• dbut
    87
    nakon jucerasnje tekme Kuleta trebali bi mi jos jednu spicu dofurat! petko ocito nece tak brzo, a Kule pokazuje da ne moze igrat na dinamovoj razini toliku minutazu.

lijevi bek za HNL imamo, na ljeto potrazit pravo pojacanje za ligu prvaka
  • Jurki
    14.9k
    ne vjerujem da se bu dopeljala jos jedna spica.
    Kanga bu vjerojatno prva spica dok se Petko ne oporavi.. a Kule je odlicna zamjena za zadnjih 20-25 minuta. Isto tak ako bu bas takva sila.. to more i Pjaca pokriti.
    Nije bas pametno gomilati igrace jer bi moglo biti puno nezadovoljnih.
    Do kraja sezone imamo jos max 22 utakmice ovisno o Kupu.
  • vjeko1701
    11.8k
    Špika na posudbu bez obaveze otkupa? Osim ako tu posudbu ne plate barem 500k + pokriju cijelu njegovu plaću ne vidim smisao. Bolje da je u kadru.
  • dbut
    87

A da vjerojatno će i bit tako, Al brijem da se dosta riskira sa tim...
    Kaj ako se Kanga ozljedi ili pokaže lošim... Opet ostaneš na Kulenoviću kojem je očito ovo previše (a toliko sam od njega očekivao i pizdio kaj mu ne daju više prilika)
    I brijem da će uskoro krenut izlazni transferi (samo se nadam da neće sucica prodat, pogotovo ne za 15m)
  • Jurki
    14.9k
    sad imamo 3 spice u rosteru, dovođenje jos jednog fakat nema smisla jer igramo sa 1 napadacem.
    Jbg po tome kolko se riskira bi trebali imati 50 igraca u kadru kaj je kontraproduktivno jer jednostavno za sve nemre biti dovoljno minuta.
    Za silu se moze Rimca ili Ćutuka povleci iz juniora.
    Jedino kaj jos ovaj prijelazni rok treba napraviti - treba se rijesiti viska igraca.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    @vjeko1701 nikad nisam mislio da ću to reći ,ali se potpuno slažem sa tobom. Ako neće ni plaću pokriti a ni obaveza otkupa onda neka nama špike tu. a za napadača se takodje slažem. Možda neka posudba ,bolje da je imamo opciju . Mislim da Petko neće dugo na teren. Kanga nije dugo igrao 90 min ,moguće su i ozljede. U slučaju da jedan od njih otpadne opet na jednoj špici. Pokušati dovest nekoga kome treba minuta pa sa pravom otkupa . Ako bude taj to je to ako ne nikom ništa . Ali treba ipak čekati i vidjeti nalaze iz Bologne za Petka .
  • vjeko1701
    11.8k
    sad imamo 3 spice u rosteru, dovođenje jos jednog fakat nema smisla jer igramo sa 1 napadacem.
    Jbg po tome kolko se riskira bi trebali imati 50 igraca u kadru kaj je kontraproduktivno jer jednostavno za sve nemre biti dovoljno minuta.
    Za silu se moze Rimca ili Ćutuka povleci iz juniora.
    Jedino kaj jos ovaj prijelazni rok treba napraviti - treba se rijesiti viska igraca.
    Jurki

Mislim da je zato Cannavaro poslao Petkovića svom doktoru da mu netko od povjerenja kaže kolko ga neće biti. Ako je u pitanju neku duži period, ne bi se čudio da se ode po nekog free agenta sa ugovorom do kraja sezone. Možda i ima nekog igrača u džepu.

Realno Petko i kad se vrati će biti bez mjeseci nogometa i treninga i ako ga kumulativno neće biti do kraja 3., početka 4. mjeseca, onda ga realno ni ne možemo računati kao igrača u kadru.

nikad nisam mislio da ću to reći ,ali se potpuno slažem sa tobom.Kujtim Shalla

disappointed-disappointed-fan.png
  • Jaro
    8.9k
    ma ja se bojim da je Petko zavrsena prica. Smrdi ova ozljeda/upala/bolest na najjace...
  • vjeko1701
    11.8k
    Ne vjerujem da je na toj razini...al mogu vidjeti ukupno 6mj oporavka a to bi ga efektivno izbacilo do samog kraja sezone.
  • Jurki
    14.9k

Nadam se da bu s Petkom sve ok i da se ćaća vraca za koji tjedan, te sam iz tog razloga napisal da je spic nepotreban..
    Uglavnom kak god da bude, ima se vremena odreagirati.
  • vjeko1701
    11.8k
    Ak je Petko unutar 2-3 tjedna na terenu, apsolutno si u pravu. Problem je ak nije...
  • blue heart 72
    2.1k
    Ja sam očito jedan od rijetkih koji u ovom zimskom prijelaznom roku nebi išao u neko smanjivanje kadra, osim u sličaju da se radi o ponudama za igrače koji nisu uopće u planu (npr. Perić). Igrače koji participiraju u nekoj široj rotaciji (Hoxha, Špika) bi definitivno ostavio do ljeta, naravno osim u slučaju da dođe konkretna ponuda od 3+ milijuna za nekog od njih. Mi smo u prvenstvu na - 7 i unatoč tome što smo daleko najkvalitetnija momčad u državi sa najširim rosterom, dosta je da se dese dvije ozljede, netko ispadne iz forme i opet nemaš alternativnih rješenja. Ovako neka ih don Fabio ima u svojim rukama i fino dobije uvid sa kim će ući u novu sezonu, jer ionako to kaj bi eventualno uštedjeli na plaćama nije neki iznos, a onda na kraju sezone u ozbiljnije rezanje kadra. Puno je veći ulog u pitanju. Pogotovo ne bi išao u neke ozbiljnije pregovore kaj se naših kapitalaca tiče. Neko ispitivanje terena OK, sa jasnim i čvrstim stavom ispod koje cijene se nitko ne mora ni javljati.
  • Jurki
    14.9k
    od Špike i Hoxhe znamo kaj dobivamo. Gledali smo obojicu previse puta da ne vidimo njihove limite.
    Na krilnim pozicijama nam je guzva. Ako npr obojica odu, ostaju nam Pjaca, Stojke, Mbuku i Cordoba. Plus eventualno ak dojde Ivanusec.. za 22 tekme dosta.
  • rioda
    6.4k
    Po meni, uz Špikićev odlazak na posudbu, bilo bi odlično da se riješimo Bočkaja, Moharramija i Perića, a i Hoxhe u slučaju dolaska Ivanušeca.
  • ElDorado
    1.5k
    Prodamo Špiku i Hoxhu i kupimo Pašalića. Ja i dalje mislim da bi nam on super legao i da on sigurno nije dosegao svoj limit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions