• Danko
    2.2k

Sreća pa ne biraš.
  • NB86
    16.9k
    Spika nam realni vrlo malo donosi na terenu, i da su cordoba i mbuku losiji igraci zasluzuju 10 utakmica svaki da to zapravo i saznamo jer spika ima 150 nastupa, nesto novo o njegovoj igri i formi necemo saznat
  • Teofil Kateran
    2.9k
    ova dva indijanca.sebenico

Dobar si ti "navijač" Dinama kad su ti igrači Dinama Indijanci
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Screenshot-20250130-235508-Instagram.jpg

Je li ovo IPTV ili preko antene? :joke:
  • gaTeDZG
    1.8k
    Ovo me podsjetilo kad je vrhuška Real Madrida kritizirala Vinija jer je gledao utakmicu preko nekog brazilskog kanala :grin:
  • striko
    2.3k
    Istu sliku samo uvećanu objavio Luka Modrić :grin:
  • Davieboy86
    713
    Frende , nitko nije nista o tome rekao zato ne vidim razlog sirenju teza koje nisam niti spomenuo .Ponavljam ,da zapamtis Herceg Bosna nije niti ce ikada biti dijaspora. A da ne gusis
    temu glupim pitanjima ako ti nesto nije jasno ili ne razumijes , imas private pa ti ponudim sve odgovore koji te mozda muce.
  • Nogo
    8.4k

Dajmo im Hoxhu i dobro.
  • keppi
    423
    Ivanušec nas je sve već koštao hrpu živaca, a na kraju pitanje hoće li uopće i doći.
    Zanimljivo bi bilo znati za koliko bi ga Feyenoord uopće prodao. Ako je otišao za 7,8 milja, a otada uglavnom ne igra logično da bi mu cijena trebala pasti. Ima li i mrvice šanse da bi mi to mogli i platiti. Naime, evo s Baturinom i Sučićem kako stvari sada stoje, najkasnije na ljeto opraštamo....dali bi se dio love mogao uložiti u ovakvog, ipak provjerenog, a još uvijek ne prestarog (ustvari u najboljim godinama) igrača.
  • nemapredaje
    5.6k
    Pa iskreno, jel nam Ivanušec uopće treba? Kaj Pjaca bi opet išao desno? Ili bi Ivanušec išao u sredinu, ali koga onda izvaditi - Baturinu ili Stojkovića?

Jedino mi ima smisla da Ivanušec ide desno kao u ono vrijeme dok je još Oršić bio lijevo, a on desno. Možda se zato pustilo Špikića.
  • Jurki
    18.5k
    al je Ivanusec desno bil - katastrofa.
    Znaci opet kemijanje s pozicijama.

Ovaj kadar ak nemre bez Ivanusca osvojiti naslov prvaka, onda u klinac sve.
    Ok, kuzim sve da treba maksimalno napraviti sve da se šanse za naslov povecaju sad dok se jos stigne odreagirati..

Isto tak bi morali ga vracati u zivot, cekati jer lik ne igra. Cisto sumnjam da bi Feyenoord njemu isplacival cijelu placu..
  • keppi
    423
    Ivanušec može igrati sva mjesta u sredini i napadu, osim centarfora. Meni se naročito čini zanimljiv u sredini kada odu Baturina i Sučić....a, očito je da će to biti uskoro. Pitam se postoji li kakva mogućnost da ako uopće i dođe, da se nakraju i dulje zadrži kod nas.
    Baturina i Stojković teško podnose svih 90 minuta u istom ritmu, pa je i s te strane zanimljiv, čak i kao njihova nadopuna.... mada mislim da bi se za takvog igrača našlo mjesta u sastavu.
  • rakurs
    1.6k
    Imati Ivanušeca i Pjacu u istoj momčadi je bogatstvo. Krila s drugačijim karakteristikama, i više nego kvalitetni igrači, mislim da bi s njima dvojicom lijevo porušili cijelu ligu i da bi napadački izgledali puuno bolje nego kad u konkurenciji za tu poziciju imaš Pjacu i Hoxhu.

Kaj ak se Pjaca ozlijedi, ostaješ na Hoxhi i okej ajde može Stojković to odigrati, ali kod nas još nije pa ne znam kak bi to izgledalo. Jbg, mi smo u situaciji gdje ganjamo zaostatke od 5 i 7 bodova i igrač kao Ivanušec bi nam sigurno dobro došao.

Sad, druga stvar je što se ovo stvarno previše odužilo i što je pitanje koliko bi se brzo on uklopio u momčad i dosegao neki svoj vrhunac. Da je došao prije 2 tjedna...

A i čini mi se da ga Feyenoord ipak nije toliko željan prodat ili poslat na posudbu, ne znam kako drugačije objasnit ovu sapunicu koja traje mjesec dana.
  • hardek
    5.2k
    Šta se na kraju desilo sa onim malim portugalcem iz Porta? Dolazi ili je to propalo?
  • sanjinlego
    4k
    Lecce ozbiljno surađuje s nekim ljudima s naših prostora, mislim na Hrvatsku i regiju. U omladinskom pogonu imaju više od deset dječaka, dijelom iz Hrvatske, dijelom iz susjednih zemalja.
    Uz to, bili su tu Pongračić, sada Rebić i Krstović, a žele i Nemanju Radonjića.
    Mi njima Hoxhu, oni nama Luku Ivanušeca, iako se ta priča već predugo razvlači. Naravno, Ivanušec je igrač kojeg se može čekati, ali..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.