• sport
    4.1k
    Još 13 pobijeda do naslova :strong:
  • Marc
    293
    Koliko smo primili golova iz kornera ove sezone? Ovako Istra i Osijek tri gola ove polusezone i sva tri iz ili poslije kornera.
  • cibona
    4.3k
    Konačno se vide se pomaci u igri i to je najbitnije. Međutim, za nešto više potrebno je vrijeme, a mi ga nemamo.

U nadolazećim utakmicama želim vidjeti Galešića u prvoj postavi i promjenu sustava igre s 3 na 2 stopera u zadnjoj liniji.
  • Benito
    1.1k
    Psihički me ubija praćenje Dinama ove sezone...nije dobro
  • chago13
    106
    Neka nam Osijek bude kao utakmica protiv Lokomotive prošle sezone, vrijeme je da serija krene, vrijeme je da voda krene na naš mlin. Nakon današnje utakmice uvjeren sam u naslov prvaka!
  • GeneralNapoleon
    530

U HNLu ako se ne varam cak samo 5 iz kornera i 1 nakon ubacaja iz prekida.
  • Juznjak
    4k
    11 kornera. Ako se ne varam nijedan nije odigran na najjednostavniji mogući način, a to je da s lijeve strane centaršut uputi dešnjak, a s desne ljevak. Stvarno ne razumijem.
    Obrana prekida je također loša. Sve ostalo je bilo odlično, pokušavali smo stalno biti konkretni i opasni i stvorili smo popriličan broj prilika. Valjda će nas od sljedećeg kola krenut i uz malo sreće koja je, ruku na srce, potrebna bit će to sve super.
  • Paggini
    36.6k
    Ako je Stojković u igri, Stojković mora izvoditi kornere.

Ove neke nadobudne kombinacije su cista glupost iz koje ništa ne napravimo, a ako Baturina izvodi, to je balončina na suprotni kut 20 metara od gola... Stojković neka ubaci unutra, stanite se ispred golmana i eto.
  • rokikaciga
    267
    Kaj se kornera tiče. Prekopirati Arsenal ofenzivno jer ga svi mrze u Premiershipu. A defenzivno više koncentracije. Nemre igrač sam biti na petercu
  • Izet Hajrović
    3.6k
    pretvorili smo se u reprezentaciju.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Nadam se da ce klub nesto pokrenut po pitanju stranih sudaca jer nema utakmice domace lige koja prode bez nekih repova. Uskoro nam slijede derbiji koji ce odredit sezonu i ne vidim zasto se ne bi angaziralo strane suce.

Daj nam nekog sudiju svabu koji nece tolerirat ubacivanje lopti u teren kao i valjanje po podu svake dvije minute. A da ne govorim o majmunarijama koji izvode klinci pored aut linija koji su zaduzeni za dodavanje lopti.
  • Felip
    276
    Imamo sreće da je ovo kolo u kojem su poraženi i Rijeka i Hajduk tako da naš poraz ipak ne boli previše.
    Ono što mogu primijetiti je da je svaki naš poraz u hnlu došao u tjednu lige prvaka, uz onaj prvi od Hajduka 4 dana prije Bayerna. Osvojili smo ukupno 7 od 24 bodova u hnl utakmicama koje su došle 4 dana nakon lige prvaka. Dakle, očito je da nam je taj ritam poremetio domaće prvenstvo.
    Od sutra se vraćamo u uobičajeni domaći ritam i trebala bi to opet biti naša prednost u odnosu na konkurenciju. Od sljedećeg tjedna zapravo počinje prvenstvo, samo što naši rivali imaju 5-7 bodova fore u preostalih 16 kola. Ja sam optimist.
  • Jurki
    15k
    očito je da nam je taj ritam poremetio domaće prvenstvo.
    Od sutra se vraćamo u uobičajeni domaći ritam
    Felip

Potpis

Ajmo se malo maknuti od Dinama i Hnla.. tu smo ocito presubjektivni.. pa da pogledamo ostatak Europe..
    jedini ko igraju konstantno su Liverpool, Napoli i PSG.. sve ostalo je teska tuga i zalost.
    Sve je to normalno. Nismo dovoljno bogati da imamo 25 igraca podjednake kvalitete, pa da mores zarotirati kompletnu momcad i da se to ne vidi.
    Nije ni Hnl vise liga koju mores zgaziti sa rezervama..
    svi rade neki kurac, treniraju, muce se.. i kad im dojde Dinamo u goste narajcaju se do daske.

Ovo moze i u nepopularna, al fala Bogu kaj smo ispali iz Lige Prvaka. Ciganima iz Nyona smo pobrali pare i tjt.
    Ovakva utakmica kak je danas.. je pitanje kad se bu sljedeci put dogodila.
  • don
    10.4k
    Imamo sreće da je ovo kolo u kojem su poraženi i Rijeka i Hajduk tako da naš poraz ipak ne boli previšeFelip

zbog tog me boli i još više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.