• Majki2111
    3.8k
    Ne pravi se grbav, molim te. Jedno je linkati forum jebenog Cardiff Citya, drugo forum Osijeka. Ako ne znaš u čemu je razlika između tog dvoje, ja te neću učiti. Na ovaj post nemoj odgovarati jer mi se ne ulazi u offtopic raspravu.Paggini
    Isto je jel Osijekov, Atalantin, Ajaxov il riječki. Tuđi je forum.
  • Nolifer
    9.5k
    Nije, lijepo ti je rekao Paggini
  • Paggini
    38.3k
    Majki, ne znam jel se namjerno praviš grbav ili ne. S Cardiff Cityem ne dijelimo ništa - niti jednu utakmicu u povijesti. S druge strane, navijači osijeka, čiji forum promoviraš linkanjem nas mrze iz dna duše na svoj jadni, bijedni, seljački način.

To je razlika, jel. I nemoj sad ulaziti u metafizicka objasnjavanja i rasprave "sto je zaista rivalitet, postoji li on jer istrazivanja pokazuju da je to samo fiktivna odrednica koja nema uporista u realnosti"
  • Majki2111
    3.8k
    Ma mi smo različiti.
  • nemapredaje
    4.3k
    Majki, čitam ovih zadnjih par stranica i dojma sam da ti nedostaje jedan pravi posao koji će te osvjestiti. Nekakvih pola godine bauštele, trosmjenskog rada u nekakvoj tvornici, ili nekog dostavljačkog-skladištarkog rada.

Općenito imam osjećaj da mladima nešto takvo nedostaje da poslije onda mogu cijeniti ozbiljne prilike u karijeri koje dobiju.
  • DrawTube
    6.1k
    ma kakva baušela, dovoljno je odraditi 6 mjeseci na blagajni lokalnog konzuma da se počnu cijeniti prilike
  • The Undertaker
    6.7k
    Pliva Savski Marof (Tapi Croatia) trenutno traži barem 20 ljudi različitih profila, neki od njih i kemičari. Al eto, nema se posla ili je daleko il je slabo plaćen ili se puno radi itd...
  • Hnlovac
    1.5k
    pliva koju su preuzeli Židovi (teva)??

Ne dao Bog nikome da tamo dođe, imam frendove koji tamo rade i kažu da je masovni egzodus iz firme i da ljudi odlaze doslovno na dnevnoj bazi, priča se o plaćama od 800,900 eura za skladistare, a mnogi već zaposleni idu fusat nakon posla

Pitanje je mjeseci kad će razjebat sve i kad će otpustiti 300 radnika
  • The Undertaker
    6.7k
    Hoćeš reći da je bolje sjediti doma na trošak roditelja i pisati na portalu nego raditi za, bubam, 1000 eur i stjecati radno iskustvo pa onda tražiti nešto bolje?
  • Droljo
    12.1k
    navijači osijeka, čiji forum promoviraš linkanjemPaggini

Koji kuratz? Promocija suparničkog foruma u navijačkom svijetu, forumu? Pa kaj vam je? Bude se netko od ovod prebacio u kohortu jer je majki promovirao njihov forum? Aj nemojte me zajebavat ljudi..
  • Hnlovac
    1.5k
    hoću reć da je bolje otic na baustelu ili radit u lidl nego da te zidovi IZRABLJUJU za 800 eura

U krajnjem slucaju može se otic i u de ili slo. Svako skladište je bolje nego plivino. Općenito je sramota dabat radniku danas 800 eura, al da oni mogu, davali bi i 300. Ne moraš biti ni zidov da izrabljujes i naši rade dovoljno dobar posao
  • Paggini
    38.3k
    Koji kuratz? Promocija suparničkog foruma u navijačkom svijetu, forumu? Pa kaj vam je? Bude se netko od ovod prebacio u kohortu jer je majki promovirao njihov forum? Aj nemojte me zajebavat ljudi..Droljo

A gle, tako sam odlučio i objasnio svoju odluku. Nisam banirao Majkija, obrisao sam mu post, a stvarno mi se ne da ni o tom dodatno raspravljati.
  • deda
    35.1k
    radit u lidlHnlovac

I to su Židovi
  • Majki2111
    3.8k
    Imao sam to prošle godine. Radio sam na pokretnoj traci 840 eur. Dizao se u 4:30 za jutarnju smjenu.
  • Hnlovac
    1.5k
    nažalost nema lanca gdje radnici imaju pristojnu placu

Mozda DM, ali neće ni to bit dugo situacija. NTLove i Bose neću ni spominjat, treba im zapaliti poslovnice

Samo se baustela isplati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.