• Tom Hanks
    3.4k
    Da je ovo da je ono,stvarno?
    Osijek je zabio 2,Dinamo 1.I to je to,nema šta bi bilo kad bi bilo,popušilo se kad nije trebalo.Lov se nastavlja
  • rokikaciga
    267
    ma pitam jer bih žora htio sakriti kad izadu iz rupe.
  • Jaro
    9k
    Osijek je zabio 2,Dinamo 1.I to je to,nema šta bi bilo kad bi bilo,popušilo se kad nije trebaloTom Hanks

I da je to izolirani dogadjaj, los dan, losa sreca, kiks - ne ovo je standard ove sezone. Kvazi dominacija, i svaki napad protivnika gol...
  • Paggini
    36.6k

Pa top buraz, ajmo urlati kako je talijanska prevara na temelju jedne utakmice gdje ni dragi Bog nije htio da bude gol, a kamoli da su nas iole izdominirali.
  • GeneralNapoleon
    530
    Ne znam kaj je ovaj covjek danas mogao drugacije napravit. Stiskali smo cijelu tekmu i bili dosta agresivni. Ali kad primis OPET, po milijunti put, dva redikulna gola od koja jednog u drugoj minuti onda nema puno pomoci.

Isti problemi se provlace kod treceg trenera za redom. Ocito je tu jako enormno sranje u pitanju. Tako da njega ne krivim ni za sto.
  • Benito
    1.1k
    Greška kaj su se vadili Stojke i Bati u isto vrijeme...prešli na 442 s ademijem u sredini,nema smisla jer smo izgubili protok lopte. Ne znam kaj bi pametno rekao nakon toliko kikseva već koji put u ovoj sezoni
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Ideja je, na papiru, bila dobra. U stvarnosti nije prosla:
    1. Mbuku nema prodornost
    2. Izgubio si i ono dobro od Pjace
    3. Ademi ne moze prenosit loptu da dode do distribucije prvo na krila
    4. Kule ima primanje i kretanje prosjecnog panja. Dapace, da je daska stajala fiksirana na jednom mjestu bi imala vise ucinka u ovoj utakmici.

Suukus svega je da je probao, ali ocito se nije nista takvoga ni uigravalo. Meni je uvijek smijesno bilo kako mi uvedemo 2 napadaca, pa nemamo uopce ubacaja. Ovo sto je pokusao je trebalo donjet ubacaje, ali jebiga ipak je taj Hoxha bolji od Mbukua.
  • sebenico
    1.2k
    Obrana nam je cijelu sezonu najveći problem. Primamo redovito 2-4 gola u hnl-u i on onda postavlja iste igrače kao protiv Milana gdje se većinu tekme braniš, a ovdje treba napadati. Upravo za to je doveden Galešić, a on stavlja istu trojicu kao protiv Milana koji su tromi, spori i nisu na ti s loptom. O vođenju tekme ne treba trošiti riječi. Zamjene nisu ništa donijele, a čak su i ono dobro poništile.
  • Boycie
    2.2k
    Kaze Jelicic da mu je rekao jedan aktualan igrac iz dinama koji ima tezinu, da nikada nije imao boljeg trenera od Cannavara.
    Cak je dao kompletno ok analizu tekme.
  • Ijayi Atiemwen
    1.8k
    Jel se mjenjao trener golmana odkako je došao Cannavaro? Ekipa igra odlično al šta će ti kad svaki udarac primamo gol. Neva prima golove iz kornera ovaj radi klizeće startove u situaciji 1 na 1 … @Zg123 Evo bio si rekao da si dugo branio pa mi reci odkad se uči golmana da radi klizeće startove?
  • Crni72
    27
    Sjetite se samo katastrofe protiv Osijeka na Maxu… Ovo je bilo 3 puta bolje: jasna ideja u igri, pritisak, totalna dominacija do 2. gola. Nije nam ušlo 2-3 puta. Primili dva gola iz kornera. Malo mi se mister pogubio sa zamjenama ali valjda on bolje zna stanje sa igračima.A kaj bi mi? Da gazimo 3 nula do poluvremena svaku? Ima tu još dosta posla ali bez obzira kaj mi je nedelja otišla u kur.. treba gledat pozitivno- na dobrom smo putu…
  • Jaro
    9k
    A kaj bi mi? Da gazimo 3 nula do poluvremena svaku?Crni72

Ne, samo pobjede protiv 5-10 puta jeftinijih momcadi
  • Praskaton
    3.3k
    Osim izostanka Galesica i mjenjanje Pjace na desno krilo nemam sta zamjerit treneru.Vidila se ideja igre al mora to bit konkretnije.

Covjek kaže prije utakmice da je poseban fokus ne primit gol i legende ga prime u prvih 5min.
    Strašno,pa urlo bi od bijesa na njih da sam na njegovom mjestu
  • GeneralNapoleon
    530

Pa koliko golova smo danas primili iz kontre? Dva puta gol primimo iz 4 kornera! Jos nam valjda dva najbolja skakaca od stopera u igri. Suludo!
  • Hebimir Strašni
    36
    Danas je radio izmjene ko' da je htio spušit tekmu. Kad je izvadio Stojketa i Batija igrali smo ko tovarija (nikako).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.