• NitkoBitan
    22.4k
    Prosla ponoc, gotov zimski prijelazni rok u Italiji. I kaj je na kraju bilo, jel se uopce sastao nas IO jucer popodne? Izgleda da nista od tog tansfera (za sada)?
  • Pacho
    164

Pa ne mora se zavrsiti prije kraja ovog prijelaznog roka ako ionako ostaje kod nas do ljeta.
  • Jos-Optimus
    4.3k
    Iskreno, moram iskomentirati jednu stvar koja me stvarno muči, ne znam do koga je ali me najviše frustrira. Ti dolasci igrača kod nas, pa brate mili svaki nam dolazi po pola godine, kao vađenje umnjaka...nismo u stanju dovesti igrača bez da ima nekih repova, zapetljanja, odgoda, komplikacija, doslovce niti jedan nije normalno došao, čak su i oko fkn Hoxhe bile peripetije
  • Mr Anderson
    10.2k

Misliš da se drugi transferi riješe u roku keks? Mi ne znamo koliko traju pregovori oko transfera drugih klubova. Pročitamo info kad je transfer gotov. Ovo je naš klub i prati se sve, od prvih glasina(većinom lažnih) pa do finiširanja transfera.
  • Jos-Optimus
    4.3k
    Ma jasno mi je, ali nije baš normalno da niti jedan transfer nismo brzinski realizirali bez komplikacija, pa pratimo i nogomet i Dinamo već jako dugo, ovaj dio se ne radi dobro i ne možeš me uvjeriti u suprotno. Ne mislim da su dečki unutarnji neprijatelji, da žele loše ili da ne znaju, možda se samo tako poklopilo, ali baš nervira.
  • Mr Anderson
    10.2k
    Ima nešto i u tome da je prije jedan čovjek sam odlučivao o svemu i nitko se nije usudio pisnuti, bilo je kako on kaže bez obzira jeli to loše za klub.
  • Jurki
    15.1k
    Ne mislim da su dečki unutarnji neprijatelji, da žele loše ili da ne znajuJos-Optimus

Mislim da je problem u samo jednoj osobi. Glupo je sve ljude u klubu trpati u isti koš.
    Najbitniji dio šteka poprilicno.. a to je sportski sektor.
  • ElDorado
    1.7k
    Pratimo tržište
  • Droljo
    11.9k
    Ti dolasci igrača kod nas, pa brate mili svaki nam dolazi po pola godine, kao vađenje umnjakaJos-Optimus

Možda sada bude brže kad je završio prijelazni rok na većim tržištima. Ako nam i treba itko osim petka i sučića...
  • Jos-Optimus
    4.3k
    joj koliko Petko nedostaje, to je prestrašno, nadam se samo da ova ozljeda ne znači neku još goru komplikaciju
  • emilperska
    8.3k
    Ja i dalje ne vidim ništa službeno da je Sučić potpisao išta.
    PR služba je dosad bila reprezentativna. Za svaku sjednicu IO-a su izdali kratko priopćenje. Sad priopćenja nema.
    Ako se sjednica nije desila, prodaja još nije odobrena..
  • Zagi
    9.1k
    Grgić , jel ...
    Decko je zanimljiv, ali sumnjam da ce doci u Dinamo i otici na posudbu u LoksuDinaminjo

Zapravo, ovo bi dečku ako vjeruje u sebe bilo odlično.
    Ugovor sa dinamom, 6 mjeseci igranja i na ljeto pripreme i borba za prvu 9ku.
  • Ludovic IX
    7.8k
    nema on 18-19 godina da se proda kao potencijal više.. za njega se već sve zna.. koje su mu mane i koje su mu prednosti. inter vjerojatno vjeruje da može ispraviti mane..

vušković je prodan za toliko jer ih je je onaj pino uvjerio da je mali sljedeći gvardijol a ispast će simunović
  • Mali Zeus
    15.6k
    Ne zanima me sto on zeliGOAT

Ovo mi je genijalno. :lol:
  • blubach
    749
    Usporedbe radi - veće prodaje su bile Pjaca, Olmo, Gvardiol, Šutalo i Modrić. Jel misliš da je Sučić njihova razina? I talenta i potencijala? Da Sucic sad ima ovakvih godinu i po dana, a da ima 18 godina - to je već 20+ milijuna.Paggini

Šutalo je ovdje pravi primjer zašto je Sučić mogao ići za 20m+. Jer je prodan u doba kad su cijele već bile napumpane 30-50% više nego kad su prodani svi ostali, inače bi išao za sličnu cifru 14-15m. Pisao sam već o tome prije da Benkovićevih 14.5 danas vrijedi oko 25.
    Nakon ulaska u repku i par odličnih utakmica, nakon odličnih izdanja u LP, kada se svaki debil plaća 10m+ za par tekmi, 16.5m je nažalost premalo.
    I btw, otkud 16.5 na kraju? Transfer je 14, kako se računaju ostali bonusi? 4x po 10 tekmi za 2m + 500k za osvojen naslov Intera?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions