Trenerčina ti je uvreda? — Paggini
Livaja i Dalic nisu zaposlenici Dinama — Paggini
S obzirom da shvaćamo da je Perška to vjerojatno koristio u zajebanciji, upozorilo ga se da stane, bez bana. Upozorilo ga se i drugi put da stane, bez bana. Treći put je bilo previše, jbg. — Paggini
nemojmo se sad pravit da je “trenerčina” bila u pozitivnom kontekstu. — Tongo Doumbia
Ali totalno nevezano za to, vafl mi čak i nije neki troll, sprd, uvreda, pogotovo jer se zbilja bavio tim poslom. — Tongo Doumbia
vafl ko vafl mi je prebenigna stvar, to sam htio reći — Tongo Doumbia
vrijeđaju neki naši igrači u prvom redu Špika i Kule — CastAway1986
općenito da forum treba par takvih koji znaju dati i kritku kad treba a ne praviti se kao da je sve divno i krasno .. — CastAway1986
Pa je, sama po sebi, ali kad imas 30 postova u petnaest minuta sa "de idi radi vafle hahaha", mora se negdje srezati. — Paggini
Nadam se da ćete razmotrit svoju odluku — Captain America
Nemalo — Mali Zeus
šumeća tableta — Mali Zeus
Ja za šumeću tabletu nigdje nisam napisao da je zajebancija. Znamo svi jako dobro autora i objašnjenje "šumeće tablete" tako da sigurno nitko ne misli da se radi o zajebanciji. — Captain America
šta bi trebali šutit i glavu u pijesku imat? — NKDZ86
Prije pisanja prvog posta sam provjerio kolika je česta bila upotreba i čak su i dečki koji su zaslužni da Zona postoji isti nadimak upotrebljavali budući da su njihovi postovi među prvim rezultatima. — Captain America
I meni je to fascinantno. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.