• NVKOD
    14.2k
    Prikazana je posjeta na Maksimiru zaključno s utakmicom protiv Milana.

Posjeta-Maksimir.gif

Dosad je odigrano 15 utakmica u svim natjecanjima. Ukupna posjeta je 182 704 ljudi. S obzirom da se utakmica protiv Varaždina odigrala bez gledala, prosjek posjete na Maksimiru je 13 050!
  • din
    1.4k
    koliki nam je prosjek u HNL-u?
  • criticus
    9.6k
    prosjek posjete na Maksimiru je 13 050! — NVKOD

Ne želikm bit party breaker, ali brojke za posjetu treba prilagoditi s obzirom da se u HNLu prikazuje broj izdanih ulaznica.

Ako se ne varam na početku godine je na konferenciji Sanjin prikazao prosječnu dolaznost godišnjaka što nije baš impresivno bilo. Dodatno su i sponzorske ulaznice i kolika je dolaznost takvih.bdodatna prilagodba je s obzirom na ustupanje ulaznica godisnjaka tako da se dio nedolazaka tako kompenzira.

Uglavnom za pouzdaniju brojku napretka u posjećenosti treba imat pouzdaniju brojku iz HNLa. Napredak je vidljiv, ali koliki za usporedbu s godinama prije treba ipak imat točniju informaciju. To je također bitno za buduće korake u postizanju bolje posjećenosti.
  • NVKOD
    14.2k

U nastavku je prikazana posjeta na HNL-u na Maksimiru.

Posjeta-Max-HNL.gif

Što se tiče domaćeg prvenstva, odigrano je 10 utakmica, odnosno 9 pred gledateljima. Ukupna posjeta 99 172 gledatelja s prosjekom od 11 019 po utakmici.

Usporedbe radi, u cijeloj 2022/23 sezoni ukupna posjeta bila je 109 097, a u prošloj 2023/24 na Maksimir je došlo 162 241 gledatelja.

ali brojke za posjetu treba prilagoditi s obzirom da se u HNLu prikazuje broj izdanih ulaznica. — criticus

Slažem se, svjestan sam toga jer ne prikazujemo realno stanje. No, da ne ulazim previše u kalkulacije koliko je bilo manje ljudi ili koliko njih nije prošlo kroz skenere, uzimam službeni podatak, čisto da su sve utakmice jednako evidentirane. U prošlosti su nam umanjivali brojke, sad ne prikazuju realnu brojku pa imam osjećaj da se s tim malo nivelira cijela situacija. Kako god okrenemo, možemo očekivati da bi Kranjčevićeva mogla biti konstantno rasprodana.
  • criticus
    9.6k
    No, da ne ulazim previše u kalkulacije koliko je bilo manje ljudi ili koliko njih nije prošlo kroz skenere, uzimam službeni podatak, čisto da su sve utakmice jednako evidentirane. — NVKOD

Ma samo nastavi, izvrsno je da imas volju nam vizualizirati stvari i trend ne ovisi toliko o ovim detaljima koje sam ja spomenio. Moj komentar je nekako vise da imamo na umu da nebi upali u zamku pri nekoj krajnjoj analizi dolaznosti. Tu nebi smjeli sebi lagat, to nije dobar put ako želimo bit najposjećeniji klub. Najbolji smo i najveći, apsolutno da želimo bit i najposjećeniji. A tu klub mora baratat pravim podacima jer samo na temelju toga mogu donit i dobre odluke prema naprid.
  • kajjaznam
    536
    Vidim da mašinerija je krenula, direktor Osijeka glumi pametnjakovića. Jooj, momci, daj zgazite sutra šupčine.
  • Navijač Dinama
    13k
    Utakmica je u nedjelju
  • SAS1987
    20.9k
    Dinamo pobijedio u službenim utakmicama;

Ajax
    Bayern
    Benfica
    Celtic
    Chelsea
    Feyenoord
    HSV
    Juventus
    Milan
    Porto
    Steaua
    — Mali dioničar

I u neslužbenim još Liverpool (Građanski, 5-1) i Real Madrid (3-4) a mogli bi i Inter kad se odigra ona prijateljska utakmica :lol:
  • Blueshadow86
    5.8k
    Ne znam točno čija je domena osmišljavanje i objavljivanje ovakvih stvari, zanimacija, sadržaja vezano uz Dinamo, vođenje društvenih mreža, objavljivanje na istima i slično, ali ako je to Marko Bošnir, onda radi po meni jako dobar posao. Općenito govoreći.
  • austrijanac
    14.2k

Mislim da su ove igrice od Fanzeala, bar se sjećam jednom davno neke njihove prezentacije.

Vjerojatno su im prišli oni, baš kao i Appworks za aplikaciju.

No kako god, da, Bošnir je kralj!
  • masacusec
    8.3k
    Marko Bošnir je glasnogovornik kluba. Sumnjam da su ovakve stvari u njegovoj ingerenciji, međutim, možda se i varam, pa mu je i djelokrug djelatnosti poveći, a ne samo mikrofon.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k

Odlično, nisam to primijetio do sada, hvala kaj si podijelil kolega :up:
  • Cagica111
    172
    Čitluk gori
bold
italic
underline
strike
code
ulist