• Jurki
    15.8k
    ma super je posao napravljen sa Sucicem. Nemam zamjerki uopce. Baturinu trebamo dati za 10 milja eura i top.
    Se prica kaj, hoce li sd dobiti povisicu za ovakav maestralan posao?

Kaj se Shakhtara tice pogledaj malo u povijest kak su prodavali.
    Npr Fred je prodan za 47 mil eura 2018. a takvih primjera ima jos..istrazi.
  • Paggini
    39.2k
    ma super je posao napravljen sa Sucicem. Nemam zamjerki uopce. Baturinu trebamo dati za 10 milja eura i top.Jurki

Stari naporan si ko guzica, cijeli jebeni dan udaraš jedan te isti post, ne stavljaj mi riječi u usta.

Uspoređuješ nas s klubom koji ima privatnog vlasnika, koji troši desetke i desetke milijuna svaki prijelazni rok, plaća brazilce 15 milijuna bez beda i ima budzet suludo visok, te mu ekipa redovno igra i LP i prolazi grupe.

Mi nismo nit bogati nit uspješni kao Shaktar, eto ti odgovora.

Nađi neki klub koji igra u močvarnoj ligi kao što je HNL, ima budzete kao što je Dinamo i ostvaruje ulazak u Ligu prvaka svake dvije do tri godine, pa na temelju toga se pitaj "kako oni mogu a kako mi ne?" A odgovor će ti najvjerojatnije biti, ako takav transfer postoji - "jer je taj igrac u tom trenutku bio zanimljiviji trzistu od petra sucica iz xy razloga".
  • Jurki
    15.8k
    nikome ne stavljam rijeci u usta. Samo sam potvrdio kaj svi branite. Eto toliko od mene kaj se tice Petra Sucica.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Hvala Bogu.
  • Salas
    29
    Zanimljiv je stav medija kod ovog odlaska Sučića da redom svi hvale taj transfer i dive mu se,što obično nije slučaj kad je Dinamo u pitanju, znamo svi da nam mediji nisu nikako skloni,što govori da su vjerojatno plaćeni članci!
    I mene osobno žalosti kada čovjek koji je na čelu sportskog sektora na taj način priča o nama,imam osjećaj kao da smo trećerazredan klub!Čak je na tragu one izjave D.Šimića da bi se trebali ugledati na Sherif,teško će nam drugi dati na važnosti ako se sami podcjenjujemo
  • prefontaine
    1.1k
    Meni taj "stav" medija više liči kao dinamov PR, ali možda sam u krivu..
  • Jaro
    9.1k
    Zanimljiv je stav medija kod ovog odlaska Sučića da redom svi hvale taj transfer i dive mu se,što obično nije slučaj kad je Dinamo u pitanju, znamo svi da nam mediji nisu nikako skloni,što govori da su vjerojatno plaćeni članci!
    I mene osobno žalosti kada čovjek koji je na čelu sportskog sektora na taj način priča o nama,imam osjećaj kao da smo trećerazredan klub!Čak je na tragu one izjave D.Šimića da bi se trebali ugledati na Sherif,teško će nam drugi dati na važnosti ako se sami podcjenjujemo
    Salas

Nije to stav medija, to je cisti PR, placen ovako ili onako - jer da bas Tironi, Olivari, index sport i jos par 80% teksta napisu od rijeci do rijeci jednako nemre povjerovati ni trogodisnje dijete u vrticu.
    "Neviđen potez Dinama", "Donosimo detalje", "uspjeh u pregovorima za bonuse".
    Ti clanci su me vise raspizdili nego odlazak Sucica (on ni prvi ni zadnji). A secer na kraju je izjava SDa.
    Jbt PR se pretvorio u kopiju PRa socijalisticke drzave...
  • The Undertaker
    6.8k
    Vidite da se radi sa medijima. Sad ste ljuti na klub zato što tamo netko radi svoj posao. Meni je općenito glupo da se klub javno hvali iznosom za koji si prodao igrača jer si oslabio ekipu. Neka oni interno otvaraju šampanjac ali što navijači imaju od toga što će Uprava isplatiti bonuse (ovo shvatiti figurativno). Trebamo se hvaliti kad kupimo igrača za 14 milijuna nečega a ne kad prodamo. Kad prodamo ključnog igrača treba spustiti zastavu na pola koplja.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Kuka se kad mediji seru po klubu, sere se kad mediji pišu afirmativno o klubu. Zaključak, bitno je da se sere.
  • Jaro
    9.1k
    Nemojte me jebat - ovo nije pisanje medija o Dinamu nego reklama za odradjen transfer. Ocito si svjestan da nesto ne valja ako moras transfer koji si odradio reklamirat. "Nikad vidjeno" - agent dobio standardnu naknadu. "Pregovaracke moci" su dovele do super ekstra "lako ostvarivih" bonusa...
    Ovako su pisali znate kad novinari? Znate, znate... Kad im je onaj kaj im je jebao mater ujutro placao janjetinu i gemist navecer...
  • Rakovica1986
    941
    Bespredmetno je uopće voditi rasprave dalje vezane za temu iznos za Sučića. Krizy je neki dan stavio jedan zanimljiv popis igrača koji su iz puno manjih klubova od Dinama išli za iste ili dosta veće novce.
    Možemo pričati o ovome ili onome, činjenici da je i dalje ozljeđen, ali ovo je premalo novca za Petra Sučića. Tu je kraj priče.

Ne treba ti puno. Doneseš tom Interu taj popis, kažeš evo ovi panjevi su išli tu za toliko i toliko. Mi ne nudimo panja nego prvotimca reprezentacije i najboljeg kluba u regiji. Ovo su naši uvjeti da samo sjednemo za stol sa vama.

Sučiću objasniš da ga respektiraš, ali da njegove želje u ovom trenu nisu prioritet i da mu kao utjehu možeš dobro podebljat ugovor. Ako mu se ne sviđa to, prodaš ga i steraš ga odma pa nek tamo trenira i lovi formu. Treba biti pošten prema igračima, ali primarni interes uvijek treba biti samo Dinamo.
  • Bosskovitz
    14.9k
    Meni taj "stav" medija više liči kao dinamov PR, ali možda sam u krivu..prefontaine

Da Dinamo može toliko kontrolirati medijski narativ, barem 50% naslova u zadnjih 6 mjeseci ne bi se dogodilo. Ovo je informiranje novinara, a to kaj su naši sportski novinari više navikli slaviti izlazne transfere nego išta drugo - to je drugi par rukava.
  • prefontaine
    1.1k
    Da Dinamo može toliko kontrolirati medijski narativ, barem 50% naslova u zadnjih 6 mjeseci ne bi se dogodilo. Ovo je informiranje novinara, a to kaj su naši sportski novinari više navikli slaviti izlazne transfere nego išta drugo - to je drugi par rukava.Bosskovitz

Sve ok, odmah sam rekao "možda sam u krivu", i volio bih da jesam. Ali, od ovakvih vijesti i od ovih portala sam navikao na naslove u stilu "pogledajte za kakvu mizeriju je dinamo prodao reprezentativca i po riječima SD-a najboljeg igrača", "rasprodaja u dinamu" itd.., a ne na "ekstra posao dinama", "dinamo iz intera izvukao i zadnji cent", "dinamo nikad tvrđi pregovarač" itd...
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Možda čovjek ima i nekakvo znanje, ali očito čovjek ima problema sa završnicom. Ivanušec, Taylor, pa Kanga, pa Cordoba, pa Torrente, pa Mbuku, pa nedovedeni napadač u ljetnom prijelaznom roku...

Ugl očito je ovo prevelik zalogaj za njega, iako možda ima znanje i potencijal, ali je prerano gurnut na ovu poziciju. A Dinamo nažalost nije bio dovoljno posložen da bi to mogao lako trpiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.