• Efes Pilsen
    9.7k
    Mislim da nam fali defanzive i agesive u vezi tj. balansa u ovim utakmicama. Ja bi probao Kacu u vezi s Misicem, vrijeme je i da se da Cordobi 3 utakmice na krilu i vidi jel to to, ako nije nek igra Stojkovic krilo.
    Nadam se standardriziranju obrane sa 4 iza jer mi realno za HNL 3 stopera ne trebamo i Osijek nas je vec namagarcio u toj formaciji na Maksu, a danas je pokazala iste slabosti.
  • Sbkbbb
    230
    Imamo sada dvi doma koje moramo dobiti i onda u rijeku. Steta ovoga ali necemo plakati. Kanga ce nam super doci naspram kulenovica izgleda kao Lukaku.
    Ima igre jos
  • Ruki93
    22
    Imao sam dobar pogled na tu situaciju kod kornera i dirao je ktc loptu, samo sto je cinjenica da to pajac nije vidio nego je dosudio zbog pritiska osijekovih igraca.
  • Mr Anderson
    10.1k
    Treba zaboraviti ovu utakmicu što prije. Imati ćemo sad više odmora i prilike za trening, ne vidim zašto nebi mogli napraviti seriju od 5-6 pobjeda. Samo treba vjerovati u to i imat malo više hrabrosti.
  • Davieboy86
    378
    Hajduk je uzeo 10 bodova u zadnjih 9 kola tako da su mi oni nebitni jer se oni ne pitaju apsolutno nista. Sada nakon LP pitamo se samo mi. Rijeka se raspada i njih od iduceg kola vise ne racunam. Ovo je danas jednostavno bio takav usran dan i u suradnji sa nasim vrlim sucima totalni peh. Ali sam zato jos uvjereniji da Deremo sve do kraja! Osijek nije niti ce ikada biti u borbi za naslov, bez obzira sto su na minus 9!
  • Gelipter
    3.9k
    Ipak, kaj je tu je. Moramo se u nastavku još više držati skupa svi i u zajedništvu dati podršku igračima. Negative nam sad stvarno ne treba i za njome nema potrebe duboko vjerujem. Rijeka je ipak mislim napokon iscijeđena odlascima i neće izdržati, a hajduk je teški očaj, toliko da im nitko ne može donijeti naslov osim nas samih ako ih opet dignemo.

Zajedno smo jači i ne sumnjajte, bodrimo vas sve do nove pobjede!
  • El Madrigal
    51
    na žalost nitko od nas pa niti stručnjaci u VAR sobi ne može reći jeli je ili nije. Iz svih ovih kuteva čisti gol, a niti jedan dokaz (grafika, linije, ovo ono) ne dokazuje da nije gol. Čudna situacija, kao i ona kada je ovaj povukao Mbukua u zoni udarca, a ovaj dosudio ruku. Bilo je još sitnica, dosta loše suđenje, ali nas to ne opravdava.
  • E46
    1.2k
    Dokaz

Evo ti crno na bijelo da je gol.
  • emilperska
    8.2k
    Mi prava na kiks vise nemamo narednih 6 kola. Ovo bio taj dzoker "Zovi". Nakon Milana, par pehova na tekmi, nesrece itd. Sad je zadnje bilo ili smo najebali svjetski..

Btw naši golmani.. Čavlina nije nista dns kriv, ali mi svaki udarac u okvir primimo gol, svaki prelazak centra je pola gola, tko god pređe centar izgleda kao Prime Ronaldo protiv nas..

Meni je MMAe nastavio s onim kriminalnim partijama. Danas nije direktno kriv, ali nastavio je s bolikurčinom..
  • Praskaton
    3.3k
    Lijepo se tjesit da je ovo bio samo usran dan.Nije.Ovo nam se događa vec ko zna koji put.I ne mozemo naći uzrok tome.

Ja sam toliko frustriran s ovom situacijom.Igramo ok,stvaramo šanse al lopta ne ide u gol.Protivnik prijeđe centar zabije.Fali nam čvrstine,mi kao da ne znamo uzet loptu.Sve nešto okolišamo oko igrača lopta se odbija od flipera vječito protivniku u noge.Nakon skoka druge lopte uvijek uzimaju protivnici.Izlazak u polukontre njihova dva na nasih pet i mi ne mozemo uzet loptu.

Da hajduk i rijeka su loši i kiksat će al do kad ćemo se pouzdat u to? Ovo je loše i ovo je čista krivica igrača.
  • db-izbjeglica
    16.4k
    Meni je MMAe nastavio s onim kriminalnim partijama. Danas nije direktno kriv, ali nastavio je s bolikurčinomemilperska

Njegovi izlasci u blok su tragično loši, sporo, bezvoljno, kao da više želi da ga lopta ne pogodi, nego da blokira šut. Sa pravim blokom prvi gol ne bi primili.
  • Facke
    5k
    I kaj reci? Ne znam. Ja nisam zadovoljen s igru denes.
    Da imeli sme male peha , s stativi i onu gredu ali to jednostavne nije dosta. Ja imam ocekivanje da v sake utakmice imame agresivnost, zelju i zalaganje kak i protiv Milana. I onda dobis ove denes. Nebum kritiziral sad trenera. Nek moram reci da ocite neki igraci jos uvijek nisu shvatili kulike je vur. Znas da su drugi kiksali i onda kad vidim pristup nekih nasih igraca ko da su primadone.
    I nek konacne resiju levuga beka. El nesmeme ostati same na Franjicu. Nemame zamjenu.
  • austrijanac
    5.4k
    Ja ću samo ponovot ono što sam i kod Fabia napisao.

Naspram velike većine poraza ove sezone, mi smo danas dobro izgledali - pogotogo do zamjena.
    Puno prilika, napada, golova i svega.

Nije idealno, boli poraz, no mogu bit optimista jer se ne sjećam kad smo nekom rivalu zabili maltene tri gola i još 3 stative. U gostima.

Još kad dođe do malih promjena poput Mmae - Galešić, bit ce jos bolje.
  • Crni86
    7.6k
    Ak izuzmemo rezultat, igra je bila jako dobra. Visok pritisak, konstantno smo vrtili i pritiskali. Vidio se mali umor i mozda mala nevroza/nesigurnost ekipe pa od tuda koji dodir vise kompliciranje i sve.

Nemam kome sta za zamjerit, cavlina je bio okej, nije mu bilo lako al na njega se moze racunat dok nema neve. Zabirnjavanju ti bedasti korneri, sva tri gola u hnlu iz kornera.

Debelo sam uvjeren nakon ove tekme da cemo biti prvaci i to sa osjetnom bodovnom razlikom. Vidimo se u petom mjesecu na trgu!
  • Ijayi Atiemwen
    1.8k
    Fascinanto je kako nemamo gol line tehonologiju, pa čovjek bi rekao da se radi o Afganistanskoj ligi, a ne o lizi koja je odgojila viceprvake svijeta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.