• Captain America
    19.5k
    Samo da ne bi za pola godine skužili da nije baš cijeli problem isključivo u jednom čovjeku.Zambatine škude

Kolega je objavio da neće biti jedini koji leti.

Mariću ima krimene, neki su manji, neki veći, ali stanje na tablici po meni sigurno nije jedna od njih.Zambatine škude

Tko je slagao ekipu i imao tri trenera u 4 mjeseca?
  • rokikaciga
    418
    Sad jedno malo nepopularno mišljenje koje vučem otkad se to dogodilo...Jakiru nije trebao biti uručen otkaz.
  • GeneralNapoleon
    749

Slazem se potpuno s tobom. Ali htio sam samo pohvalit za izoliranu odluku da se konacno da covjeku otkaz. Makar to bilo pre kasno, sto sam vec prije pisao.

Takoder se slazem, da je s ovim tek napravljeno pola posla. To sam govorio i dok je Simic maknut, to cu govorit i sada. Jednako bitno, ako ne i bitnije, kao sam otkaz je izbor novog SDa.

Ali opet i cist otkaz vec zasluzuje barem neku pohvalu.
  • Zambatine škude
    3.5k
    Kolega je objavio da neće biti jedini koji leti.Captain America

Vidjet ćemo, ali ne mora biti ni do toga tko leti, a tko ne. Može biti i do toga kako je ustrojen sportski sektor i postoji li SD koji može raditi sve što bi proklamitavno trebao kod nas.

Tko je slagao ekipu i imao tri trenera u 4 mjeseca?Captain America

Pa ekipa je dijelom naslijeđena, dijelom razvijena, dijelom u pokušaju nekog stvaranja. Funkcionirao je u nekom vakuumu kao i cijeli klub sve do ljeta. Cannavaro je realno prvi pravi njegov trener, ovo ostalo su reaktivne i populističke odluke bile.

A ovo pitanje mi je od početka promašeno jer je Dinamo od početka sezone do dana današnjeg imao daleko najjaču ekipu u ligi što snažno sugerira i nikad bolja LP dionica. Ako je generalni konsenzus da u cijeloj ligi ima 4-5 igrača koje bi možda htjeli vidjeti u Dinamu, onda nema nikakve prepreke na terenu da ne budeš dominantan.
  • ZrnTSCHeZ
    776
    "Ova teška odluka donesena je uslijed ORGANIZACIJSKIH RAZLOGA."

Moram priznati da me mrvicu zbunjuje to objašnjenje
  • San Lorenzo
    18.5k
    Doveo trenera pod kojim neigramo ništa bolje nego pod prethodnim, osim Franjića, Pjera i Torrentea, doveo kojekakve propalitete zbog kojih će novi sd imati težak i kompliciran posao da ih se rješi i zbog kojih će vjerojatno patiti ulazni transferi.
  • Jurki
    15.5k
    Ova teška odluka donesena je uslijed ORGANIZACIJSKIH RAZLOGAZrnTSCHeZ

Pa nece napisati "sportski direktor je bil zakurac"
  • Paggini
    38.3k
    Ima jedan vrhunski SD trenutno bez posla - šta se čeka????

k_33624477_640.jpg

Radit ce navodno za euro...
  • vjeko1701
    12.2k
    Čujem da ga bole leđa
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Iskreno pitanje je koga sad očekivati kao novo ime. Nekako me samo strah da ni ljudi u klubu nisu do kraja svjesni koliko je Dinamo velik i koliki potencijal ima... I na kraju ko uopće bude tu predlagao imena?
  • mokoxax468
    1.1k
    Hvala na svemu, no nažalost nije bio razina za Dinamo. Nadam se novom kvalitetnom SD-u s većim iskustvom

Ovo naslađivanje sada od nekolicine je tužno, no ne i neočekivano.
  • Olmic
    4k
    Nadam se otkazu dzemi i sokoti vrsnim skautima
  • Odani Zgd
    64
    Koji populistički potez....sad ga smjenjivat u smiraj prijelaznog roka.Trebalo ga je ostavit do kraja sezone,pa onda vući poteze.U slučaju da izgubimo prvenstvo,sportski direktor i još neki(a zna se koji)bi trebali biti bivši
  • Jurki
    15.5k
    Ovo naslađivanje sada od nekolicine je tužno, no ne i neočekivano.mokoxax468

Samo smo sretni zbog ispravnih poteza koje Uprava vuce.
    Osobno mi se zivo fucka kak se zove sd.. zanima me jedino al radi dobro ili lose. Ista stvar je za trenere ili igrace.
    Jedino kaj je bitno da Klub ide naprijed i da se problemi rjesavaju.

Koji populistički potez....sad ga smjenjivat u smiraj prijelaznog rokaOdani Zgd

Dobilo se vremena da se najde pravo rjesenje, da nova osoba poslozi sportski sektor do ljeta, vidi u miru roster koji imamo te u ljetu ima gotovu sliku.
  • rokikaciga
    418
    Trebalo ga je ostavit do kraja sezone,pa onda vući potezeOdani Zgd

I baciti novog sportskog bez dubinske pripreme u ljetni prelazni rok? Kaj je vama?

Kroz mjesec dana dovesti novog (NE v.d.) SD i onda imaš 3 mjeseca za napraviti dubinsku analizu, možda već i povući neke poteze, postaviti ciljeve, igrače, razgovarati sa svima itd itd itd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.