• Crni86
    7.4k
    ako ce igrat ristovski desno koji ionako grijesi, onda bi rade trpio greske mikica da.

Ako nismo u stanju dovest sesticu onda bi rade trpio greske mladog pavica nego roga.
  • GeneralNapoleon
    431
    Greske sa krivim procijenama su najvise napravljene prekproslo ljeto. Kad se prodalo Sutala se nije trebalo ic po Galesica nego se trebalo dovest Pongracica/Uremovica/Jedvaja koji su navodno svi bili dostupni za 1,5m il manje. Mi smo doveli Bernauera.

Vjerojatno se trebalo dovest i Fruka i Pasalica s obzirom da su bili besplatni a mi na krilima nismo imali nista.
    Mi smo pak doveli Vidovica i Kaneka na posudbu. Svaki je dao neki obol ali mislim da Pasalic ne bi dao manje od Kaneka, a bio bi jeftiniji.
    Fruk bi mogao tada igrat lijevo krilo ali Vidovic je bio dosta ucinkovit. Jedino sto bi Fruk bio puno jeftiniji. Moglo se i Pjacu dovest tada.

Koliko se sjecam se pricalo i da se moglo Matanovica tada dovest. Svakako grozota se uopce prisjetit sto su ti da ne velim kaj ljudi sve uspijeli zasrat.

Sad pak ne vidim bas da smo fulali toliko jer jednostavno je bivsa uprava zasrala sve no brainer opcije koje su se to ljeto nudile i sada vise nisu dostupne.
    Moze se jedino raspravljat o Soticeku umijesto Cordobe ali meni je to sve u 10 deka i po kvaliteti i cijenovno.
  • mokoxax468
    1.1k
    A gle, sada se selektivno uzima imena onih koji su se povezivali s Dinamom i uspjeli. A znamo da se svaki prijelazni rok povezujemo sa 100-njak nogometaša, lako je uvijek iz toga izvući 10 uspješnih.
    Dovelo se i Boška Šutala i Maura Perkovića, jednog plaćenog skupo radi iskustva, drugog plaćenog skupo radi potencijala. Pa se obojica nisu pokazali kao uspješni do sada.

Vraćen je bio Živković kao mlada nada, pa ste ga tjerali nakon 3 utakmice.Tko kaže da slično ne bi bilo s mladim Galešićem. Lako je sada bacati ove priče, ali nije isto se razvijati i probiti u Dinamu ili Rijeci/Lokomotivi/Istri i slično.
  • mali M
    6.5k
    Svakako grozota se uopce prisjetit sto su ti da ne velim kaj ljudi sve uspijeli zasrat.GeneralNapoleon

Nije ni trenutni sportski sektor nešto izbriljirao.
  • rokikaciga
    100
    A gle, sada se selektivno uzima imena onih koji su se povezivali s Dinamom i uspjeli. A znamo da se svaki prijelazni rok povezujemo sa 100-njak nogometašamokoxax468

A tko zna koliko igrača Marić i ekipa kontaktiraju i pošalju upit...Većina toga niti ne dospije do medija i javnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.