• FrenchMontana
    1.2k
    Daj ne pisite gluposti. Covjek ima ideju i vidi se nakon nekoliko ziheraskih i dosadnih trenera.

Miševi iz rupa izašli. To govorim kao ovlašteni hejter Marka Marica, da ne bi bilo.
  • Švabo86
    132
    koja ideja. Vadi Baturinu i Stojkovica, i promjeni krila Pjacu i Mbukua. Ostali smo skroz bez protoka lopte, pošto su ostali samo Ademi i Mišić u sredini. Sa Kangom i Kulenovicem gore je jedini plan bio, nabij loptu u bunar, pa šta bude
  • jedan u nizu
    12.8k
    Sve do zamjena bilo ok.
    Cak i zamjene ok, samo je trebao ostaviti jednog ofenzivnog kreativca naprijed, Baturinu ili Stojkovica.
    Njihovim iozlaskom smo izgubili tu ostrinu u zadnjoj trecini. Ulaskom Ademija i Kuleta smo si samo prosirili prostor izmedu veze i napada.

Izgubili smo, ali vecinu tekme smo dobro izgledali napadacki, a dva gola primili iz dva udarca, neka klasicna nasa prica ove sezone.
  • austrijanac
    6.5k
    3 stative, jedna greda, poništen gol, zabijen gol.

Teško gostovanje, a ipak dobra igra.
    Ne možeš bit zadovoljan rezultatom, ali bar smo nešto odigrali, što u prijašnjim porazima nikad nije bio primjer.

Treba bit objektivan, a ne srat di stigneš.
  • NB86
    16.6k
    Ja cannavarom danas zadovoljan, igracima na dusu oba kornera idu, osim toga nismo puno dozvolili osijeku
  • Kruno
    885
    I sta ti vrijedi te ideje kad nemos gol dati i pritom izgubis? Uvede Kuleta koji nam nista ne donosi.
  • dbut
    104
    Dobra igra, loša sreća... Rekao da je promašio sa uvođenjem Ademija ristovskog i Kulenovića!
  • Paggini
    46.1k
    Da su ušle dvije od četiri stative/precke, da imamo kurcevu gol tehnologiju, da njima nije ušao jebeni eurogol i gol iz izmišljenog kornera, urlali bi o genijalnom Dinamu.

Majke mi moje, vi svi jedva čekate izaći iz rupa da onanirate po jebenom forumu.

Jedva čekam jos mjesec, dva pa da se svi skupa vratite u svoje smrdljive rupe i da vas ne moram čitati, nadam se, više ikad.
  • NB86
    16.6k
    I sta ti vrijedi te ideje kad nemos gol dati i pritom izgubis?Kruno

Ideje se ne ocjenjuju na temelju jedne utakmice nego na vecem uzorku, nit ce copitelli osvojit ligu s ovakvom igrom i sad je odjednom briljantan trener, nit je cannavaro los jer se jedna utakmica ovako odvila. Ako u serijama budemo imali problema s osvajanjem bodova onda mozemo pricot da mu ideje ne vrijede
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Ideja je ta da ti ulaskom druge špice vise ne trebaju toliko tehnicki jaki veznjaci jer ce sve ic na Pjacu i Mbukua koji ce centrirat unutra.

Pogotovo za zadnjih 20min di ce osijek igrat bunkercinu.
  • dinon7
    1.5k
    Šteta Mister. Po meni promašaj jedino sto je izvadio Stojketa i Batija istovremeno. Tu je ubio ritam koji smo imali.
    Drugo i vise nego na nivou. Napredak u igri je osjetan.
  • Mlađi referent
    12.6k
    Mislim da malo tog može ići na dušu Cannavaru. Danas je primarno falilo sreće.

Možda zamjene, ali kvaliteta na klupi je takva da je i to upitno.
  • Teofil Kateran
    2.4k
    Igrali smo dosta dobro, ne sjećam se kad smo stisnuli nekog u prvom poluvremenu onako kao danas Osijeka. To je veliki + za Cannavara. Poraz je nažalost došao zbog manjka koncentracije u kornerima, što je naravno do igrača...

Prema naprijed smo bili dominantni, imali stativu, prečku, 2 poništena gola... Nije bilo sreće jednostavno.

Zamjene su bile logične, samo što nije smio izvaditi i Baturinu i Stojkovića.
  • rokikaciga
    977
    daj molim te uvedite opciju skrivanja postova po korisniku. Hvala.
  • Paggini
    46.1k

Ne može se, nema te opcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.