• Dino
    3.2k

E poslije bus se zalil na politiku na ovoj svetoj temi…

Moram komentirati da mi odlazak Spikica zapravo i ne sjeda najbolje. Prema naprijed i nije bas Bale, ali njegov defenzivni dio je uvijek bio ucinkovito odraden. Nadam se da ce barem naci tamnoputi crnci u tom slucaju eksplodirati i rijesiti problem desnog krila.
  • emilperska
    8.1k

Migracijski.. svi smo mi dosli putem/iz Hercegovine u jednom stoljecu..
  • sebenico
    1.2k
    Između Špike, Cordobe i Mbukua biram Špiku bilo kada i bilo gdje. Nažalost, teško je priznati da su napravljene kardinalne greške s dovođenjem ova dva indijanca.
  • scooniepenn
    3.8k

Cannavaro ih je krenuo uvoditi i ako se rjesava Spikica dosta je ocito da ih misli gurnuti u ozbiljniju minutazu. Uopce ne sumnjam da ce im dati priliku da se vidi mogu li postati pojacanja, a ucinak Spike bas i nece biti tesko nadmasiti.
  • E46
    1.1k
    bitno da špika nije indijanac, samo nek ide.
  • Danko
    1.4k

Sreća pa ne biraš.
  • NB86
    15.6k
    Spika nam realni vrlo malo donosi na terenu, i da su cordoba i mbuku losiji igraci zasluzuju 10 utakmica svaki da to zapravo i saznamo jer spika ima 150 nastupa, nesto novo o njegovoj igri i formi necemo saznat
  • Teofil Kateran
    1.7k
    ova dva indijanca.sebenico

Dobar si ti "navijač" Dinama kad su ti igrači Dinama Indijanci
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Screenshot-20250130-235508-Instagram.jpg

Je li ovo IPTV ili preko antene? :joke:
  • gaTeDZG
    178
    Ovo me podsjetilo kad je vrhuška Real Madrida kritizirala Vinija jer je gledao utakmicu preko nekog brazilskog kanala :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions