• Bruh
    1k
    iako fascinantno mi je da nitko na tribini nije raširio ruke da je korner al nekako je
  • Toni90d
    1.1k

Što znači da nijedan tko je bio iza leđa KTC-a nije mogao ništa vidjeti. A sudac sluša prigovore 2 igrača koji to sigurno nisu mogli vidjeti.
  • KristijanHR
    75
    i opet se gleda kako ce konkurencija kiksat, a mi cemo "lagano" kao i inace....
  • Nogo
    5.1k
    Mene samo smeta što Galešić nije igrao od početka. Staviti Thea na klupu.
    Ne kužim šta ga se dovodilo.
    Ovo je bila 1/10 gdje su nas dobili i da nismo imali sreće.
  • Vratite nam Istok
    403
    Ne pišem inače preduge postove jer sam obično na utakmicama pa ne pratim Zonu, ali ovaj put sam pod temperaturom i ispratio sam tekmu uz Zonu pa jedan kratak pogled s moje strane.

Sramotno ponašanje "navijača" na Zoni
    Tko se sve na ovom forumu smatra i zove navijačem Dinama je u jednu ruku sramotno za sve prave navijače Dinama. Od vrijeđanja igrača, zazivanja otkaza treneru nakon prvog relevantnog poraza, odustajanja od pobjede u 15. minuti utakmice... Stvarno za zapitat se imate li 15 godina ili ste samo zapeli u razvoju s 15 godina pa tu istresate frustracije iz osobnog života.

Najgore od svega je što takvo ponašanje vrlo vjerojatno imate i na stadionu. Čim Baturini ne ide, čim Kule fula zicer, čim Neva sjebe gol, odma drvlje i kamenje po njima iako se još uvijek igra i ništa nije izgubljeno. A onda u svibnju hodate uz bus u Maksimirskoj i gurate se u prvi red na Trgu.

Ruganje konkurenciji
    Nećemo se lagat, svima je top gušt kad konkurencija posrne i sjebe se negdje, ali će se svemir vrlo brzo pobrinuti da ta govna koja smo bacali na njih, malo začini i strpa nama u usta. Kao što je to danas bio slučaj. Malo skromnosti i poniznosti ne bi bilo svima na odmet jer se bumerang zna vratiti pet puta jače.

Nesreća u igri
    Igrali smo dobro, imali 70% posjeda, nekoliko puta više šuteva od njih, par stativa i prečki, poništen gol. Jebi ga, nije išlo. Nekad ti uđe sve, a nekad ništa, to je nogomet. Izgubili smo tri boda, nismo iskoristili kikseve konkurencije, ali to je nogomet, Idemo dalje.

Bolji smo od svih i na sljedećih 16 kola ćemo ih dostići, pa i prestići ovakvom igrom. Samo ne treba klonuti i upadati u depresiju zbog jedne utakmice kad nas nije išlo. To što bi svi htjeli da na proljeće imamo 18-0-0 i riješimo titulu prvaka do 1.3. je drugi par rukava, to ni puno jači i dominantniji klubovi u svojim ligama neće uspijeti.

Upitne zamjene
    Moram priznati da mi nije jasna zamjena i Baturine i Stojkovića, a ne uvođenje Kačavende. Nadam se isrkeno da je to bio disciplinski postupak prema dečkima da im kaže da ne igraju simultanke, jer ako nije, bojim se da imamo opasan problem s Fabijovom vizijom što i kako kad krene u krivom smjeru.
  • veselko tenžera
    3.9k
    Jel zaista krivo dosuđen korner iz kojeg je pao gol za 2-1?
  • Toni90d
    1.1k

https://streamable.com/u4qfuv

U mojim očima je krivo dosuđen kao što nije priznat gol.
  • Zg123
    952
    Brate mili meni je ono cisti gol sta nam nisu priznali, dobru sliku je Osvrtnik stavio na instagramu, lopta je cijela presla liniju…
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Pajač kod tog kornera nije ništa vidio. Zagalamili igrači Osijeka na njega i on dosudio korner. Tog ima samo u seoskim amaterskim ligama poput Hrvatske. Zato nas ne treba čuditi kad Osijek na ljeto ispadne od nekih čuvara deva iz Kirgistana koji rade od 8-16 i onda navečer usputno igraju nogomet kao hobi. Tamo nema Pajača i ovakvih komičnih situacija.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Zašto se nije mogla vidjeti usporena snimka zadnjeg dodira KTC-a iz kojeg je pao gol iz kornera za Osijek?
    Zašto se nije mogla vidjeti tehnologija pomoću koje se prosudilo da lopta nije prešla liniju kod našeg gola? Jebem ih u tehnologiju i u površnost da ih jebem
  • Marley
    2.8k
    Ooo kako falis, Bruno Petkovicu!
  • emilperska
    8.2k
    1. Treba se iskopčat do Šibenika..

2. Ja ne volim Baturinu. Mislim da je opako precijenjen igrač. Ali logiku njegove zamjene danas ne vidim osim ako nije disciplinska mjera radi neodgovornosti i igranja simultanke..

3. Stojković je predivlji igrač. Nije za započet ovako bitne utakmice. Njegovo vrijeme je kad gubimo ili vodimo odnosno utakmicu privodimo kraju. Da gol, ali odnese 2 svojim nerazumijevanjem igre. Treba on jos dosta sazrijeti. Njemu je ovo 2. seniorska sezona meltene jer proslu nije cijelu igrao i to odrastanje mi upravo trpimo..

4. Osijek se vratio u igru za naslov..

5. Ako dobijemo Sibenik i Goricu, a jogurt i rijeka kiksaju bar jednu, imat cemo sansu da H2H stignemo obje ili da dodemo na bod Rijeci..

6. Hajduk je kiksao 2 zaredom. Mi smo to samo djelomicno iskoristili. Nerealno je ocekivat da ce ekipa s livajom, raketom kiksat 3 ili 4 zaredom..

7. Treba nam lijevi bek jbg + špica jer je Kule beskoristan.
  • Boycie
    2.2k
    https://streamable.com/52ffqq

Dakle diretkno za njihov i nas gol osteceni.
    Al da bi mali kompleksas priznao da nije korner...

Sutit i dalje pa ce se ovako i nastavit...
  • Davieboy86
    378
    Igrac koji na ledjima stoji KTCu pusta loptu i ne protestira jer vidi da je lopta u gol autu i nakon toga Pajac svira korner i zuti KTCu zbog prigovora. Nekako ne mislim da je KTC fejker tako da uz ponisten cist gol mi smo danas osakaceni sudjenjem Pajaca. Ponavljam nikad al nikad Osijek u suprotnom ne bi uzeo 3 boda. Idemo dalje jako! Sve cemo satrat do kraja!
  • doubletrouble
    1.3k
    šta je s onom kamerom koja gleda točno na liniju? Makar, i na ovoj snimci se vidi da KTC nije dirao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.