Nivo i kontruktivnost rasprave na Zoni je potpuno devalvirao. To se mora zaustaviti, a metode su vam preblage. — Zagi
Ipak je navijački forum na kraju dana, neće nikad biti fini forum gdje se raspravlja o književnosti. — Paggini
Ja bih to nazvao metodom preodgoja, a niste tete u vrtiću. Ćak niti njima to nebi trebao biti opis posla.A jebiga, idemo nekom metodom mid moderiranja — Paggini
Zašto ne?svi kolektivno izgube um i divljaju po svim temama i šta onda da radimo? Pobaniramo 50, 60 ljudi? I to nije riješenje, jebiga. — Paggini
Pitanje, nisam upratio da je bilo, a možda i je...
Zašto je Zona otvorena, ili je velikim dijelom otvorena, za javnost? Ipak je ovo forum namijenjen užem klubu ljudi (prije svega navijačima, simpatizerima i ljudima koji žele biti bliže vijestima, službenim i neslužbenim, a tiču se Dinama). — prefontaine
to nazvao metodom preodgoja, a niste tete u vrtiću. Ćak niti njima to nebi trebao biti opis posla. — Zagi
Zašto ne? — Zagi
Moram Vjeku pohvalit od moderatora, taj ne jebe zivu silu. — Slush
Vjeko je zanat učio od revolveraša na S-Netu — Mr Anderson
Bio sam ja i mod i admin prije prvih koraka na snetu. xD — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.