• keppi
    299
    Ivanušec može igrati sva mjesta u sredini i napadu, osim centarfora. Meni se naročito čini zanimljiv u sredini kada odu Baturina i Sučić....a, očito je da će to biti uskoro. Pitam se postoji li kakva mogućnost da ako uopće i dođe, da se nakraju i dulje zadrži kod nas.
    Baturina i Stojković teško podnose svih 90 minuta u istom ritmu, pa je i s te strane zanimljiv, čak i kao njihova nadopuna.... mada mislim da bi se za takvog igrača našlo mjesta u sastavu.
  • rakurs
    813
    Imati Ivanušeca i Pjacu u istoj momčadi je bogatstvo. Krila s drugačijim karakteristikama, i više nego kvalitetni igrači, mislim da bi s njima dvojicom lijevo porušili cijelu ligu i da bi napadački izgledali puuno bolje nego kad u konkurenciji za tu poziciju imaš Pjacu i Hoxhu.

Kaj ak se Pjaca ozlijedi, ostaješ na Hoxhi i okej ajde može Stojković to odigrati, ali kod nas još nije pa ne znam kak bi to izgledalo. Jbg, mi smo u situaciji gdje ganjamo zaostatke od 5 i 7 bodova i igrač kao Ivanušec bi nam sigurno dobro došao.

Sad, druga stvar je što se ovo stvarno previše odužilo i što je pitanje koliko bi se brzo on uklopio u momčad i dosegao neki svoj vrhunac. Da je došao prije 2 tjedna...

A i čini mi se da ga Feyenoord ipak nije toliko željan prodat ili poslat na posudbu, ne znam kako drugačije objasnit ovu sapunicu koja traje mjesec dana.
  • hardek
    4.2k
    Šta se na kraju desilo sa onim malim portugalcem iz Porta? Dolazi ili je to propalo?
  • sanjinlego
    3.6k
    Lecce ozbiljno surađuje s nekim ljudima s naših prostora, mislim na Hrvatsku i regiju. U omladinskom pogonu imaju više od deset dječaka, dijelom iz Hrvatske, dijelom iz susjednih zemalja.
    Uz to, bili su tu Pongračić, sada Rebić i Krstović, a žele i Nemanju Radonjića.
    Mi njima Hoxhu, oni nama Luku Ivanušeca, iako se ta priča već predugo razvlači. Naravno, Ivanušec je igrač kojeg se može čekati, ali..
  • Toni90d
    1.3k
    Kako su nam protivnici krenuli, nama ne treba više pojačanja, jogurt i ajkule si sami pucaju u koljena.
  • Orc123
    10.7k
    Nama pojacanja trebaju radi nas, a ne radi njih! Ako cemo se ravnati prema njima igrat cemo protiv Ballkanija i Astane svake godine, a ne protiv Milana, Celtica ili Arsenala!
  • Toni90d
    1.3k

To možemo i na ljeto za LP. Jer ćemo biti poželjniji radi LP, više vremena ostaje za odraditi transfer, svi kažu da su i igrači tada jeftiniji. Mišljenja sam, da sa ovom momčadi i ova tri nova igrača imamo dovoljno kvalitete za HNL, jer ne igramo LP. Sad je samo stvar psihe i motivacije kod igrača.
  • Orc123
    10.7k
    da te podsjetim malo, mi smo na -7 a naslov se uzima zdravo za gotovo!
  • Toni90d
    1.3k

Ne moraš me podsjećati da smo na -7. Ali isto tako vidim da imamo najskuplji i najveći roster u ligi. Gdje bi svaki naš rezervni igrač igrao u prvoj momčadi bili kojeg drugog HNL kluba. Bolje da sad uzmu koju tisuću € dofuraju dva-tri prava psihologa u klub, nego bubnuti još kojeg igrača na proračun. A do ljeta će se iskristalizirati tko je za Dinamo a tko ne.
  • Chempers
    466
    Imali smo mi komotnu situaciju prošlo ljeto s playoffom i svo vrijeme svijeta pa vidimo kako smo to lijepo iskoristili. S pravim pojacanjima se ne čeka.

Ivanusec bi naravno bio poželjan bez obzira koga imamo u rosteru al očito neće doći. Vidjet ćemo u nedjelju, al ovaj početak polusezone izgleda relativno obecavajuce, i s naše strane i uz ove prodaje Rijeke i kiks tovara, tako da moramo se nadati da će ovaj roster biti dovoljan za preokret.

Mene više zanima šta misle napraviti kad Baturina i Sucic odu na ljeto. Sucica bi se moglo ostaviti još jednu godinu.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Nadam se da pregovaramo sa Selahijem da dođe na ljeto. Šteta bi bilo propustiti takvog igrača, a možeš ga dobiti bez odštete.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Dario Špikić stigao je u četvrtak u Solun kako bi završio posudbu u Aris. Žuti će 25-godišnjeg krilnog napadača zagrebačkog Dinama dobiti na posudbu do kraja sezone jer ga Fabio Cannavaro nije imao u planovima. Prema informacijama grčkih medija, između klubova postoji dogovor o opciji otkupa igrača na ljeto. Špikić je ove godine za hrvatskog prvaka upisao ukupno 21 nastup, postigavši četiri pogotka i jednu asistenciju u svim natjecanjima.

Sretno Špika

IMG-20250131-121810.jpg
  • Mr Anderson
    10.9k
    bolje sadaDani Olmić

Da ga sad dovodiš, moraš platiti odštetu. To je jedno, a drugo i ne treba nam ako se Sučić vrati za par tjedana i svi ostali su tu.
  • Crni86
    8.2k
    Za ovu igru koju gaji cannavaro, selahi bi sjeo kao as na cenera. Ne mora biti selahi, ali igrac slicnih karakteristika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.