• don
    10.3k

igrača bez samopouzdanja i u lošoj formi možda možeš istrpiti, ali golmana ne.don

ne možeš istrpiti - znači odnosi se na budućnost

pogotovo ako je ozljeđen jošdon

dodatak da ga pogotovo ne možeš istrpit (uz sve gore navedene razloge) ako je ozljeđen referirajući se na večerašnju utakmicu.

da je ozljeđen kod Cannavara sigurno ne bi brania.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    nisam napisao da se ne može nositi s pritiskom i kritikama, nego ako se ne može nositi s tim. Prošle sezone nije bio standardan, prvi dio sezone je znao kiksati i opravdano se mijenjao sa Zagorcem i mislim da je i sam spomenuo da je Betis, ako se ne varam, bio ključ da ga "odčepi" jer bi pao i bilo bi gotovo za njega u Dinamu ili je on razmišljao o odlasku tada, tako je nešto bilo. Ove sezone u prvom dijelu imamo najgore golmane lige, prosječno 55% obrana, to je jako slabo. Ok, nisu samo oni krivi, ali možda se premalo to apostrofiralo. Bio je Neva i ozlijeđen, ali očekivalo se da će ući u drugi dio sezone kako treba, ali njegov govor tijela je jako loš, nema samopouzdanja i za to ne mogu biti krivi navijači. Kako Kulenović može istrpiti kritike kojih je daleko više? On nikad ne pokazuje loš govor tijela, on ima konstantu onoga što (ne)radi i (ne)može. Ja se nadam da će se podići Neva, ne želim situaciju da na ljeto moramo kupovati opet prvog golmana.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Kod gola je mogao možda bolje reagirati al je izvadio njihovu šansu kaj je išla u rašlje, obranio jedan udarac izvana. Penal mu ne zamjeram, probao je izbiti loptu, da je pustio ovaj bi zabio gol.
  • Žan
    337
    Ma kakav najbolji golman HNL-a, slazem se da treba podrzat i kad ne ide ali treba bit i realan ponekad.
  • Marley
    2.8k
    E taj "penal" mi je favorit medju sranjima sinoc napisanim. Onak, STO je drugo trebao napraviti?
    Evo ako mi netko od ovih koji su sinoc pizdili i na to, moze strucno objasniti, kako bi to bilo bolje da je samo pustio da padne gol? Osim sto bi tad opet bio cirkus jer "nije reagirao".
  • Mr Anderson
    10k
    E taj "penal" mi je favorit medju sranjima sinoc napisanim. Onak, STO je drugo trebao napraviti?
    Evo ako mi netko od ovih koji su sinoc pizdili i na to, moze strucno objasniti, kako bi to bilo bolje da je samo pustio da padne gol? Osim sto bi tad opet bio cirkus jer "nije reagirao".
    Marley

Pa nemre ti nitko objasniti. Krivit ga za napravljeni penal može samo netko tko veze nema s nogometom.
  • Mr Anderson
    10k
    Ma kakav najbolji golman HNL-aŽan

A koji to golman u HNL-u je bolji od Neve? Uzmimo sve golmane da su u svom prajmu.
  • Žan
    337
    Sta znaci u prajmu? Prvo da taj nepoznati termin definiramo.
  • NKDZ86
    2.8k
    probat čavlinu, dinamova jedinica ne može bit čovjek bez volje za životom što on pokazuje svojim govorom tijela i nezainteresiranošću za nogomet općenito, o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja, nadam se što prije novoj jedinici dinama!
  • don
    10.3k
    zapravo ono nije ni bia penal. Leao se poskliznia prije kontakta sa Nevistićem
  • Marley
    2.8k
    Kako Kulenović može istrpiti kritike kojih je daleko više? On nikad ne pokazuje loš govor tijela,Izet Hajrović

A bas si ga sad nasao, je, protiv Istre je "proslavom" gola bas pokazao da uoooopce nije bijesan na navijace, ono frustracija zesca, i to s punim pravom.
    Ne znam koliko si u psihologiji, ali jasno je kao dan, onakva reakcija isti tren nakon sto zabijes gol, pokazuje da ga kritike itekako diraju, sto je i normalno. Pardon, to nisu kritike, to su hrackanja.
  • Mr Anderson
    10k
    o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja, nadam se što prije novoj jedinici dinama!NKDZ86

Da, ovo je ključna stvar, bože dragi svašta. Treba ga maknuti zbog toga i zato jer ne gleda nogometne utakmice. Ti znaš kako se on osjeća i što proživljava u sebi? Ne iskazuju svi emocije na isti način.
  • Marley
    2.8k
    ↪Marley zapravo ono nije ni bia penal. Leao se poskliznia prije kontakta sa Nevistićemdon

Pa tim vise. Ne znam jesi li primjetio, ali na temi o tekmi se i to zamjerilo taj tren. Sto samo pokazuje da ljudi seru samo da bi srali, eto ljuti jer je primio gol, pa ne valja onda vise nista sto napravi.
    Pardon na ne-damskom rijecniku, ne mogu se jos uvijek zbrojiti haha
  • NitkoBitan
    22.2k
    čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divljaNKDZ86

Nisam ovo primjetio :zip:
  • Mali Zeus
    15.6k
    probat čavlinu, dinamova jedinica ne može bit čovjek bez volje za životom što on pokazuje svojim govorom tijela i nezainteresiranošću za nogomet općenito, o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja, nadam se što prije novoj jedinici dinama!NKDZ86

Otkud sad ovo? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.