• Klenx
    6.7k
    Svaka čast Upravi Kluba na hrabrosti i preuzimanju odgovornosti. I u slučaju Bjelice, i u slučaju Marka Marića.

Nadam se da je Marko Marić zadnja bleferska, nestručna i puna sebe osoba koja će imati ovako važnu funkciju u Dinamu u doglednoj budućnosti.
  • quizzy86
    124
    nosi si Nenada doma
  • rokikaciga
    419
    Ja sam spomenuo Jakira jer mu se ishitreno dalo otkaz jer nas je Bayern naguzio. I onda se dovede Bjelica koji nas je ugusio u HNlu i koji ni kao Jakir nije stborio nijedan mehanizam

Svidalo se to nekima ili ne Jakir je klub preuzeo u jako losem stanju, imao kikseve u Europi na pocetku ali proljece je odradeno skoro pa perfektno.
  • BBBaranja
    3.1k
    Čini mi se da lutamo,a to mi se ne sviđa.
    Palac gore za smjenu Marića,ali tajming je po meni skroz promašen.
  • deda
    35.1k
    Tajming je jedini logičan i apsolutno pogođen.
  • Kermit
    197
    Tako je, gdje su ona dobra, stara vremena kad u upravi nisu sjedili iskusni menadžeri nego kriminalci, policajci i kuhačice kava koji su znali kako se vodi klub?

Jbt, kaj sve Zona trpi.
    Bosskovitz

I koja je razlika između dotičnih i ovih prošlih?
    Oni prije su mijenjali trenere kako su htjeli I dovodili igrače kao su htjeli, kao i ovi.

Tri trenera u pola sezone, lijeva pojačanja. Otkaz treneru prije priprema, ključni igrač napadač nakon priprema. SD otkaz nakon 2 kola HNL.

To se zove nered i ne znanje.

I ne, ne plačem za starim vremenima, krivo si shvatio. Samo sam usporedio s onima koji su bili prije jer nisam vidoviti da mogu usporediti s onima koji će doći.
  • San Lorenzo
    18.5k

Neznam kakve veze ima bivši trener s mojim kritiziranjem hnl nogometa pod novim trenerom kojeg je odabrao sad već bivši i sramotno loš sportski direktor čiji se odlazak slavi kao Nova godina?! :lol:
  • Jurki
    15.5k
    slazem se da je tajming los.. trebal je dobiti otkaz u Rujnu.
    Ali isto kak i trenera ne smjenujes nakon 1 kiksa tak ni sda.
    Dobil je 2 roka, napravljeno je jako malo i lose. On je svoju utakmicu zavrsio losim rezultatom i zato je sad platio glavom.
    Trener i ovaj kadar moraju uzeti titulu.. a za novog sda ima dovoljno vremena da analizira i 1. 6. ima jasnu sliku u glavi kaj sve treba napraviti.
    Ocekujem da oformi postenu skautsku sluzbu, da se najde odgovarajuca filijala, ako treba restrukturirati omladinski pogon, vidjeti koji treneri mogu ostati, kojima treba dati šut kartu, da se ulazni transferi rjesavaju brze i rjesi balasta.
  • Sajla
    7.1k
    I koja je razlika između dotičnih i ovih prošlih?
    Oni prije su mijenjali trenere kako su htjeli I dovodili igrače kao su htjeli, kao i ovi.
    Kermit

razlika je ogromna - razlog zbog kojeg dovode igrače i smjenjuju trenere "kako hoće". ne misliš valjda da i jedni i drugi to rade s istom namjerom?
    a ovima danas smo dali mandat da rade upravo to - mijenjaju kad misle da je to potrebno i rade to s dobrobiti kluba na pameti. griješe? za mene je greška puno prihvatljivija od zle namjere i stavljanja svog džepa ispred kluba.

Samo sam usporedio s onima koji su bili prijeKermit

one prije uopće ne treba uspoređivati s bilo kime. zaboravite ih već jednom. jedina sličnost s današnjima je da im je radno mjesto na istoj adresi.
  • quizzy86
    124
    premali je uzorak utakmjca kako bi uspoređivali Bjelicu i Cannavara, u redu nije napravio dobre zamjene u Osijeku, ali ni tvoj miljenik se nema čim pohvalit pred kraj mandata sa svojim odlukama pa je bolje da ga ne spominješ.. uostalom kolega don ti je sve rekao...
  • Noel
    8.5k
    Bitno se rješavat ljudi koji nisu dorasli ozbiljnom europskom Dinamu. Tajming je uvijek pogođen za rješavanje nesposobnih ljudi. Nebitno kad to bilo. Ne govorim samo o Mariću.
  • BBBaranja
    3.1k

Po mom mišljenju u novu sezonu se trebalo krenuti s novim sportskim direktorom.
  • Zambatine škude
    3.5k
    99 % navijača Dinama želi otkaz Mariću i tu se danonoćno svađaju oko njegovih odluka di unište forum do neprepoznatljivosti. Klub mu da otkaz, 50 postova svađe i nadrkavanja jel prerano ili prekasno, di je Jakir, di je Bjelica, di je Sanjin stavio zarez u priopćenju, kako ćemo i koga ćemo.

Tu jednostavno ima ljudi kojima klub može organizirati da im Sofia Vergara dođe doma i izdrka, oni bi došli na forum i žalili se zašto nije bilo opcije da dođe neka ljevakinja. Nema tu pomoći.
  • sport
    4.1k
    Da je dobio otkaz prije prelaznog roka bio bi loš tajming,dobio je otkaz pred kraj prelaznog roka jer ionako nikakve koristi za klub da je ostao do kraja istoga jer se ionako bavio svojom promocijom .
  • veselko tenžera
    4k
    Neznam kakve veze ima bivši trener s mojim kritiziranjem hnl nogometa pod novim treneromSan Lorenzo

Dok ti je na profilnoj slici trener koji je S DINAMOM u 5 uzastopnih utakmica HNL-a (4 u ZG) osvojio 3 (slovima: tri) boda, zaista nisi prava osoba za kritizirati bilo što i bilo koga u HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.