkeu.

A kaj se tice mandata Bobica u Herthe. Eto Bobic je dosel kad su prije njega spiskali 340 miljuna Eura investitora. Dosel je kad je klub vec bil vu potpunem raspadu.Neki ga tam od prvuga dana nisu steli. Poptuni kaos je bil. Potrudil se je da bi ga izbacili van a k tomu mu jos nisu steli platiti odstetu. Nisu se v dobrem razisli zato kaj je uz to Bobic rekel bolnu istinu kakve je stanje v klubu. On je jak covek, dober, stoji iza svojih reci i ak neke ne stima on bu to bez problema iznosil u medijama.
  • Ali
    2.4k
    Znači nema kvalitetnih za sd/trenera/spicu/stopere... jedino za predsjednika, IO, blagajnika i ine ima kvalitetnih domaćih... cudno

Iskreno nemislim da nema dovoljno dobrih u RH.
    A Kusić nije repka, i ako te ne zanima rezultat RH onda ne pripadamo istoj skupini
  • Jurki
    15.5k
    naravno da me zanima repka, ali ne na ustrb toga da Dinamo ima losije rezultate zbog toga.
    Isto tak Uprava nam je sacinjena od generalnih direktora uspjesnih firmi i nema potrebe takve kadrove dovlaciti izvana.
    I aj budi posten kojega bi mi to trenera/sda/spicu trebali angazirati a da je nas ali pod uvjetom da isporuce kaj se od njih trazi?
  • Ali
    2.4k

Evo tr, sd, spica:
    Niko/Rober Kovač,
    Boban,
    Kramaraić/Crnac/Musa

Znači nije da nema ljudi mego nešto ne šrima, pa ovi nisu tu, ima tu puno taštine i zakulisnih igara koji ove gore navedene odbijaju od maksimira.
    Dakle.ima, ali fali klubu nesto...
  • serbus
    4.6k

Ja bi se složio deda s tobom u većini ali je problem kad osoba sama vidi da nije za to ali se grebe do zadnjeg da ostane tamo teško takav može imati to traženo poštovanje.

Da je majstor rekao nisam spreman biti za SD dinama ali sam spreman učiti uz nekog ja bi prvi rekao može budi tui dalje ali ja sam vidio na članskom danu bahatog lika bez pokrića. Tamo ga se rešetalo sat i pol pitanjima nijednom on nije pogriješio.
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Znači imamo već dvije Hrvatske špice kad smo kod toga, kao što sam već rekao. A Crnac kao prvo nije špica, Kramarić trenutno ni mrtav ne bi došao u Dinamo, a Musa je em preskup, em ne bi došao, em nikakav upgrade. Bobana bi i ja, ali ne vjerujem da se njemu dolazi ni najmanje. A Niku Kovača nit bi mogli platiti, nit bi nam donesli rezultate, nit bi ovi došli...
  • Jurki
    15.5k
    Evo tr, sd, spica:
    Niko/Rober Kovač,
    Boban,
    Kramaraić/Crnac/Musa
    Ali

Govorimo o imenima koja mozemo dovesti.
    Kovaci su u Dortmundu, Boban - jedini koji je realan, al je upitno dal on ima ambiciju biti sd Dinama.
    Krama je rekel da ne zeli u Hnl, Crnac tek otisel u Englesku, Musa bi nas prevec kostal.
  • Ali
    2.4k

Zasto ne dodju? Pa jer nismo kao klub na dovoljnoj razini.
    Dakle nije da nema domacih.
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Jao semantiko moja... nema domaćih koji ŽELE doć kod nas.

Pa s obzirom da ne žele, kako da molim te onda dovedemo nekog na našoj razini, ako ti ne žele doć kod nas? Bolje da uzmemo nekog ko nije na našoj razini, samo neka je Hrvat?
  • Bosskovitz
    14.7k
    Oni prije su mijenjali trenere kako su htjeli I dovodili igrače kao su htjeli, kao i ovi.Kermit

Svaki klub na svijetu mijenja trenere i dovoditi igrače kako su htjeli. Tu smo isti mi, Croatia iz Zmijavaca i Real iz Madrida.

Otkaz treneru prije pripremaKermit

Ne, trebali su dovesti trenera nakon priprema. To bi bila mudra i pametna odluka: pustiti trenera kojem ne vjeruješ da odradi pripreme i onda dovesti novog da vodi momčad bez priprema. Genijalac si; mi ostali te zato ne razumijemo.

Oprosti što sam te uopće spomenuo, nedostojan sam ovih ideja.
  • OldSchoolZG
    301
    Sad gda/kad smo se rešili Marića, nadam se kak bu se novi SD se okrenul
    našoj šoli i igralcem iz HNLa.
    Marić je kreiral s svojimi igralci najslabšu obrambu Dinama v zadnjih 68 let. Primamo 1.59 gol po
    tekmi , slabši smo bili 1956-57 gda smo primali 1.96 gol/tekmi. Za mog življenja smo bili gori samo 2005/06 , sedmi na kraju.
    Neverjetno je kak je on opče postal SD ?

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-ovo-ne-pamti-skoro-70-godina-bolest-je-pocela-s-jakirovicem-bjelica-hitno-mora-naci-rjesenje-15517483
  • NBC
    41
    Čovjek je čisti amater. Nadam se da je uprava s ovim promjenama trenera i napokon skidanjem Marića uvidjela da je sve što je napravio po pitanju kadra upitno osim dolaska Pjace. Sada treba dati još jaču podršku klubu da osvojimo titulu što prije. Za ozbiljniji nogomet nam fali igrača u svim linijama, počevši od golmana pa nadalje. Po meni obavezno treba vratiti Vrbančića i priključiti nešto igrača iz vlastite škole. Zahvaliti se dobrom dijelu igrača koje je Marić doveo i uzeti dva-tri jača igrača.Zarađeno je dovoljno novca da se može uložiti u par igrača koji će dignuti naše klince iz juniorskog pogona. Sve ovo s trenerima je bilo nepotrebno, stvar je u igračima koji su dovedeni.Zato treba maksimalna podrška treneru i ekipi da se ovo izgura.
  • Ludovic IX
    8k
    Nije sportski direktor kriv što imamo 16 stativa. Što nam osijek u dve tekme zabiju 4 eurogola kakve neće sljedeće tri sezone zabiti. Nije sd kriv što nam treneri protiv hajduka igraju lagano pa što bude umjesto da ih stisnemo od prve minute pa ako nejde, nejde.

Nije sd ni kriv što n3 možemo korner obraniti ili što nam svi prodaju kontru..tu nije do igrača jer uz dobrog trenera, obranu je puno lakše složiti od napada. A uz sve mane našeg napada, imamo najviše golova.
  • Crni86
    8k
    pos cijim mandatom je odluceno da jakir ostaje? Pod cijim mandatem je doveden bjelica?

Tko je krojio ekipu koja nema dovoljno karaktera i koncentracije da takve utakmice privede kraju? Marko Maric je potpisnik sportske politike dinama koja je kao rezultat dala najlosju polusezonu od kad je lige 10. A imao je jako lijepo upozorenje prosle godine, al zamisli uspio je zasrat jos vise nego tajnica i murjak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.