igrača bez samopouzdanja i u lošoj formi možda možeš istrpiti, ali golmana ne. — don
pogotovo ako je ozljeđen još — don
E taj "penal" mi je favorit medju sranjima sinoc napisanim. Onak, STO je drugo trebao napraviti?
Evo ako mi netko od ovih koji su sinoc pizdili i na to, moze strucno objasniti, kako bi to bilo bolje da je samo pustio da padne gol? Osim sto bi tad opet bio cirkus jer "nije reagirao". — Marley
Ma kakav najbolji golman HNL-a — Žan
Kako Kulenović može istrpiti kritike kojih je daleko više? On nikad ne pokazuje loš govor tijela, — Izet Hajrović
o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja, nadam se što prije novoj jedinici dinama! — NKDZ86
↪Marley zapravo ono nije ni bia penal. Leao se poskliznia prije kontakta sa Nevistićem — don
probat čavlinu, dinamova jedinica ne može bit čovjek bez volje za životom što on pokazuje svojim govorom tijela i nezainteresiranošću za nogomet općenito, o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja, nadam se što prije novoj jedinici dinama! — NKDZ86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.