• Majki2111
    4k
    Ne pravi se grbav, molim te. Jedno je linkati forum jebenog Cardiff Citya, drugo forum Osijeka. Ako ne znaš u čemu je razlika između tog dvoje, ja te neću učiti. Na ovaj post nemoj odgovarati jer mi se ne ulazi u offtopic raspravu.Paggini
    Isto je jel Osijekov, Atalantin, Ajaxov il riječki. Tuđi je forum.
  • Nolifer
    11.9k
    Nije, lijepo ti je rekao Paggini
  • Paggini
    57.5k
    Majki, ne znam jel se namjerno praviš grbav ili ne. S Cardiff Cityem ne dijelimo ništa - niti jednu utakmicu u povijesti. S druge strane, navijači osijeka, čiji forum promoviraš linkanjem nas mrze iz dna duše na svoj jadni, bijedni, seljački način.

To je razlika, jel. I nemoj sad ulaziti u metafizicka objasnjavanja i rasprave "sto je zaista rivalitet, postoji li on jer istrazivanja pokazuju da je to samo fiktivna odrednica koja nema uporista u realnosti"
  • Majki2111
    4k
    Ma mi smo različiti.
  • nemapredaje
    5.5k
    Majki, čitam ovih zadnjih par stranica i dojma sam da ti nedostaje jedan pravi posao koji će te osvjestiti. Nekakvih pola godine bauštele, trosmjenskog rada u nekakvoj tvornici, ili nekog dostavljačkog-skladištarkog rada.

Općenito imam osjećaj da mladima nešto takvo nedostaje da poslije onda mogu cijeniti ozbiljne prilike u karijeri koje dobiju.
  • DrawTube
    7k
    ma kakva baušela, dovoljno je odraditi 6 mjeseci na blagajni lokalnog konzuma da se počnu cijeniti prilike
  • The Undertaker
    8.4k
    Pliva Savski Marof (Tapi Croatia) trenutno traži barem 20 ljudi različitih profila, neki od njih i kemičari. Al eto, nema se posla ili je daleko il je slabo plaćen ili se puno radi itd...
  • Hnlovac
    2.6k
    pliva koju su preuzeli Židovi (teva)??

Ne dao Bog nikome da tamo dođe, imam frendove koji tamo rade i kažu da je masovni egzodus iz firme i da ljudi odlaze doslovno na dnevnoj bazi, priča se o plaćama od 800,900 eura za skladistare, a mnogi već zaposleni idu fusat nakon posla

Pitanje je mjeseci kad će razjebat sve i kad će otpustiti 300 radnika
  • The Undertaker
    8.4k
    Hoćeš reći da je bolje sjediti doma na trošak roditelja i pisati na portalu nego raditi za, bubam, 1000 eur i stjecati radno iskustvo pa onda tražiti nešto bolje?
  • Droljo
    18.2k
    navijači osijeka, čiji forum promoviraš linkanjemPaggini

Koji kuratz? Promocija suparničkog foruma u navijačkom svijetu, forumu? Pa kaj vam je? Bude se netko od ovod prebacio u kohortu jer je majki promovirao njihov forum? Aj nemojte me zajebavat ljudi..
  • Hnlovac
    2.6k
    hoću reć da je bolje otic na baustelu ili radit u lidl nego da te zidovi IZRABLJUJU za 800 eura

U krajnjem slucaju može se otic i u de ili slo. Svako skladište je bolje nego plivino. Općenito je sramota dabat radniku danas 800 eura, al da oni mogu, davali bi i 300. Ne moraš biti ni zidov da izrabljujes i naši rade dovoljno dobar posao
  • Paggini
    57.5k
    Koji kuratz? Promocija suparničkog foruma u navijačkom svijetu, forumu? Pa kaj vam je? Bude se netko od ovod prebacio u kohortu jer je majki promovirao njihov forum? Aj nemojte me zajebavat ljudi..Droljo

A gle, tako sam odlučio i objasnio svoju odluku. Nisam banirao Majkija, obrisao sam mu post, a stvarno mi se ne da ni o tom dodatno raspravljati.
  • deda
    38.4k
    radit u lidlHnlovac

I to su Židovi
  • Majki2111
    4k
    Imao sam to prošle godine. Radio sam na pokretnoj traci 840 eur. Dizao se u 4:30 za jutarnju smjenu.
  • Hnlovac
    2.6k
    nažalost nema lanca gdje radnici imaju pristojnu placu

Mozda DM, ali neće ni to bit dugo situacija. NTLove i Bose neću ni spominjat, treba im zapaliti poslovnice

Samo se baustela isplati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.