ma super je posao napravljen sa Sucicem. Nemam zamjerki uopce. Baturinu trebamo dati za 10 milja eura i top. — Jurki
Zanimljiv je stav medija kod ovog odlaska Sučića da redom svi hvale taj transfer i dive mu se,što obično nije slučaj kad je Dinamo u pitanju, znamo svi da nam mediji nisu nikako skloni,što govori da su vjerojatno plaćeni članci!
I mene osobno žalosti kada čovjek koji je na čelu sportskog sektora na taj način priča o nama,imam osjećaj kao da smo trećerazredan klub!Čak je na tragu one izjave D.Šimića da bi se trebali ugledati na Sherif,teško će nam drugi dati na važnosti ako se sami podcjenjujemo — Salas
Meni taj "stav" medija više liči kao dinamov PR, ali možda sam u krivu.. — prefontaine
Da Dinamo može toliko kontrolirati medijski narativ, barem 50% naslova u zadnjih 6 mjeseci ne bi se dogodilo. Ovo je informiranje novinara, a to kaj su naši sportski novinari više navikli slaviti izlazne transfere nego išta drugo - to je drugi par rukava. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.