• Dani Olmić
    846
    slazem se - al ocito im se ne zuri oko beka … mozda na ljeto dode onda taj nikad docekani Taylor…
  • Ivdzo11
    5.5k
    Di Marzio pise kako Lecce vidi zamjenu Dorgu u Luki Ivanusecu i moguce ovih dana da krenu po njega
  • NB86
    15.6k
    Nama sad nakon ispadanja iz lp ivanusec ne treba, zatvarat minute stojkovicu nema smisla, a i pjaca pokazuje da je na razini sad ga sjest na klupu da bi igrao posuđeni igrac nema smisla
  • Dani Olmić
    846
    ni meni ne bi toliko smetalo ako na kraju ne zavrsi u dinamu ali mi smeta sto je vec stigao 178 puta i na kraju ipak nije ..
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Pritisak Talijana da pustimo Koxhu.
  • Beowulf112
    370
    Pa nije nesto hoxha..za reprezentaciju igra bolje nego u dinamu...bilo bi dobro ako se moze dobit nazad ulozeno pa zakapariti ivanuseca
  • rioda
    6.4k
    Index

Dinamovo desno krilo Dario Špikić trebao bi do kraja sezone igrati za Aris, a grčki klub potom će imati i pravo otkupa njegova ugovora. Špikić je u karijeri igrao još za Hajduk i Goricu, a za Dinamo je u 146 utakmica zabio 20 i asistirao za 12 golova. Transfermarkt ga procjenjuje na 2 milijuna eura, a pod ugovorom je do kraja sezone 2026./27.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    imamo točno 2 milijuna razloga da dovedemo lijevog beka i riješimo tu poziciju napokon. Ako ne dođe Ivanušec, neće mi biti tako jako žao, Pjaca mora biti prva opcija na lijevom krilu, a desno će zatvoriti i Stojković ako treba kad se vrati Sučić. Do tad se nadam da eksplodiraju Cordoba ili Mbuku.
  • Mr Anderson
    10k
    Na ljeto budemo opet tražili desno krilo jer sumnjam da bude se išlo u otkup Bukija.
  • Jurki
    14.9k
    u nogometu je jedino sigurno da nist nije sigurno.
    Prije 2 mjeseca se gledalo kak da se resimo Mmaeea i njegove place, danas je u prvih 11.
    Stojkovic je bil benchiran, sad jedan od najboljih protiv Milana.
    Špika stozerni igrac, danas mozda ode iz Kluba, bez toga da se bu to osjetilo na nasoj igri.
    Isto tak - ko zna mozda Mbuku eksplodira jer mu trebaju samo minute do kojih bi mogel doci ako se Špika otpravi na Cipar.
  • Mr Anderson
    10k
    Slažem se da Mbuku ima nešto i da mu treba minutaža u kontinuitetu. Ali može ju dobiti na štetu Cordobe. E sad jeli bolje forsirati Cordobu koji je naš igrač ili Mbukua kojeg ćeš možda otkupiti. Iako osobno mislim da bi Mbuku najviše mogao dati na poziciji iza špice, ali tamo je još veća gužva.
  • Jaro
    8.9k
    pa Mbuku je kupljen, nije na posudbi...
  • Mr Anderson
    10k
    pa Mbuku je kupljen, nije na posudbi...Jaro

Otkad to? Sorry ako sam nešto propustio.
  • Jaro
    8.9k
    Pa kupljen, a ovi imaju klauzulu za otkup, na koju pak dinamo ima klauzuku za otkup otkupa... Osiguraca u tom transferu 100...
  • Jurki
    14.9k
    bez obzira kaj sad bumo imali manje utakmica za igrati, vise odmora, ima dovoljno mogucih minuta za obojicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions