• sport
    4.1k
    Sučić je potpisao novi ugovor 01.12.2023. a ovo što piše u 24 sata je laž koju je pisao jedan forumaš a ovi izgleda prepisali,isto tako je jedan forumaš pisao kako je Belupo prodao Crnca za 11 m što je isto laž jer je prodan u Rakow za 1,3 m .I onda se čudimo lažima novinara.
  • Jurki
    14.9k
    tocno je da je Crnac prodan za 11 mil eura.. ali iz Rakowa u Norwich.
  • Droljo
    11.8k
    Možda su podravske štuke imale 100% od budućeg transfera...
  • TV Serviser
    143
    B74-C4-AB1-3-C51-48-BD-9-CDE-3755-C84920-BA.jpg

Rossoneri pobrali i kaznu za parking
  • Jurki
    14.9k
    que merda, dove pagare biglietti ...

To sigurno jer im je ruzan bus :rofl:
  • TV Serviser
    143
    Conceição nepropisno parkirao autobus, Hrvati mu duplo naplatili!
  • Marley
    2.8k
    opovrgava da je Bruno bio fizički napadnut.Haza

Tako je. Prica je laz. A odakle je potekla i iz kojeg razloga... Da li radi neke glupe "senzacije" ili neki dublji razlozi, jos ne znam.
  • NKDZ86
    2.8k
    Platit ce kaznu nikad
  • sport
    4.1k
    to je točno, ali pisao je kako je prodan iz Belupa za tu cifru kako bi argumentirao kako je 15 m za Sučića malo.
  • Ivdzo11
    5.5k
    Sučić je potpisao novi ugovor 01.12.2023sport

Kakva je onda situacija sa onom pricom kako igrac ima 30%....
  • Jurki
    14.9k
    ha ista.. jer mu kavokuhacica sigurno nije maknula tu klauzulu.. vec je ocito islo samo povecanje place.

hahah svasta.. pa Belupo nemre dobiti 15 milja eura da proda cijelu momcad skup z onim krumpiralistem kojeg zovu stadion Kusek Apas.
  • Marley
    2.8k
    Sto je na kraju s Nevisticem nakon sinoc, ima netko info?
  • vjeko1701
    11.8k
    Kaj sam propustil?
  • Marley
    2.8k
    pa sinoc je navodno odsepao s terena.
  • Haza
    8k
    Zanimljivo, Dinamo pobjedi Milan u najjačem sastavu, i to naglašavam sedmerostrukog prvaka Europe. Odigra fenomenalnu utakmicu, nije to bila neka sretna pobjeda, dođe do povijesno najvećeg koeficijenta (56), a danas, gle čuda, među glavnim vijestima plaće igrača i navodno premlaćivanje Petkovića.
    Stoka je danima čekala kad će pustiti ove članke, i ono što me veseli danas je da se stoka grize iznutra zbog uspjeha Dinama.
    Gdje su sad svi oni pljuvači Cannavara, počevši od klošara Ivkovića? Gdje su sad svi dežurni kritičari (pritom mislim na one koji imaju neosnovane kritike), pobjegli u mišje rupe.
    Osobno sam presretan, i drago mi je i zbog SD-a (kojeg sam povremeno kritizirao), drago mi je jer je imao muda smijeniti štetočinu Bjelicu (u ovom mandatu je bio baš štetočina) i staviti Cannavara, a znao je da će mu taj potez zamjeriti svi. Da je htio biti uvlakač, vratio bi Oršića, ali se ponio kao pravi SD, i nije povlačio populističke poteze.
    Također, nisam razočaran što nismo prošli, završili smo pobjednički, osvojili smo isti broj bodova kao City, a ionako bi utakmice Play offa igrali taman između tekmi s Hajdukom i Rijekom, a realno, sad nam je HNL prioritet.
    Sve u svemu, danas je lijep osjećaj biti Dinamovac, posebice jer znaš da se hejteri guše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.