• skener
    1.6k
    Prodamo Špiku i Hoxhu i kupimo PašalićaElDorado

Jer smo baš jučer odbili ponudu za Špikića od 2 mil, a prije koji dan je odbijeno i za Arbera 3.5mil
  • Jurki
    14.9k
    a kaj bumo z Cordobom i Mbukuom koje smo isto tak kupili.
    Za Pasalica koji mi je meh.. bi morali poslati 3 kamiona eura i 10 igraca u Rijeku.. neka njega samo na Rujevici.
  • mrgud
    260
    pa očigledno Cannavaro ne vidi obojicu za desno krilo ćem mu Hoxa je igrao.Sa jednim udarcem ubiješ 2 muhe.Oslabiš Rijeku i put do naslova i sebe pojačaš.Niti Cordoba niti Mbuku nemaju takvu nogu kao Pašalić.Pašalić ima brutalan centaršut sa polu distance gdje bi napadač kao Kanga se nazabijao golova
  • Mr Anderson
    10k
    Nije ni Miško toliko lud da nam nakon Galešića proda i Pašalića. Vjerojatno bi za nas bila jedna cijena, a za ostale druga.
  • Zg123
    893
    O Pasalicevim kvalitetama dovoljno govori cinjenica da je klub iz Amerike jedini koji je poslao sluzbenu ponudu za njega. S tim gore sto je rijec o reprezentativcu, pametnom dosta.
  • keppi
    287
    Mislim da bi recimo dolazak Pašalića kod nas više oslabio Rijeku, nego li nas pojačao. Pašalić je za mene vrlo dobar, ali jedno je sigurno....kod nas ne bi imao ni približno toliko lopti za potrošiti kao u Rijeci gdje većina ide na njega.
  • Jurki
    14.9k
    Pasalic je preskup za nas. Isto tak, nebumo kupili 3 desna krila u pola godine.
    Isto tak, ima boljih i jeftinijih krila ako se uopce gleda da se kupi jos jedno desno krilo.
    Znaci time bi opet otisli u krasan Karlovac, de bi dopeljali 3 desna krila u pola godine, a nismo kupili beka ili šesticu.
    Uostalom vidimo kakva je pomama za nijim ko igracem.
  • Dudu9
    1.4k
    Nije problem riješiti se igrača koji ne igraju, ali Špikić i Arber su igrači koji ulaze sa klupe nekad i u prvih 11, ako će se prodati to je super ali naravno da dovedemo igrače koji ulaze u prvih 11, jer cordoba i Mbuku nisu do sad pokazali nešto što bi rekli vau odlični su pojačanja koja moraju igrat, i dalje su to igrači koji traže svoju formu, a to dinamu na -7 nije ni najmanje dobro, ako je posudba Špikića na 4,5 mjeseci di bi neko pokrio 150,200k mislim da to dinamu ne igra neku ulogu a gubi dobrog igrača klupe
  • mrgud
    260
    Ako gledamo Cannavara mi nemamo desno krilo,a ćim igra to loši Hoxa onda znaš kolko Cordobi i Mbuku vjeruje trener
  • ElDorado
    1.6k
    Špika ima otkup milju i dokazano nemremo se više nadati da bu kod nas čudesno proigrao. Mbuku nije sigurno tipično desno krilo. Dapače na TMu je označen prije svega kao lijevo i igrač svih pozicija prema naprijed. Mislim da je u St Etiennu igrao 10ku.
  • Bratić
    82

U nekoliko navrata je objasnjeno da je Hoxha igrao jer se Istrin lijevi bek uvlaci u sredinu pa je trazio igraca koji je vise linijsko krilo. Odlicna logika je na temelju jedne utakmice zakljucit da je Hoxha ispred ovog dvojca.
  • mrgud
    260
    Vidjet ćemo u Osijeku
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Kad smo kod desnog krila, baš šteta kaj se nije probalo dovest onog Nordina iz Francuske. Netko ga je ovdje spomenuo par puta, otišao sam vidjeti highlightse i lik stvarno izgleda kao mrcina za Dinamo. Šteta kaj je Mainz bio brži.
    Ja i dalje ne odustajem od svog "favorita" Jasira Asanija. :lol: Ubojita lijeva noga što kod ubačaja što kod udarca. Krajem ove godine mu ističe ugovor sa Gwangjuom. Najbolji je strijelac Azijske lige prvaka.
    Hm, ubojito krilo, igra u Koreji, ima dobru statistiku. Nekako mi zvuči poznato. :cool:
  • Sajla
    6.9k
    vidjeli smo i jučer da je ušao Cordoba, ušao Mbuku, a Hoxha nije. i kao što je Hoxha dobio zadatak protiv Istre igrati desno na poziciji gdje inače očekujemo Cordobu, tako je sinoć bilo obrnuto. Cannavaro voli igračima davati specifične uloge i zadatke ovisno o utakmici. tek su 3 utakmice za nama, vidjet ćemo za 2-3 mjeseca tko je gdje. mislili su neki i za Špiku da je prva opcija jer je igrao u Londonu, pa upravo odlazi za Grčku. ali zabavljamo se prognozama, zašto ne? ako moram pogađati, mislim da ćemo puno više gledati Cordobu na terenu i u igri s 3 naprijed da će to uglavnom biti Pjaca, Kanga i on.
  • mrgud
    260
    Vidjet ćemo u sljedeća 2,3 kola
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions