• Olmic
    4k
    Ako Malenica ide i u rusenje Zajeca jos jedan odlican potez
  • miro
    5.6k
    Misliš trener koji je prekinuo euro prokletstvo i postavio Dinamo ponovo na mapu Europe?
  • Hrc-Vg
    557
    Neki komentari ovdje su stvarno odvratni i bez argumenata. Čovjek je dinamovac i vjerujem da je dao sve od sebe. Druga stvar je to što nije bio dovoljno dobar za ovu razinu. Nije uspio riješiti filijalu, dečki iz omladinske škole nisu dobivali prilike, a iza nekih transfera mu je veliki upitnik…
    Sam si se postavio neke ciljeve koji nisu izvršeni i drago mi je što je uprava reagirala sada, a ne na kraju sezone…Novi SD će imati dovoljno vremena da skenira situaciju i pripremi ljetni prijelazni rok.
    Mariću se treba zahvaliti na njegovom radu, probali smo razviti vlastiti kadar i to ovaj put nije uspijelo.
    Želim SD-a s iskustvom. Poželjeno da nije naš jer su naši slizani s menađerima, a znanje o modernom nogometu im je nikakvo.
    Preferirem talijana, njemca ili portugalca s iskustvom Benfice ili Porta, u njih se trebamo ugledati.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Vratite nam Simica!
  • deda
    35.1k
    Navijač Dinama se mora naučiti poštivati svoje igrače, trenere, SDe. Kad su tu i kad odu, bez obzira zašto su otišli. Problem 90% forumaša je što su skloni zaklinjanju na nečije ime i proklinjanje drugog imena, a istovremeno će se uredno staviti DZIS u potpis.

Nitko nije loš čovjek zato što se u nekom trenutku zaključi da nije za neku funkciju ili poziciju u momčadi. Jednostavno je to tako. Odluke netko donosi. Zaključuje. Je li bolje ovako ili onako, je li bolje da je ovaj ili onaj tu. Ne znači da onaj koga se mijenja treba pred zid ili da nije dobar ili koristan za nešto drugo.

Ljudi kod nas jednostavno imaju potrebu da je sve crno ili bijelo. Nije. I gotovo ništa nije ni crno ni bijelo.
  • rioda
    6.7k
    Ako Malenica ide i u rusenje Zajeca jos jedan odlican potezOlmic

Teško će golman Osijeka srušiti predsjednika Dinama
  • Olmic
    4k
    bome da. Manenica
  • San Lorenzo
    18.5k
    Dok ti je na profilnoj slici trener koji je S DINAMOM u 5 uzastopnih utakmica HNL-a (4 u ZG) osvojio 3 (slovima: tri) boda, zaista nisi prava osoba za kritizirati bilo što i bilo koga u HNL-u.veselko tenžera

Imam golemi respekt za čovjeka koji je Dinamu jako puno dao, pa čak i u ovom drugom mandatu koji je bio loš, za razliku od nekih koji su nakon smjene krenuli sa cipelarenjem, a tri mjeseca ranije su im bomboni ispadali iz usta...lajkići, 'čitanje sobe' i tako to.
  • Ali
    2.4k
    Nevidjeh nigdje ima li ova odluka refleksiju i na ljude koji su Marića doveli i imenovali.
    Vidim danas odusevljenje na forumu od cca 5-6 stranica teksta, kao da smo doveli dva reprezentativca ane dali otkaz direktoru.
    Ak sam dobro ispratio krimen koji je prelio casu je Petar Sučić , ali zar nije da sve nakon X€ mora odobriti IO ?
    I kaj sad , sad ce isti oni koji su doveli i imenovali Marića imenovati novog. A tko jamci da nece i ovaj put promasiti....
  • Noel
    8.5k

Slažem se ali isto tak netko prije nego zasjedne na radno mjesto u Dinamu mora bit svjestan koja je to težina i odgovornost. Nebitno koje radno mjesto da li je to čistačica, napadač ,trener ili sportski direktor. Igrači dobivaju ogromne pare. Jedan Mmae kad ima tolku plaću a šeće po terenu naravno da će dobit uvrede. Za mene je to crno bijelo. Lika boli toblerone za Dinamo ne shvaća uopće kaj znači Dinamo i to je to.
  • deda
    35.1k
    Slažem se s tobom da cijelu radnu etiku u Dinamu treba dići na još viši nivo. Rad u Dinamu treba biti kako kažeš odgovornost, ali i čast. Bez obzira na kojoj funkciji.
  • Lihtmašinac
    429
    Maricev posao nije zasluzio zadovoljavajucu ocjenu, ali bome nije ni totalka sve zasrao: Medju igracima ima i skroz prihvatljivih transfera (sta nutra, sta van), a Cannavaro bi mogao bit pogodak samo takav.

Od niza pogresaka (Zona ih odlicno detektira pa ih necu ponavljati), meni su najveci Maricevi promasaji bili:
    1) prebrz otpis Brodica kojeg je - ako je uopce trebalo - trebalo prodavati tek kad si mu vec doveo zamjenu u roster
    2) nedolazak lijevog beka, o cemu su ovdje pisane Odiseje i Biblije, te
    3) svinjarija s prodajom Pere Sucica za sicu.

Ipak, ako mu smjena i gubitak moci nisu previse povrijedili ego, ako je i nakon menadzerske epizode "cist od sumnjivih kontakata" i ako gori za klub, ponudio bih mu neku poziciju u pozadini na kojoj bi mogao pomoci. Iskustava o biznisu iza kulisa sad je bome skupio, pa da vidimo kakav je kad mora odradjivati jasno definirane zadatke koji ce mu se odozgo kontrolirati u kracem roku. Ovako na dugoj lajni i k tome u ulozi gdje je mogao glumit sefa, tu se pogubio u zelji za dokazivanjem, vlastitoj tastini i nedostatku sposobnosti. Dosad je razocarao ocekivanja pa nek krene sa stepenice nize, mozda klub od toga moze imati neke koristi, tko zna.

Za SD-a bi mi prvi pick za razgovor bio Fredi Bobic.
  • mosad
    855
    dobar posao u Frankfurtu. Al onda užasan u Herthi. Ima drugih imena za kojima bi se trebalo okrenuti
  • veselko tenžera
    4k
    meni je nekako Dinamo na prvom mjestu pa sve ljude gledam prema njihovom ukupnom učinku prema Dinamu.
    Jednom je Dinamu puno dao i svaka čast na tome. Nadao sam se da se taj isti čovjek vraća na klupu i da će nam drugi put opet puno dati. Međutim, došla je ljuštura tog čovjeka koji nas je ovaj put uvalio toliko da je upitno hoćemo li se iščupati.

Naravno, nije nas sam uvalio, ali nije ni prvi put sam donio sve dobro. U svakom slučaju, da ga imam na profilnoj ne bih se usudio spomenuti ovosezonski HNL, a kamoli kritizirati. Al dobro, nismo svi isti, poštujem.
  • Jurki
    15.5k
    ne znam kolko su piskarala upucena, ali prema svemu kaj se pise da se ide po stranca.. a ne vjerujem da se bu dopeljalo nekog "tek tolko".
    Imali smo domace trenere, domaceg sda - nije islo.
    Sad je vrijeme za stranca i ne vjerujem da se bu kilavilo za par eura jer svi su svjesni situacije da se ovaj put mora dovesti covjek koji ima iza sebe rezultate.
    Probali smo sa svojim kadrom, nije islo.. dalje se zakljucak sam namece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.