• ShanKu
    1.3k
    Jedini krivac za to kaj nismo na +10 ove sezone, svaka čast ljudima koji ga brane.. treba to moć
  • Crni86
    7.7k
    3.12.2024. ““Razgovarao sam s Marićem iz Dinama i rekao mi je da je Sučić njihov najbolji igrač”, otkrio je Ricken.

5.2.2025 Marko Maric nakon prodaje Sucica u iznosu od 14 milijuna eura: “ Također, prema poziciji i profilu igrača kakav je Pero Sučić, tržišna vrijednost takvog igrača koji radi transfer iz kluba poput Dinama je u gabaritima takvih transfera”

Pazite se, Baturina ide za 10 miljki eura na ljeto. Sutra vec mora biti bivsi.
  • don
    10.5k
    s obziron da Marić ide osobno na aedrom dočekat nove igrače, ne bi me čudilo da isprid njih postavlja crveni tepih, jer eto, u čudu je kako su igrači renomea Cordobe, Mmaeea, Mbukua, Kange (ne govorin u negativnom kontekstu) došli u Dinamo.

e kad su neki pisali da gospodštinu triba smanjit u klubu, bili su popljuvani. A sad grijemo guzicu igračima da slučajno ne bi bili razočarani.
  • GeneralNapoleon
    592

Pa samo se sjetimo izjave Jakira o Mmaeeu da ne moze vjerovat kako su uspijeli dovest takvog igraca u klub. A siguran sam da ta izjava nije izrasla na njegovom maslu. Pametnome dosta da zakljuci kako razmislja covjek koji nam vodi sportsku politiku.
  • Jurki
    15.1k
    cekaj da dođu branitelji lika i djela MM, pa ti objasne kako to zapravo tak mora biti.. jer se stjece renome kluba.

Klub koji ne cijeni dovoljno svoje igrace.. nije ni zasluzio, da isti odu po uobicajenim cijenama. I ne cudi me onda kaj igraci forsiraju transfere.
    Dinamo ce prodati za manje.. to znaci veca placa za igraca i bolja provizija za managera.

Od danas za sva sranja koja napravi MM - iskljucivi krivac je Uprava i IO. Te pljuvacina ubuduce i u slucaju moguceg rezultatskog kraha treba biti iskljucivo prema njima.
    Ako MM ne vidi da nije dorasel tom poslu.. Uprava i IO moraju to vidjeti.
    Nadam se samo da vodeci ljudi Kluba vode o tome racuna.
  • GeneralNapoleon
    592
    Bjelica: "Da Baturina igra u Benfici vrijedio bi 100 milijuna"

Sportski direktor Dinama: "14+2 milijuna za najboljeg igraca kluba je u gabaritima uobicajenog"

Sa ovim ne zelim branit Bjelicu samo mi je palo napamet kao primjer.
  • Paggini
    37.1k
    cekaj da dođu branitelji lika i djela MM, pa ti objasne kako to zapravo tak mora biti.. jer se stjece renome kluba.Jurki

Pa daj smiri sa postovima čovječe Božji, udaraš kao da ti život ovisi o tome.
  • Praskaton
    3.4k
    Na kriva vrata kucate.Nista Maric nije kriv vec odavno.Krivi su oni koji ga drže na toj poziciji.

Al kako to uobičajno ide kod nas dok se skuži da covjek pojma nema prođe određeni period.Nesto kao sa transferima.
  • Jurki
    15.1k
    po Vlaku se udaralo zesce (s razlogom) pa je to bilo ok.
    Mora ovaj jos puno zganaca pojesti da dojde na razinu Vlaka koji je isto tak cudesa zajebo..

Maric kaj god da napravi lose, da nam se svima posere po faci.. i za to bi se naslo opravdanje.
    Niti jedan segment sportske struke nije unaprijeđen. Bacaju se iste floskule ko prije.
    2 prijelazna roka lik nije uspel rijesiti lijevog beka.. kome pravo kome krivo.
  • Captain America
    19.4k
    Preklani smo kolektivno podivljali ovdje nakon Podnarovog intervjua u kojem je nadrobio manje budalaštine nego Marić u današnjem intervjuu.

Marić priča o cijeni na ljeto kao da Peri ističe ugovor kroz 17 mjeseci pa ga se mora brže-bolje prodati, a ne da ima dugotrajni ugovor. Razočaran sam (pun intended) da rečenica o Perinom razočaranju nije završila u temi Shit of the day. "Nije isto odbiti Inter i Como". Je li on SD Dinama ili nekog drugog kluba pa vodi brigu o tuđim željama umjesto o dobrobiti svog poslodavca. Ovako nešto ni Nico Harrison ne bi izjavio... Neka netko javi Mariću da top klubovi rijetko prodaju svoje igrače pa je i postotak od budućeg transfera upitan.

Ovaj čovjek mora biti bivši za dobro kluba. Bio sam dobronamjeran pa sam napisao u osvrtu nakon ljetnog prijelaznog roka da bi Marić trebao biti asistent nekom iskusnijem SD ili se vratiti na poziciju šefa škole, ali nakon ovoga intervjua on ne bi smio više imati posao u klubu poput Zagreba, a ne u instituciji kakva je Dinamo. Ništa manja krivica nije ni na onima koji su mu skinuli v.d. i koji ga i dalje drže na poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.