• Jurki
    15.2k
    ma super je posao napravljen sa Sucicem. Nemam zamjerki uopce. Baturinu trebamo dati za 10 milja eura i top.
    Se prica kaj, hoce li sd dobiti povisicu za ovakav maestralan posao?

Kaj se Shakhtara tice pogledaj malo u povijest kak su prodavali.
    Npr Fred je prodan za 47 mil eura 2018. a takvih primjera ima jos..istrazi.
  • Paggini
    37.1k
    ma super je posao napravljen sa Sucicem. Nemam zamjerki uopce. Baturinu trebamo dati za 10 milja eura i top.Jurki

Stari naporan si ko guzica, cijeli jebeni dan udaraš jedan te isti post, ne stavljaj mi riječi u usta.

Uspoređuješ nas s klubom koji ima privatnog vlasnika, koji troši desetke i desetke milijuna svaki prijelazni rok, plaća brazilce 15 milijuna bez beda i ima budzet suludo visok, te mu ekipa redovno igra i LP i prolazi grupe.

Mi nismo nit bogati nit uspješni kao Shaktar, eto ti odgovora.

Nađi neki klub koji igra u močvarnoj ligi kao što je HNL, ima budzete kao što je Dinamo i ostvaruje ulazak u Ligu prvaka svake dvije do tri godine, pa na temelju toga se pitaj "kako oni mogu a kako mi ne?" A odgovor će ti najvjerojatnije biti, ako takav transfer postoji - "jer je taj igrac u tom trenutku bio zanimljiviji trzistu od petra sucica iz xy razloga".
  • Jurki
    15.2k
    nikome ne stavljam rijeci u usta. Samo sam potvrdio kaj svi branite. Eto toliko od mene kaj se tice Petra Sucica.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Hvala Bogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.