• NB86
    15.6k
    Osvoji li se hnl, i afirmira se par igraca iz maricevog sesira (torrente, mmaee, cordoba, kanga) mogla bi i uprava i SD bit vizionari na kraju sto su imali strpljenja, mislim da pobjeda u osijeku donosi ogroman impuls prema prvenstvu, mi cemo se nafilat sampouzdanjem, nastavit s pritiskom na konkurente i izdrzat ovaj najgori dio rasporeda, nadam se da je ekipa svjesna koliko je ovo bitna utakmica
  • Mali dioničar
    16.6k
    Klubovi koji su bili prvaci Europe, a koje je Dinamo pobijedio u službenim utakmicama;

Ajax
    Bayern
    Benfica
    Celtic
    Chelsea
    Feyenoord
    HSV
    Juventus
    Milan
    Porto
    Steaua

Plus jedan kojeg ne želim napisati.

Patite debili.
  • Jurki
    14.9k
    jos su nam Švabe duznici pa da kompletiramo listu skalpova zvana "liga petica" zadnjih 7-8 godina.
  • NORTE
    13.4k
    Klubovi koji su bili prvaci Europe, a koje je Dinamo pobijedio u službenim utakmicama;

Ajax
    Bayern
    Benfica
    Celtic
    Chelsea
    Feyenoord
    HSV
    Juventus
    Milan
    Porto
    Steaua

Mali dioničar

Kod vodstva 0:3 u Amsterdamu nije sviran čisti penal za dinamo...zamislite tek to gaženje...

U Lisabonu ispali sudačkom pljačkom!

Pobjeda protiv Milana je jedna od zaista najvećih u povijesti kluba, bez imalo sumnje.
    Nažalost ostali bez prave nagrade.

Chelsea...neponovljiv osjećaj.
    Vodstva u pobjedi protiv Milana su bila na tom tragu, do zadnje sekunde dok je nada trajala.

Da nadodam u vezi Torrentea i Mmaeea, odigrali su jako dobro, posebno Španjolac, veliki dobitak je on.
    Kao i povratak Mmaeea, bar se nadam...
    Iskreno, obrana je na najvećoj mogućoj kušnji po meni bila jako dobra.
  • DrawTube
    5.9k
    Činjenica je da bi se s više divljenja u hrv medijskom prostoru ispratile pobjede klubova protiv Zire, Olimpije i Ružomberoka nego naše skidanje skalpa Milanu
  • Infinity
    17.2k

Ajax
    Bayern
    Benfica
    Celtic
    Chelsea
    Feyenoord
    HSV
    Juventus
    Milan
    Porto
    Steaua

Mali dioničar

Koji? Marseille? :chin:
  • Mali dioničar
    16.6k

Imaš pravo, i Marseille je tu. :smile:

Mislio sam na Zvezdu. :lol:
  • Infinity
    17.2k
    Mislio sam na Zvezdu. :lol:Mali dioničar

Znam, al kad sam vec zapazio... :lol:
  • BluePhone67
    4.6k
    Bayern je isto bio prvak Europe. Dobili smo ih 1:4 u KVG 1963 ako to računaš.
  • Mali dioničar
    16.6k

Stavio sam Bayern. :smile:
  • BluePhone67
    4.6k
    Sorry nisam vidio. :smile:
  • Carrasco
    4.8k
    Pitam se šta bi bilo da smo još i prošli? Bilo bi i srčanih i moždanih.
  • NORTE
    13.4k
    Pitam se šta bi bilo da smo još i prošli? Bilo bi i srčanih i moždanih.Carrasco

To je neupitno.
  • petrinjskikokošinjac
    103

Mozda bi i ti dobio koji s obzirom kak si sve pisao proteklih mjesec dana.
  • NORTE
    13.4k
    Mozda bi i ti dobio koji s obzirom kak si sve pisao proteklih mjesec dana.petrinjskikokošinjac

Hahahaha, oprosti na drugačijem mišljenju od tvog, nisam znao da samo "najispravniji" smiju pisat svoje.
    Kritike su valjda dopuštene samo nekima ovdje.
    Nemam kome dokazivati svoju dinamovštinu u krvi.

Iza napisanog stojim, kao i uvijek, a možda sam oko nekih tema i promijenio mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.