• Droljo
    11.8k
    Može i ivanušec desno... Đast sejin...
  • rokikaciga
    198
    Da nije zadovoljan sigurno ih nebi gurnuo protiv Milana. A Špika je sigurno igrao jer ga je Perković gurao kao sugestiju a tada Mister nije znao još 100% tko je kakav. Sada se već puno više vidi rukopis trenera na igri ekipe.
  • Jurki
    14.9k
    Može i ivanušec desno... Đast sejin...Droljo

Ak me dobro pamcenje sluzi.. to je dost lose izgledalo...
  • Zagi
    9k
    Veto na Ivanušeca desno. Nek ide Pjaca ako već treba izmišljati.
  • Dudu9
    1.4k
    Kod 3 trenera ne igraju valjda najbolje znaju, to što su gurati Špikića dovoljno govori koliko vjeruju u Cordobu i Mbuku

Ako smo kupili ne znači da su pojačanja za dinamo, ja se nadam da će ispasti da nećemo tražit drugo, ali do sad treneri nisu imali vjeru u njih
  • rokikaciga
    198
    Kod 3 trenera ne igraju valjda najbolje znaju, to što su gurati Špikića dovoljno govori koliko vjeruju u Cordobu i MbukuDudu9

I dva trenera su dobila otkaz...možda ta dva trenera ne znaju koliko Fabio zna?
  • Kaktus Car
    914
    Kod 3 trenera ne igraju valjda najbolje znaju, to što su gurati Špikića dovoljno govori koliko vjeruju u Cordobu i MbukuDudu9

Trenutni trener ima 3 odrađene utakmice, od toga 2 u Ligi prvaka protiv favoriziranih protivnika. Ne može se na temelju toga govoriti koliko vjeruje u pojedine igrače.
  • plavi devet
    466

Ajmo po Grgića
  • Jurki
    14.9k
    Bjelica je htel Cordobu poslati na posudbu..bez da je dobil šansu.. Mbuku nije presel ljetne pripreme.. nekaj odigral, pa opet benchiran.
    Bas da niti jedan nemre igrati protiv Istre ili Varazdina je laz.
    Ocito je on htel time natjerati klub da se dopeljaju neki igraci po njegovom naputku.
    Uglavnom, da Cannavaro misli da je Špika prvi izbor za desno krilo... nebi on danas putoval za Grcku.
  • Crni86
    7.5k
    Veto na Ivanušeca desno. Nek ide Pjaca ako već treba izmišljati.Zagi

Ako ivanusec dolazi kratkorocno nek ide on krpat desno, pjaca kao nas igrac mora gradit i dalje formu lijevo jer pjaca ce iduce sezone i dalje bit s nama, a ne ivanusec.
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    Dario Špikić odigrao 146 utakmica u Dinamu sa svojih 26 godina, a ekipa piše kao da je perspektivni mladac koji je dobivao priliku ući u tri četiri utakmice u sučevoj nadoknadi, pa eto nije mu se dala prilika. Ima više utakmica za Dinamo od Sigalija, Olma i Mandžukića.

Dokle više kmečanje na svaki potez kluba i uprave?
  • Mihaljević
    11.4k
    Grgić je igračina, napokon možemo dobiti ozbiljnu mladu devetku ako ga dovedemo.
    Od Jakira jr. u Juventusu nema ništa, nema šanse da bi Jakir to dopustio.
    Nemojmo se zavarati, Ivanušec nam je itekako potreban.
  • Laugreano
    3.1k
    Treba ulozit u tog Grgica koliko god treba. I na ljeto prodat Kuleta, jer ce mu cijena sigurno bit dobra.

Takve igrace steta je propustit.
    https://www.transfermarkt.com/leonardo-vonic/profil/spieler/744599
  • Zg123
    893
    Ne bi bilo lose imati nekog covjeka zaduzenog za scouting u dijaspori, siguran sam da ima puno zanimljvih igraca tamo
  • Droljo
    11.8k
    Ne bi bilo lose imati nekog covjeka zaduzenog za scouting u dijaspori, siguran sam da ima puno zanimljvih igraca tamoZg123

Znam ja dva brata koji žive u dijaspori i razumiju se u igrače. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions