• Kujtim Shalla
    5.6k
    @vjeko1701 nikad nisam mislio da ću to reći ,ali se potpuno slažem sa tobom. Ako neće ni plaću pokriti a ni obaveza otkupa onda neka nama špike tu. a za napadača se takodje slažem. Možda neka posudba ,bolje da je imamo opciju . Mislim da Petko neće dugo na teren. Kanga nije dugo igrao 90 min ,moguće su i ozljede. U slučaju da jedan od njih otpadne opet na jednoj špici. Pokušati dovest nekoga kome treba minuta pa sa pravom otkupa . Ako bude taj to je to ako ne nikom ništa . Ali treba ipak čekati i vidjeti nalaze iz Bologne za Petka .
  • vjeko1701
    16.7k
    sad imamo 3 spice u rosteru, dovođenje jos jednog fakat nema smisla jer igramo sa 1 napadacem.
    Jbg po tome kolko se riskira bi trebali imati 50 igraca u kadru kaj je kontraproduktivno jer jednostavno za sve nemre biti dovoljno minuta.
    Za silu se moze Rimca ili Ćutuka povleci iz juniora.
    Jedino kaj jos ovaj prijelazni rok treba napraviti - treba se rijesiti viska igraca.
    Jurki

Mislim da je zato Cannavaro poslao Petkovića svom doktoru da mu netko od povjerenja kaže kolko ga neće biti. Ako je u pitanju neku duži period, ne bi se čudio da se ode po nekog free agenta sa ugovorom do kraja sezone. Možda i ima nekog igrača u džepu.

Realno Petko i kad se vrati će biti bez mjeseci nogometa i treninga i ako ga kumulativno neće biti do kraja 3., početka 4. mjeseca, onda ga realno ni ne možemo računati kao igrača u kadru.

nikad nisam mislio da ću to reći ,ali se potpuno slažem sa tobom.Kujtim Shalla

disappointed-disappointed-fan.png
  • Jaro
    10.5k
    ma ja se bojim da je Petko zavrsena prica. Smrdi ova ozljeda/upala/bolest na najjace...
  • vjeko1701
    16.7k
    Ne vjerujem da je na toj razini...al mogu vidjeti ukupno 6mj oporavka a to bi ga efektivno izbacilo do samog kraja sezone.
  • Jurki
    18.5k

Nadam se da bu s Petkom sve ok i da se ćaća vraca za koji tjedan, te sam iz tog razloga napisal da je spic nepotreban..
    Uglavnom kak god da bude, ima se vremena odreagirati.
  • vjeko1701
    16.7k
    Ak je Petko unutar 2-3 tjedna na terenu, apsolutno si u pravu. Problem je ak nije...
  • blue heart 72
    2.4k
    Ja sam očito jedan od rijetkih koji u ovom zimskom prijelaznom roku nebi išao u neko smanjivanje kadra, osim u sličaju da se radi o ponudama za igrače koji nisu uopće u planu (npr. Perić). Igrače koji participiraju u nekoj široj rotaciji (Hoxha, Špika) bi definitivno ostavio do ljeta, naravno osim u slučaju da dođe konkretna ponuda od 3+ milijuna za nekog od njih. Mi smo u prvenstvu na - 7 i unatoč tome što smo daleko najkvalitetnija momčad u državi sa najširim rosterom, dosta je da se dese dvije ozljede, netko ispadne iz forme i opet nemaš alternativnih rješenja. Ovako neka ih don Fabio ima u svojim rukama i fino dobije uvid sa kim će ući u novu sezonu, jer ionako to kaj bi eventualno uštedjeli na plaćama nije neki iznos, a onda na kraju sezone u ozbiljnije rezanje kadra. Puno je veći ulog u pitanju. Pogotovo ne bi išao u neke ozbiljnije pregovore kaj se naših kapitalaca tiče. Neko ispitivanje terena OK, sa jasnim i čvrstim stavom ispod koje cijene se nitko ne mora ni javljati.
  • Jurki
    18.5k
    od Špike i Hoxhe znamo kaj dobivamo. Gledali smo obojicu previse puta da ne vidimo njihove limite.
    Na krilnim pozicijama nam je guzva. Ako npr obojica odu, ostaju nam Pjaca, Stojke, Mbuku i Cordoba. Plus eventualno ak dojde Ivanusec.. za 22 tekme dosta.
  • rioda
    9.3k
    Po meni, uz Špikićev odlazak na posudbu, bilo bi odlično da se riješimo Bočkaja, Moharramija i Perića, a i Hoxhe u slučaju dolaska Ivanušeca.
  • ElDorado
    4.8k
    Prodamo Špiku i Hoxhu i kupimo Pašalića. Ja i dalje mislim da bi nam on super legao i da on sigurno nije dosegao svoj limit
  • skener
    5.2k
    Prodamo Špiku i Hoxhu i kupimo PašalićaElDorado

Jer smo baš jučer odbili ponudu za Špikića od 2 mil, a prije koji dan je odbijeno i za Arbera 3.5mil
  • Jurki
    18.5k
    a kaj bumo z Cordobom i Mbukuom koje smo isto tak kupili.
    Za Pasalica koji mi je meh.. bi morali poslati 3 kamiona eura i 10 igraca u Rijeku.. neka njega samo na Rujevici.
  • mrgud
    478
    pa očigledno Cannavaro ne vidi obojicu za desno krilo ćem mu Hoxa je igrao.Sa jednim udarcem ubiješ 2 muhe.Oslabiš Rijeku i put do naslova i sebe pojačaš.Niti Cordoba niti Mbuku nemaju takvu nogu kao Pašalić.Pašalić ima brutalan centaršut sa polu distance gdje bi napadač kao Kanga se nazabijao golova
  • Mr Anderson
    12.9k
    Nije ni Miško toliko lud da nam nakon Galešića proda i Pašalića. Vjerojatno bi za nas bila jedna cijena, a za ostale druga.
  • Zg123
    2.1k
    O Pasalicevim kvalitetama dovoljno govori cinjenica da je klub iz Amerike jedini koji je poslao sluzbenu ponudu za njega. S tim gore sto je rijec o reprezentativcu, pametnom dosta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.