• Dudu9
    1.4k
    SD doveo lijevog beka Oliveras koji nije u stanju igrati u kupu, to je kriv ko trener? Pa zvjer Mmae, Cordoba od 2mil eura da bi sjedio na klupi? Mbuku isto klupa, Maric je samo za klupu dovodio igrače a zapravo je trebao pojačavati ekipu a ne širit klupu
  • Jurki
    15.5k
    zar mislis da je stanje na tablici jedini razlog smjene sda?

Sd mora raditi kompletan sportski dio. Koji je sportski segment unaprijeđen?
    Losi rezultati na jesen su samo stvari ubrzale.
    Niti jedan dio koji je njegova odgovornost nije rijesen.
    Sd si kluba a nisi uspel najti levog beka 3 prijelazna roka?
    Niti jedan dio momcadi koji je kritican nije zacepljena rupa. Galesica bi i ja dopeljal, za to nam ne treba sd.
    U prvom intervjuu je sral o filijali.. i na tome ostalo, a kurcimo se da razvijamo igrace za basnoslovne prodaje od kojih klub zivi.
    Skautska sluzba? Nista.
    Za svaki transfer mu je trebalo sto gladnih godina da ga zavrsi.

Jos je previse vremena i dobil.
  • ElDorado
    1.9k
    Mislim da je Karin ovog puta dobro napisao. U ljeto nas ocekuje ozbiljna selekcija pogotovo ako Baturina ode. Tko bi uopce mogao misliti da to Marić može uspješno obaviti?!
  • Orc123
    10.5k
    Opet drame. Maric nije dobio otkaz radi cinjenja nego radi ne cinjenja! Nemoguce za bilo koga da pogodi sva pojacanja! On je doveo i dobrih i losih igraca ali otkaz nije dobio radi toga nego radi onog sto nije napravio a to je filijala, l. Bek, a vjerojatno i zato sto nije jos pojacao momcad sa nekim kapitalcem ala Ivanusec, te također radi toga sto je sve razvlacio i ocito nije imao znanja kako zavrsiti nesto na vrijeme i kad treba!

S jedne strane nikad bolji Dinamo u Ligi Prvaka u s druge strane los dinamo u HNL.....istina je u sredini i mi imamo dobar kadar i to cemo s Fabijem i pokazati! Manje citajte glupe novinare a vise Zonu!
  • Kermit
    197
    a ovima danas smo dali mandat da rade upravo to - mijenjaju kad misle da je to potrebno i rade to s dobrobiti kluba na pametiSajla

Ovo je istina. Dali smo im mandat. To je jedina razlika, jer su i oni prije mislili da rade za dobrobit kluba, a to nije bilo tako za što postoje i sudske presude.

Slažem se da je greška prihvatljiva od zle namjere, ali je ishod isti, loš po Dinamo.

one prije uopće ne treba uspoređivati s bilo kime. zaboravite ih već jednom. jedina sličnost s današnjima je da im je radno mjesto na istoj adresi.Sajla

E vidiš, tu se ne slažem. Baš ih treba uspoređivati s njima jer se iz povijesti mora izvući pouka da se više nikad ne ponovi jednoumlje i samovolja jednog čovjeka ili grupice istomišljenika.
  • Ludovic IX
    8k
    Bas. U LP nismo imalo ovakav skor od prvog nastupa u lp tj da imamo isto pobjeda kao i poraza.

Ne može ekipa koja dobiva slazburg i slovan u gostima sa hendikepom bit toliko loše složena ds gubi od belupa 1:4 npr.

Nama se previše toga izdogadjalo nakon jebenog remija u rijeci di je jakir već tad popljuvan od strane vrlih znalaca sa foruma.

Spočitava se maricu mmae i cordobs jer jedan je na klupi a drugi ima preveliku plaću. Mauro perkovic je financijski duplo veći promašaj onda od mmaea.

Cordoba je plaćen koliko 2 milje. Možda je plaćen potencijal jer teško možeš dobit gotovog igrača od 19-20 god za milje a da je nama pojačanje.

Kak je rekao Orc, on ne može biti ocjenjen loše zbog toga koga je doveo, već samo zbog koga nije i tih drugih popratnih stvari kao druga ekipa.

Sucic i bati su igrači koji vjerojatno odlaze na ljeto. Imamo stojkovica, kacu, mišića, pavica, vrbu a i sa 35-40 milja od ova dva igrača, valjda se smije očekivati kakvo pojačanje pa bih rekao da nije baš takva panika kad ovi odu.

Igraci su odlazili i odlazit će i dolazit će i bit ćemo uvijek dinamo. Dal maric ima znanja da bude dobar sd, koji treba drzat dinamo na zadovoljavajućem nivou, nisam siguran ali nisam ni 100% siguran da nije. Presporo je donosio odluke, to sigurno .

Ali sam siguran da nije zaslužio ovoliko vrijeđanja od strane forumasa.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Baš ih treba uspoređivati s njima jer se iz povijesti mora izvući pouka da se više nikad ne ponovi jednoumlje i samovolja jednog čovjeka ili grupice istomišljenika.Kermit

Ne može se ponoviti. Doslovno, borili smo se za to da više nikad nema samovolje nikoga, nego uvijek samo i jedino volje članova klubova. Usporedba je maliciozna i potpuno bespredmetna.
  • Kermit
    197
    Ne, trebali su dovesti trenera nakon priprema. To bi bila mudra i pametna odluka: pustiti trenera kojem ne vjeruješ da odradi pripreme i onda dovesti novog da vodi momčad bez priprema. Genijalac si; mi ostali te zato ne razumijemo.

Oprosti što sam te uopće spomenuo, nedostojan sam ovih ideja.
    Bosskovitz

Možda se ne razumijemo pa ću ponoviti. Tajming smjena trenera, dovođenja igrača i sada smjene SD-a je kriminalan.

Što se Bjelice tiče, možda bi pravo pitanje trebalo biti zašto ga se dovodilo, a ne ovo drugo. Kako god i to ide na dušu ove uprave.

Oprosti što sam te uopće spomenuo, nedostojan sam ovih idejaBosskovitz
    Ne, ne, drago mi je da jesi. A što se ideje tiče, nemaš beda, nema copywrite-a, slobodno prensesi dalje.
  • Kermit
    197
    Ne može se ponoviti. Doslovno, borili smo se za to da više nikad nema samovolje nikoga, nego uvijek samo i jedino volje članova klubova. Usporedba je maliciozna i potpuno bespredmetna.Bosskovitz

Borili smo se i protiv Canjuge i Franje pa smo vidjeli gdje nas je to dovelo.
    Pametnom dosta.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Tajming smjena trenera, dovođenja igrača i sada smjene SD-a je kriminalan.Kermit

Naprosto se ne slažemo. Ja mislim da je tajming smjene trenera kojem ne vjeruješ prije priprema puno bolji nego nakon priprema jer si tako novom treneru dao priliku da kroz pripreme upozna momčad i pripremi ih da igraju onako kako želi. Zašto ti misliš da je bolje da ga se smjenilo kasnije?

Isto tako, tajming smjene SD-a na kraju prijelaznog roka u kojem mu se (po svemu sudeći) pružila zadnja prilika je puno bolji tajming od toga da ga smjeniš na ljeto pred prijelazni rok jer ovako možeš u miru dovesti boljeg SD-a koji će imati vremena pripremiti se za ljetni prijelazni rok i pokazati što zna, umjesto da ga se nespremnog baci u vatru. Zašto ti misliš da je bolje da ga se smjenilo kasnije?

Tajming dovođenja igrača, konkretno Kange, je definitivno bio kriminalan i vjerojatno je i to jedan od razloga zašto je SD smijenjen.

Borili smo se i protiv Canjuge i Franje pa smo vidjeli gdje nas je to dovelo.
    Pametnom dosta.
    Kermit

Ne znam ja protiv koga si se ti borio kada ovo ne razumiješ, ali upravo zbog loših iskustava s tim borbama je ova borba i bila takva kakva je: duga, ali konstruktivna i trajna. Nije se išlo rušiti upravu ili smjenjivati jednu osobu nego promijeniti paradigmu kluba i uvesti demokratski sustav koji će zauvijek spriječiti svaku potencijalnu samovolju protivnu volji članova kluba. I u tome se uspjelo.
  • Dudu9
    1.4k
    O kakvim pojačanjima da je dobro Marić napravio, pa dati 2mil da igrač sjedi na klupi,pa dati slobodnom stoperu 800k koji odigra par utakmica do lijevog beka koji nema mjesta na klupi, i ostale igrače koji su na klupi pa to može svako ovdje sa foruma,o čemu pišete da su takve stvari dobre???
  • Mali dioničar
    16.8k
    Doslovno, borili smo se za to da više nikad nema samovolje nikoga, nego uvijek samo i jedino volje članova klubova.Bosskovitz

Pa izbor članova je 25 od 60 skupštinara.

Moguće je da se radi na novom Statutu, ali u ovom trenu tijela kluba praktički biraju 35 od 60 skupštinara tako da činjenično ne stoji da se tijela upravljanja biraju jedino voljom članova kluba.
  • Orc123
    10.5k
    tu si sigurno mislio na Perkovica od 2mil eura, Sutala koji je kostao 4mil i 800tis po sezoni ali on ti otisao za đabe, valjda nisi znao i valjda si mislio na Stefulja kojeg jos uvijek placamo ali on ti na posudbi....
  • Dudu9
    1.4k
    znači neko je prije Marića promašio igrača pa je uredu što je on nastavio? Baš zanimljivo braniš Marića
  • Orc123
    10.5k
    opet da te ispravim, nije fulao igraca vec igrace. Za tvoju info ti igraci su pola godine u klubu, a ovaj prvi standardni clan udarnih 11 od dolaska Canavara. Isto tako ovaj bek kojeg spominjes ti je dosao na posudbu s godisnjom placom 100 tis eura.....
    Maric je kriv za ono sto nije napravio a ne za ono sto je napravio. Opravdano je dobio radi toga otkaz!
    Najveci krimen mu je filijala i l. Bek i navlacenje s transferima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.