• Olmic
    4k
    bio sam 3 metra od toga i sve cisto
  • Mozart4
    201
    Ajde bez depresije već iduće kolo Rijeka bez Fruka, Smolčića, Devetka, Pašalića neće dobit Istru, a baš me zanima i kako će Hajduk protiv Varaždina, a mi uzimamo bodove protiv Šibenika već.u petak.
  • NitkoBitan
    22.4k
    KTC dirao il nije, kaj mislis pod cisto... Ak je KTC dirao loptu i znao onda stvarno glupo njega.
  • Olmic
    4k
    je dirao je vrhom kopacke taman prije izlaska lopte van
  • Ali
    2.4k
    Ovo sa video tehnologijom, kraj toliko novaca u hns , ako ti blazicko ili tko sve stoji iza max sporta nemogu osigurat minimum 9 HD kamera, onda im raskines ugovor. Danas u dvije utakmice u borbi za naslov 5 puta VAR cekamo ukipno 15tak minuta a pricamo o offsideu ili gol liniji...
    Sramoto, ili raskini ugovor ili uvest normalne kamere. Pricamo jeli lopta prosla gol crtu a gledamo snimku sa centra i zadnjeg reda na tribini ??? Dobro da se nisu oslonili na NASA snimku satelita...
  • Benito
    1.1k
    Gorica koja je zadnja ima 30 primljenih golova, mi imamo 27.
    Dva konkurenta izgube utakmice prije nas, ulaziš u tekmu s tim, oni su psihički gotovi, mi primimo gol u drugoj minuti. Pa to je teška psihijatrija za sve nas
  • Vedraca
    86
    nemoj zaboravit nesretno izpadanje iz LP
  • sport
    4.1k
    Jedino što nije valjalo je branjenje kornera ostalo je bilo faktor sreće jer lopta jednostavno nije htjela u gol a po zamrznutoj slici koju ja imam izgleda da smo zakinuti za gol.
    Glavu gore i idemo dalje.
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Naš je plan da će Hajduk do kraja imati omjer 3-4-9 i da ćemo onda mi sa osvojenih 20-ak bodova u 16 kola doći do titule.
  • plavadesetka
    71
    Upravo to, jako loše vođeno drugo poluvrijeme, od zamjena do taktičkih promjena.
  • Toni90d
    1.1k

Kako tu situaciju nije vidio broj 17. Iz Osijeka, nego prvo igrač udaljen najmanje 15m bez ikakvoga pregleda i onda se javlja još jedan igrač iz 16m, tek tad sudac pada pod pritiskom.

https://streamable.com/u4qfuv
  • NKDZ86
    2.8k
    Ovo je sramota za hns i ligu da se ovako nešto dogodi i ne prizna gol nekome.
    Igrači su dali sve od sebe, nema zamjerke, koliko para toliko muzike što se tiče stranaca koji nisu za dinamo, a njih je 80 posto u dinamu.
    Jedino KTC legenda zaslužuje prvu, RPG još treba potvrdit, ostali van. Kanga, očekivao više, nekako sporo djeluje kad primi loptu...
    Galešić, Kač di su?
  • Olmic
    4k
    a velim ti doslovno sam tamo sjedio
  • miro
    5.5k
    Cannavaro minus za prilagodbu

Mmae mi s ovako očitom kurcoboljom ne bi prismrdio Dinamu i tu je Bjelica bio 1000% u pravu

Ali ne! Mi ćemo Perkovića poslat na Pampas
  • hardek
    3.9k
    Ljudi ne razbijajte glavu, ovo je doslovno za prespavat do sljedeće tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.