• Sajla
    6.9k
    idemo već debelo offtopic, pa bolje da prekinemo što prije, ali moram još samo ovo napisati - sljedeća 3 kola su Osijek, pa doma Šibenik i Gorica. donositi definitivne zaključke na temelju tih utakmica, gdje igramo kod kuće s 2 kluba sa dna tablice i gdje se mogu uplesti i okolnosti kao što su ozljede i kartoni je za mene premali uzorak. na kraju ožujka će biti završen treći krug lige, ja ću do onda odgoditi svoj sud o toj temi.
  • keppi
    287
    Iako ne mora biti, ali....moglo bi se na cijelu situaciju i ovako gledati: Špikić nije jučer zaigrao jer je pred potencijalnim transferom, a nije igrao niti Hoxha......
  • Sajla
    6.9k
    pomislio sam potpuno isto i u situaciji kad se govori da smo nakrcani krilima (o tom potom) i da navodno postoji interes iz Leccea... ne bi me uopće iznenadilo da i Arber ode.
  • Schpatz
    641
    Zbilja smo mi ljudi, kao vrsta, zbilja specificni. Ili mi Hrvati? Ili Dinamovci ? Ne znam u cemu to sve skupa lezi, meni je vise nego fascinantno to da se prije 2 do 3 tjedna "pljuvalo" po Spikicu i govorili da ga se treba rijesit prvom prilikom. Iz nekih upisa se dalo iscitat da bi ga dali i besplatno samo da ga ne vise nema u kadru Dinama. I ono zgrazanje sto je usao protiv Arsenala pa onda i protiv Istre i pola foruma se "uskokodakalo" di je Cordoba ilI Mbuku i zasto opet "najneinteligentniji igrac Dinama, koji ne donosi apsolutno nista"

Niti tjedan dana kasnije, vijest da Spikic odlazi na posudbu u Aris s mogucnoscu otkupa, pocelo se odjednom pisat da zakaj ga dajemo, jer je to super igrac za klupu i neka nama Spikica "ako nam zatreba" i da je ovo opet, na neki nacin, lose sto se rijesavamo Spike jer je dobar rotacijski igrac.

I da ga se ostavi i da Spikic ude protiv Osijeka opet bi bila hrpa komentara zakaj opet Spikic a zakaj ne Mbuku ili Cordoba ili cak bolje dat priliku junioru nego Spikicu jer Spikic tak i tak nista ne donosi...

A tu sad vec 2-3 stranice ili vise, ne znam, trabunjanja o tome zakaj se tak lako pusta Spikica i da bi ga bilo bolje ostavit do 6mj u kadru, jer to sto ce Dinamo ustedit na placi ne igra vise negu ulogu Dinamu... I opet ispocetka price o Pasalicu. Ne potrebno skroz jer taj igrac nije kapacitet za Dinamo.

Ne vjerojatno... Meni je to zbilja fascinantno kak se moze misljenje promijenit unutar svega par dana...

Spikicu bi se zahvalio na svemu, pozelio mu puno srece u Grckoj, nega se dokaze u Arisu i neka ga Grci otkupe za milju eura, ali Dinamo je jedna letvica previse za njega.
  • emilperska
    8.1k
    Protiv Istre sam bio siguran da ce Mbuku startati..
    Jucer sam pak mislio da Spika starta ili ulazi..

Fabio ocito ne robuje toliko puno hijerarhiji, voli rotirati. Taj dio mi se sviđa.

Npr. Ademi je jucer bio odličan, ali protiv Istre je odmaran. Ocito mu pase taj ritam.

Sviđa mi se taj ritam rotacija..
  • Jurki
    14.9k
    cekaj samo objavu Kluba na fbu.. pa da vidis pljuvacine fejs struke :rofl: .. jos se nisu oporavili od odlaska Menala.. a sad i Špika odlazi.
  • scooniepenn
    3.8k

Ako Ivanušec nije siguran, a očigledno nije, ne bih se rješavao Arbera pa da u situaciji gdje nemamo Sučića, ostanemo s 3 krila za 2 pozicije i Stojkovićem koji to mora krpati.
  • OsamŠest
    4.5k

Kak se uopće usude slat ponudu nakon 0:2 od Benfice..
  • Praskaton
    3.3k

Ne kužim nikad ova isčuđavanja na forumu.Svjestan si da Dinamo ima vise od dva navijača?
    Kako o drugim temama tako i o ovoj,netko ima pozitivno misljenje netko negativno.Il mislis da isti ljudi pisu da bi ga prodali pa kad dode ponuda ipak nebi.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Lijepo sam vam rekao da Spika i Hoxha igraju jer su u izlogu..
  • Ivdzo11
    5.5k
    Po svemu sudeći, ta će sapunica, koja traje još od početka listopada prošle godine, epilog dobiti nakon utakmice protiv Dinama. Izvjesno je kako Dantas i njegovi savjetnici nemaju baš neku pretjeranu volju produžiti ugovor, pa u klubu sad pažljivo razmatraju opcije koje su im na raspolaganju. Dvije su na stolu. Poslati ga na tribine do kraja sezone ili, s obzirom na to da je omaleni Portugalac važan igrač za momčad u kreaciji igre, zažmiriti na taj određeni bunt njegova agenta i omogućiti mu da avanturu na Opsu Areni završi kao aktivan dio rostera.
  • Toni90d
    1.1k

Za cifru koju jogurt proda Prpića, dodati još najmanje 7 milijuna € na to. Jednog vozaju napadači Slaven Belupa po terenu, drugi debitira u Ligi Prvaka.
  • Mr Anderson
    10k
    I Selahiju i Dantasu ističu ugovori, obojicu se povezuje s nama. Ne trebaju nam obojica, po profilu, rekao bih da je Selahi ono što nam više treba, a ne Dantas. Ako već biramo između njih dvojice.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Dobro bi nam došli i Dantas i Selahi, ali nije nužno, ovisi jel je plan prodati i Sučića i Baturinu na ljeto ili ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions