• Jaro
    11.4k
    ma ja se bojim da je Petko zavrsena prica. Smrdi ova ozljeda/upala/bolest na najjace...
  • vjeko1701
    21.3k
    Ne vjerujem da je na toj razini...al mogu vidjeti ukupno 6mj oporavka a to bi ga efektivno izbacilo do samog kraja sezone.
  • Jurki
    20.8k

Nadam se da bu s Petkom sve ok i da se ćaća vraca za koji tjedan, te sam iz tog razloga napisal da je spic nepotreban..
    Uglavnom kak god da bude, ima se vremena odreagirati.
  • vjeko1701
    21.3k
    Ak je Petko unutar 2-3 tjedna na terenu, apsolutno si u pravu. Problem je ak nije...
  • blue heart 72
    2.9k
    Ja sam očito jedan od rijetkih koji u ovom zimskom prijelaznom roku nebi išao u neko smanjivanje kadra, osim u sličaju da se radi o ponudama za igrače koji nisu uopće u planu (npr. Perić). Igrače koji participiraju u nekoj široj rotaciji (Hoxha, Špika) bi definitivno ostavio do ljeta, naravno osim u slučaju da dođe konkretna ponuda od 3+ milijuna za nekog od njih. Mi smo u prvenstvu na - 7 i unatoč tome što smo daleko najkvalitetnija momčad u državi sa najširim rosterom, dosta je da se dese dvije ozljede, netko ispadne iz forme i opet nemaš alternativnih rješenja. Ovako neka ih don Fabio ima u svojim rukama i fino dobije uvid sa kim će ući u novu sezonu, jer ionako to kaj bi eventualno uštedjeli na plaćama nije neki iznos, a onda na kraju sezone u ozbiljnije rezanje kadra. Puno je veći ulog u pitanju. Pogotovo ne bi išao u neke ozbiljnije pregovore kaj se naših kapitalaca tiče. Neko ispitivanje terena OK, sa jasnim i čvrstim stavom ispod koje cijene se nitko ne mora ni javljati.
  • Jurki
    20.8k
    od Špike i Hoxhe znamo kaj dobivamo. Gledali smo obojicu previse puta da ne vidimo njihove limite.
    Na krilnim pozicijama nam je guzva. Ako npr obojica odu, ostaju nam Pjaca, Stojke, Mbuku i Cordoba. Plus eventualno ak dojde Ivanusec.. za 22 tekme dosta.
  • rioda
    12.2k
    Po meni, uz Špikićev odlazak na posudbu, bilo bi odlično da se riješimo Bočkaja, Moharramija i Perića, a i Hoxhe u slučaju dolaska Ivanušeca.
  • ElDorado
    8.1k
    Prodamo Špiku i Hoxhu i kupimo Pašalića. Ja i dalje mislim da bi nam on super legao i da on sigurno nije dosegao svoj limit
  • skener
    6.7k
    Prodamo Špiku i Hoxhu i kupimo PašalićaElDorado

Jer smo baš jučer odbili ponudu za Špikića od 2 mil, a prije koji dan je odbijeno i za Arbera 3.5mil
  • Jurki
    20.8k
    a kaj bumo z Cordobom i Mbukuom koje smo isto tak kupili.
    Za Pasalica koji mi je meh.. bi morali poslati 3 kamiona eura i 10 igraca u Rijeku.. neka njega samo na Rujevici.
  • mrgud
    638
    pa očigledno Cannavaro ne vidi obojicu za desno krilo ćem mu Hoxa je igrao.Sa jednim udarcem ubiješ 2 muhe.Oslabiš Rijeku i put do naslova i sebe pojačaš.Niti Cordoba niti Mbuku nemaju takvu nogu kao Pašalić.Pašalić ima brutalan centaršut sa polu distance gdje bi napadač kao Kanga se nazabijao golova
  • Mr Anderson
    15.6k
    Nije ni Miško toliko lud da nam nakon Galešića proda i Pašalića. Vjerojatno bi za nas bila jedna cijena, a za ostale druga.
  • Zg123
    3.1k
    O Pasalicevim kvalitetama dovoljno govori cinjenica da je klub iz Amerike jedini koji je poslao sluzbenu ponudu za njega. S tim gore sto je rijec o reprezentativcu, pametnom dosta.
  • keppi
    467
    Mislim da bi recimo dolazak Pašalića kod nas više oslabio Rijeku, nego li nas pojačao. Pašalić je za mene vrlo dobar, ali jedno je sigurno....kod nas ne bi imao ni približno toliko lopti za potrošiti kao u Rijeci gdje većina ide na njega.
  • Jurki
    20.8k
    Pasalic je preskup za nas. Isto tak, nebumo kupili 3 desna krila u pola godine.
    Isto tak, ima boljih i jeftinijih krila ako se uopce gleda da se kupi jos jedno desno krilo.
    Znaci time bi opet otisli u krasan Karlovac, de bi dopeljali 3 desna krila u pola godine, a nismo kupili beka ili šesticu.
    Uostalom vidimo kakva je pomama za nijim ko igracem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.