• Jurki
    14.9k
    al je Ivanusec desno bil - katastrofa.
    Znaci opet kemijanje s pozicijama.

Ovaj kadar ak nemre bez Ivanusca osvojiti naslov prvaka, onda u klinac sve.
    Ok, kuzim sve da treba maksimalno napraviti sve da se šanse za naslov povecaju sad dok se jos stigne odreagirati..

Isto tak bi morali ga vracati u zivot, cekati jer lik ne igra. Cisto sumnjam da bi Feyenoord njemu isplacival cijelu placu..
  • keppi
    288
    Ivanušec može igrati sva mjesta u sredini i napadu, osim centarfora. Meni se naročito čini zanimljiv u sredini kada odu Baturina i Sučić....a, očito je da će to biti uskoro. Pitam se postoji li kakva mogućnost da ako uopće i dođe, da se nakraju i dulje zadrži kod nas.
    Baturina i Stojković teško podnose svih 90 minuta u istom ritmu, pa je i s te strane zanimljiv, čak i kao njihova nadopuna.... mada mislim da bi se za takvog igrača našlo mjesta u sastavu.
  • rakurs
    664
    Imati Ivanušeca i Pjacu u istoj momčadi je bogatstvo. Krila s drugačijim karakteristikama, i više nego kvalitetni igrači, mislim da bi s njima dvojicom lijevo porušili cijelu ligu i da bi napadački izgledali puuno bolje nego kad u konkurenciji za tu poziciju imaš Pjacu i Hoxhu.

Kaj ak se Pjaca ozlijedi, ostaješ na Hoxhi i okej ajde može Stojković to odigrati, ali kod nas još nije pa ne znam kak bi to izgledalo. Jbg, mi smo u situaciji gdje ganjamo zaostatke od 5 i 7 bodova i igrač kao Ivanušec bi nam sigurno dobro došao.

Sad, druga stvar je što se ovo stvarno previše odužilo i što je pitanje koliko bi se brzo on uklopio u momčad i dosegao neki svoj vrhunac. Da je došao prije 2 tjedna...

A i čini mi se da ga Feyenoord ipak nije toliko željan prodat ili poslat na posudbu, ne znam kako drugačije objasnit ovu sapunicu koja traje mjesec dana.
  • hardek
    3.9k
    Šta se na kraju desilo sa onim malim portugalcem iz Porta? Dolazi ili je to propalo?
  • sanjinlego
    3.4k
    Lecce ozbiljno surađuje s nekim ljudima s naših prostora, mislim na Hrvatsku i regiju. U omladinskom pogonu imaju više od deset dječaka, dijelom iz Hrvatske, dijelom iz susjednih zemalja.
    Uz to, bili su tu Pongračić, sada Rebić i Krstović, a žele i Nemanju Radonjića.
    Mi njima Hoxhu, oni nama Luku Ivanušeca, iako se ta priča već predugo razvlači. Naravno, Ivanušec je igrač kojeg se može čekati, ali..
  • Toni90d
    1.1k
    Kako su nam protivnici krenuli, nama ne treba više pojačanja, jogurt i ajkule si sami pucaju u koljena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions