• Zg123
    952
    kad ces shvatiti da sve pocinje od obrane? Osijek je danas 3 suta imao, sva 3 su usla u gol od kojih je jedan ponisten. Mozes ti imati Isusa Krista na golu ali ako ti je obrana nestabilna i nesigurna to se automatski preljeva na samopouzdanje golamana i ujedno na njegove partije.

Kad popravimo obranu i golmani ce poceti nesto braniti. Sto se trenera vratara tice Mrcelu svi ga hvale i dosta je cijenjen, a to govori i cinjenica da je jedini od Jakirova stozera ostao.
  • Zagi
    9.1k
    promjeni krila Pjacu i MbukuaŠvabo86

To mu je bila loša odluka, uvidio je to i sam te nakon par minuta uvjeo Hoxhu.
    Htio je klasične centaršuteve prirodnom nogom na dva korpulentna napadača.
    Nije prošlo ali plus za brzu kontra-reakciju.

Plus od mene. Dobar je Fabio.
  • Mr Anderson
    10.2k
    Samo nek Fabio makne Mmaea iz obrane i biti ćemo sigurniji.
  • veselko tenžera
    3.9k
    Da je ovdje upisao 3 boda bio bi to fenomenalan početak, ali neće i gotovo. Prije Bukvić, sad Omerović, jedini gol u sezoni koji će dati je eurogol protiv nas. Korner ne možemo obraniti s 3 stopera, Franjićem, Pjacom i Kangom, 6 ljudi sa skoro ili preko 190...

Optimizam mi ulijevaju naši konkurenti, a i usporedba kako smo izgledali pod Bjelicom protiv ova 2 protivnika u zadnjim mečevima. Uostalom, osvojili smo 300% više bodova nego pod Bjelicom protiv Istre i Osijeka. Očekivao sam u sljedeća 2 kola preskakanje Hajduka i dolazak Rijeci na par bodova, al ajde, treba uzeti 6 iz ove 2 domaće.
  • BBB Mataa998
    2.1k

A ne trebao je drzati Baturinu samo zato sto je to Baturina. Malom treba pokazat put na klupu kad to zaskuzii kao sto je danas
  • Paggini
    36.6k
    Ekipa, idem sutra na trening sa transom na kojem piše

Mister Fabio, al posto di Mmaee deve mettere Galešić!!!!!

Firmato,
    Zona Dinamo

Pa eto ako netko hoce sa mnom nek se javi

Šala mala, ali doslovno da ubaci Galešića umjesto Mmaeea, već je napravio ogroman posao. Počeo je dobro sa RPGom desno, dozirajući Ademija, sa Stojkovićem unutra, Kangom u prvoj, ali ga je ovo sjebalo.

Nema šanse da bi onaj gol iz kornera dobili da je Galesic bio unutra.

A ustvari, možda i bi...
  • jedan u nizu
    11.3k

Jel moramo svi nositi ruzne kapute ili je tvoj dovoljan da nas mister uoci?
  • Paggini
    36.6k

Na kaput i pišem poruku, da ga udara ko šaka u oko cijeli trening, ne može da ga ne vidi
  • NVKOD
    2.6k
    Nije još vrijeme za ocjenjivati Cannavara, to se može nakon derbija s Rijekom i Hajdukom. Isto tako, kao što ga se ne smije dizati u nebesa, također ga se ne smije nakon prvog kiksa gaziti i pljuvati.NVKOD

Kao što rekoh, teška utakmica za gledati i još teža za ocijeniti. Nekoliko stativa, greda, poništeni gol, a protivnik daje dva gola iz dvije prilike.

Na trenutke smo ih toliko izdominirali da nisu mogli izaći iz svojih 20 metara, a na kraju opet gorak okus u ustima. Siguran sam da je FC popizdio kad je vidio kakve smo golove primili, jer to možemo valjda samo mi primiti. Iz prvog kornera eurogol koji bi u sljedećih 10 pokušaja išao van stadiona, a onda gol drugog iz kornera – Soldo je bio kao duh.

Također, sigurno je poludio kad smo ponovo primili gol u prvih dvije minute. Ono što želim vidjeti je da sada lupi šakom o stol i natjera sve igrače da uigravaju prekide od svitanja do mrkog mraka, dok se to ne usavrši. Obrana, obrana, obrana. Svi, dok ne nauče svoje pozicije tijekom kornera i ubačaja, nema odlaska doma.

Malo su mi bile nejasne zamjene, jer smo vađenjem Batija i Stojketa totalno pali u kreaciji u sredini. Također, nadam se da je vidio da Rile nema što tražiti u prvih 11. Neke stvari koje je napravio krivo brzo je ispravio (promjena strana Pjaca i Mbuku), tako da je to za pohvalu.
  • Hebimir Strašni
    36

Ne nego nije trebal umjesto dva "kreativca" ubacit dvojicu koju niti ne znaju kaj je to. Ideja je očito bila ko kod frenda Gatusa...nabi naprijed pa kaj bude.Čitaj s razumjevanjem.
  • Crni86
    7.6k
    Sad je samo bitna rekacija mistera. Nastavit s istom igrom ali isto tako ukoriti krivce za gol, jos vise i jos jace moramo radit. Vjerujem da ce on to tako i iskoristiti da budemo jos bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.