• don
    22.5k

igrača bez samopouzdanja i u lošoj formi možda možeš istrpiti, ali golmana ne. — don

ne možeš istrpiti - znači odnosi se na budućnost

pogotovo ako je ozljeđen još — don

dodatak da ga pogotovo ne možeš istrpit (uz sve gore navedene razloge) ako je ozljeđen referirajući se na večerašnju utakmicu.

da je ozljeđen kod Cannavara sigurno ne bi brania.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    nisam napisao da se ne može nositi s pritiskom i kritikama, nego ako se ne može nositi s tim. Prošle sezone nije bio standardan, prvi dio sezone je znao kiksati i opravdano se mijenjao sa Zagorcem i mislim da je i sam spomenuo da je Betis, ako se ne varam, bio ključ da ga "odčepi" jer bi pao i bilo bi gotovo za njega u Dinamu ili je on razmišljao o odlasku tada, tako je nešto bilo. Ove sezone u prvom dijelu imamo najgore golmane lige, prosječno 55% obrana, to je jako slabo. Ok, nisu samo oni krivi, ali možda se premalo to apostrofiralo. Bio je Neva i ozlijeđen, ali očekivalo se da će ući u drugi dio sezone kako treba, ali njegov govor tijela je jako loš, nema samopouzdanja i za to ne mogu biti krivi navijači. Kako Kulenović može istrpiti kritike kojih je daleko više? On nikad ne pokazuje loš govor tijela, on ima konstantu onoga što (ne)radi i (ne)može. Ja se nadam da će se podići Neva, ne želim situaciju da na ljeto moramo kupovati opet prvog golmana.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kod gola je mogao možda bolje reagirati al je izvadio njihovu šansu kaj je išla u rašlje, obranio jedan udarac izvana. Penal mu ne zamjeram, probao je izbiti loptu, da je pustio ovaj bi zabio gol.
  • Žan
    844
    Ma kakav najbolji golman HNL-a, slazem se da treba podrzat i kad ne ide ali treba bit i realan ponekad.
  • Marley
    5.9k
    E taj "penal" mi je favorit medju sranjima sinoc napisanim. Onak, STO je drugo trebao napraviti?
    Evo ako mi netko od ovih koji su sinoc pizdili i na to, moze strucno objasniti, kako bi to bilo bolje da je samo pustio da padne gol? Osim sto bi tad opet bio cirkus jer "nije reagirao".
  • Mr Anderson
    22.5k
    E taj "penal" mi je favorit medju sranjima sinoc napisanim. Onak, STO je drugo trebao napraviti?
    Evo ako mi netko od ovih koji su sinoc pizdili i na to, moze strucno objasniti, kako bi to bilo bolje da je samo pustio da padne gol? Osim sto bi tad opet bio cirkus jer "nije reagirao".
    — Marley

Pa nemre ti nitko objasniti. Krivit ga za napravljeni penal može samo netko tko veze nema s nogometom.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ma kakav najbolji golman HNL-a — Žan

A koji to golman u HNL-u je bolji od Neve? Uzmimo sve golmane da su u svom prajmu.
  • Žan
    844
    Sta znaci u prajmu? Prvo da taj nepoznati termin definiramo.
  • NKDZ86
    10k
    probat čavlinu, dinamova jedinica ne može bit čovjek bez volje za životom što on pokazuje svojim govorom tijela i nezainteresiranošću za nogomet općenito, o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja, nadam se što prije novoj jedinici dinama!
  • don
    22.5k
    zapravo ono nije ni bia penal. Leao se poskliznia prije kontakta sa Nevistićem
  • Marley
    5.9k
    Kako Kulenović može istrpiti kritike kojih je daleko više? On nikad ne pokazuje loš govor tijela, — Izet Hajrović

A bas si ga sad nasao, je, protiv Istre je "proslavom" gola bas pokazao da uoooopce nije bijesan na navijace, ono frustracija zesca, i to s punim pravom.
    Ne znam koliko si u psihologiji, ali jasno je kao dan, onakva reakcija isti tren nakon sto zabijes gol, pokazuje da ga kritike itekako diraju, sto je i normalno. Pardon, to nisu kritike, to su hrackanja.
  • Mr Anderson
    22.5k
    o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja, nadam se što prije novoj jedinici dinama! — NKDZ86

Da, ovo je ključna stvar, bože dragi svašta. Treba ga maknuti zbog toga i zato jer ne gleda nogometne utakmice. Ti znaš kako se on osjeća i što proživljava u sebi? Ne iskazuju svi emocije na isti način.
  • Marley
    5.9k
    ↪Marley zapravo ono nije ni bia penal. Leao se poskliznia prije kontakta sa Nevistićem — don

Pa tim vise. Ne znam jesi li primjetio, ali na temi o tekmi se i to zamjerilo taj tren. Sto samo pokazuje da ljudi seru samo da bi srali, eto ljuti jer je primio gol, pa ne valja onda vise nista sto napravi.
    Pardon na ne-damskom rijecniku, ne mogu se jos uvijek zbrojiti haha
  • NitkoBitan
    39.8k
    čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja — NKDZ86

Nisam ovo primjetio :zip:
  • Mali Zeus
    22.2k
    probat čavlinu, dinamova jedinica ne može bit čovjek bez volje za životom što on pokazuje svojim govorom tijela i nezainteresiranošću za nogomet općenito, o čem mi pričamo, čovjek ne slavi gol protiv milana dok stadion divlja, nadam se što prije novoj jedinici dinama! — NKDZ86

Otkud sad ovo? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube