• NVKOD
    2.6k
    Prikazana je posjeta na Maksimiru zaključno s utakmicom protiv Milana.

Posjeta-Maksimir.gif

Dosad je odigrano 15 utakmica u svim natjecanjima. Ukupna posjeta je 182 704 ljudi. S obzirom da se utakmica protiv Varaždina odigrala bez gledala, prosjek posjete na Maksimiru je 13 050!
  • din
    598
    koliki nam je prosjek u HNL-u?
  • criticus
    3k
    prosjek posjete na Maksimiru je 13 050!NVKOD

Ne želikm bit party breaker, ali brojke za posjetu treba prilagoditi s obzirom da se u HNLu prikazuje broj izdanih ulaznica.

Ako se ne varam na početku godine je na konferenciji Sanjin prikazao prosječnu dolaznost godišnjaka što nije baš impresivno bilo. Dodatno su i sponzorske ulaznice i kolika je dolaznost takvih.bdodatna prilagodba je s obzirom na ustupanje ulaznica godisnjaka tako da se dio nedolazaka tako kompenzira.

Uglavnom za pouzdaniju brojku napretka u posjećenosti treba imat pouzdaniju brojku iz HNLa. Napredak je vidljiv, ali koliki za usporedbu s godinama prije treba ipak imat točniju informaciju. To je također bitno za buduće korake u postizanju bolje posjećenosti.
  • NVKOD
    2.6k

U nastavku je prikazana posjeta na HNL-u na Maksimiru.

Posjeta-Max-HNL.gif

Što se tiče domaćeg prvenstva, odigrano je 10 utakmica, odnosno 9 pred gledateljima. Ukupna posjeta 99 172 gledatelja s prosjekom od 11 019 po utakmici.

Usporedbe radi, u cijeloj 2022/23 sezoni ukupna posjeta bila je 109 097, a u prošloj 2023/24 na Maksimir je došlo 162 241 gledatelja.

ali brojke za posjetu treba prilagoditi s obzirom da se u HNLu prikazuje broj izdanih ulaznica.criticus

Slažem se, svjestan sam toga jer ne prikazujemo realno stanje. No, da ne ulazim previše u kalkulacije koliko je bilo manje ljudi ili koliko njih nije prošlo kroz skenere, uzimam službeni podatak, čisto da su sve utakmice jednako evidentirane. U prošlosti su nam umanjivali brojke, sad ne prikazuju realnu brojku pa imam osjećaj da se s tim malo nivelira cijela situacija. Kako god okrenemo, možemo očekivati da bi Kranjčevićeva mogla biti konstantno rasprodana.
  • criticus
    3k
    No, da ne ulazim previše u kalkulacije koliko je bilo manje ljudi ili koliko njih nije prošlo kroz skenere, uzimam službeni podatak, čisto da su sve utakmice jednako evidentirane.NVKOD

Ma samo nastavi, izvrsno je da imas volju nam vizualizirati stvari i trend ne ovisi toliko o ovim detaljima koje sam ja spomenio. Moj komentar je nekako vise da imamo na umu da nebi upali u zamku pri nekoj krajnjoj analizi dolaznosti. Tu nebi smjeli sebi lagat, to nije dobar put ako želimo bit najposjećeniji klub. Najbolji smo i najveći, apsolutno da želimo bit i najposjećeniji. A tu klub mora baratat pravim podacima jer samo na temelju toga mogu donit i dobre odluke prema naprid.
  • kajjaznam
    85
    Vidim da mašinerija je krenula, direktor Osijeka glumi pametnjakovića. Jooj, momci, daj zgazite sutra šupčine.
  • Navijač Dinama
    9.2k
    Utakmica je u nedjelju
  • SAS1987
    16k
    Dinamo pobijedio u službenim utakmicama;

Ajax
    Bayern
    Benfica
    Celtic
    Chelsea
    Feyenoord
    HSV
    Juventus
    Milan
    Porto
    Steaua
    Mali dioničar

I u neslužbenim još Liverpool (Građanski, 5-1) i Real Madrid (3-4) a mogli bi i Inter kad se odigra ona prijateljska utakmica :lol:
  • Blueshadow86
    2.4k
    Ne znam točno čija je domena osmišljavanje i objavljivanje ovakvih stvari, zanimacija, sadržaja vezano uz Dinamo, vođenje društvenih mreža, objavljivanje na istima i slično, ali ako je to Marko Bošnir, onda radi po meni jako dobar posao. Općenito govoreći.
  • austrijanac
    5.4k

Mislim da su ove igrice od Fanzeala, bar se sjećam jednom davno neke njihove prezentacije.

Vjerojatno su im prišli oni, baš kao i Appworks za aplikaciju.

No kako god, da, Bošnir je kralj!
  • masacusec
    4.4k
    Marko Bošnir je glasnogovornik kluba. Sumnjam da su ovakve stvari u njegovoj ingerenciji, međutim, možda se i varam, pa mu je i djelokrug djelatnosti poveći, a ne samo mikrofon.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k

Odlično, nisam to primijetio do sada, hvala kaj si podijelil kolega :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.