• Danko
    1.4k
    Moj je dojam da je rastao kako je utakmica odmicala
    Čovjeku treba malo više vremena da uhvati formu, pa vidjeli smo to prošle godine
  • Mali Zeus
    15.6k
    Moj je dojam da je rastao što je utakmica odmicalaDanko

I moj. A ovod komentari kao da je bio teški očaj sinoć.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    da, ali ga te kritike čine jačim i nije vidljiva razlika u njegovom doprinosu dok je govor tijela isti kao uvijek. Pogledaj jučer Nevistića kako je izgledao prije početka utakmice i kako je izgledao za vrijeme iste. Činjenica je da nije na razini cijelu sezonu, dijelom zbog ozljeda, dijelom zbog suigrača, ali 56% obrana u Ligi prvaka i 53% u HNL-u je jako loše. Otprilike svaki drugi udarac je gol. Na staroj slavi se ne živi, meni je on drag kao igrač, ali ako nije na razini onda nije na razini i gotovo. Najbolje bi bilo i za njega i za nas da preskoči barem Osijek.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Nevistić nije u formi kao prošle sezone i to je činjenica, ali je pokazao da je dobar golman. Bio je ozlijeđen i treba mu minuta da se vrati u top formu. Kad bi netko neupućen ušao u ovu temu mislim da bi pomislio da je jučer dobio 3 komada od Maignana s njegove polovice.
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Kako bi neki "navijači" vodili klub - DInamo bi ostao bez igrača do polusezone. Ako za nekog igrača znaš što može (Rog, Pjaca, Nevistić, Mišić, Petković, KTC), a za Nevistića znamo da može i to kako - apsolutno najbolji golman u ligi kad je u formi i tu nema diskusije, dečko je bio ozlijeđen, nije dugo branio - pa naravno da mu treba vremena i treba mu potpora i kontinuitet, a onda će on napraviti ono što najbolje radi - isčupati nas kad nas neće ići. Super mi je ekipa koja zagovara Čavlinu radi Nevistićeve forme - jeste li gledali Čavlinu ove sezone? Neva je super lik i izvrstan golman, donio nam je gomilu sretnih trenutaka, vjerujmo malo u njega, dajmo mu potporu, tako rade navijači
  • Draž
    1.5k
    Netko napiše:

"Cini mi se da je ozlijeđen?"

Drugi napiše:

"Ako je ozlijeđen, zašto igra?"

Idućih pedeset napiše:

"Užas da nam igra ozlijeđeni golman"
    Paggini

I još k tome ne slavi golove protiv Milana. Tjerat odmah do podne.
  • Marley
    2.8k
    čovjek bez volje za životom što on pokazuje svojim govorom tijela i nezainteresiranošću za nogomet općenito, o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divljaNKDZ86

Oprosti, ali ovo ne mozes biti vise u krivu nego sto jesi. Stalno se svi pozivate na neki govor tijela itd., a najcesce nemate pojma o tome. Sto je sasvim ok, ne moramo svi biti mentalisti i eksperti u citanju ljudi. Ne znam ni ja nista o financijama i menadzmentu u nogometu, ali onda ni ne drvim po tome.
    Evo ja ti mogu reci sa 100% sigurnoscu, vec na temelju tih par sekundi kad ga kamera zumira, da nema govora o tome sto ti pises. Nezainteresiranost itd. Na licu mu sve pise, samo treba znati procitati. I bas zato ga jos vise treba podrzati i biti strpljiv.

Sad me podsjetilo...kako je prije dosta vremena, bilo pojedinaca koji su Josipu Sutalu zamjerali jer nije dovoljno zestoko slavio titulu. Jer nije urlao i kupao se u alkoholu. E ovo je taj level, ne moze biti Dinamova jedinica jer nije dovoljno veliki divljak.

U redu je ako ga neki ne vole/ne zele u Dinamu na mjestu prvog golmana, ne moramo se svi slagati u misljenjima. Na kraju krajeva ovo je forum, tome i sluzi. I svaki igrac ima fanove i one druge, to je tako.
    Ali dajte nemojte ovako suditi ljude, na temelju nicega. Radi neke nebitne recenice u intervjuu, proslave gola, radi nacina na koji se netko nosi s emocijama. Pa nismo svi isti, hvala Bogu.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Ne znam koliko dugo će se pričat o ta 3 mjeseca gdje je odlično branio...od stare slave se ne živi.
    Svaka čast,bio je zaslužan za titulu ali ništa više od Petkovića,Mišića,Baturine koji je to proljeće bio najbolji igrač lige,Vidovića koji je zabio neke ključne golove,Maxa koji se stabilizirao i da ne nabrajam dalje...
    On se boji na golu i kao takav ne može branit za Dinamo gdje trebaš imat taj pobjednički mentalitet.
    Mislim da nam treba novi golman tipa Ivušić ili nek Marić iskopa nekog iskusnog francuza sa 150 nastupa u ligama petice.
    Čovjek je jedan od skupljih transfera u povijesti Dinama i premalo je jedno proljeće da opravda toliki novac.
    Žao mi je ali Dinamo ako misli redovno konkurirat za ulazak među 24 ekipe u ligi prvaka treba ozbiljnijeg golmana.
  • Zg123
    893
    Meni on izgleda uzasno tromo i ukoceno, ako ima problema dalje s ledjima ili na operaciju ili ako je izvan forme klupa i to je to. Nadam se da ce stozer donjeti najbolju odluku za sve
  • Keyser Soze
    12k
    Čovjek je jednostavno izgubio sigurnost i to je to, sve što mu šutneš u okvir ulazi u gol. Jučer je bila ona situacija di lopta pada u peterac, a on pušta Torrenteu da ju glavom izbije, ne znam možemo li si priuštiti da ga čekamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.