• Marley
    2.8k
    pa ja se iskreno nadam da ne cita, nista. To bi bio mazohizam teski.
    Evo ja se jos psihicki pripremam otvoriti Insta i Face. Ne znam koji me vrag tjera, ali znam da na kraju hocu. Da se mogu onak u suzama pitat koliko ljudi mogu biti odvratni. Umjesto da uzivam u cinjenici da smo srusili jedan Milan. Ludo, skroz.
  • Marc
    290
    Ovo nije pravi Neva.. ozljeda ili ozljede ga jako koče… i onda posljedicno i psiha vjerojatno.. podrška Nevi!
  • don
    10.3k
    Da se mogu onak u suzama pitatMarley

zbog toga jer ljudi govore da je trenutno loš jer i je? I to nakon pobjede protiv Milana, ne znan al ja to ne razumin.

i hvala Bogu da imamo struku koja će odlučit da li će nastavit bit prvi golman ili ne, kako god da odluče ja im virujen.
  • Marley
    2.8k
    Nevezano za to, ako imaš problema s pritiskom i kritikama, onda nisi igrač za Dinamo.Izet Hajrović

Pa nije li pokazao prosle sezone da moze on sve to? Da se moze nositi sa svim tim sranjima? Nije li bilo dovoljno sto smo tad vidjeli, da ne sumnjate sad opet???

Pa jel se ne moze covjeku dati malo vremena da se dobije, nije dugo igrao opet, ozljeda, stotina sranja u medjuvremenu.

Zasto je bas njemu tako tesko dati malo kredita, ne kuzim? Nego odmah ovakvi zakljucci.
  • veselko tenžera
    3.8k
    Meni nije jasno zašto se uopće postavlja pitanje golmana? I ja sam zagalamio kako gol u prvu, ali ova danas se odbila od Torrentea. Iz kornera se dogodi jednom u 100 godina, nije mu pomoglo ni što je Franjić zastao pa krenuo za igračem s prve stative.

Uglavnom, ako nam je Neva problem, to je pjesma.
  • miro
    5.4k
    Ozlijeđeni Neva bez sampouzdanja nam je problem, ne treba od toga bježat, nego vidit što napravit. Ako čovjek mora na operaciju, onda nek ode na operaciju, sve drugo je nepotrebno mučenje i dodatno ubijanje samopouzdanja golmanu
  • Marley
    2.8k
    zbog toga jer ljudi govore da je trenutno loš jer i je?don

Pa eto ja ne razumijem da netko moze reci da je rupetina, panj, da nije za Dinamo, itd. radi neke nesretne reakcije, greske. Sto, drugi nam ne pogrijese?
    Obrane ne brojimo naravno, veceras je nesto i obranio, nakon primljenog gola. Evo, 4 obrane, ako laze Sofa, lazem i ja haha.
    Treba mu vremena, kontinuiteta, obrana, pa ce doci i sigurnost. I naravno, da je zdrav, prvo i osnovno. Drugo on ima sve.
  • don
    10.3k
    sve pet samo moraš razlikovat golmana od igrača, igrača bez samopouzdanja i u lošoj formi možda možeš istrpiti, ali golmana ne.
    pogotovo ako je ozljeđen još.
  • Paggini
    35.9k
    Dobro, otkud ova priča da je ozlijeđen? Zašto to radite?

Netko napiše:

"Cini mi se da je ozlijeđen?"

Drugi napiše:

"Ako je ozlijeđen, zašto igra?"

Idućih pedeset napiše:

"Užas da nam igra ozlijeđeni golman"

Dajte ljudi dragi, ne širite dramu.
  • rioda
    6.5k

Ali u današnjoj utakmici se sigurno ozlijedio, s obzirom da je šepajući otišao prilikom pozdrava sjevernoj tribini
  • Marley
    2.8k
    dobro, a kako to onda golman dobije samopouzdanje, ako ne igrom najvecim dijelom? Sjedeci na klupi i po mogucnosti citajuci neke mudre komentare kako ne valja? Da, tako ce se razbraniti sigurno.
    Pa prosle sezone su ga skoro unistili, zar nije dosta bilo.
  • Paggini
    35.9k

Pa i to je upitno koliko je tijekom utakmice dobio neki udarac, krivo stao, ali se referiram na ljude koji kreiraju narativ da svjesno igra ozlijeđen...
  • Mr Anderson
    10k
    Ako nije ozlijeđen, treba braniti i u nedjelju, istrpiti ga par utakmica.
  • don
    10.3k
    Pa i to je upitno koliko je tijekom utakmice dobio neki udarac, krivo stao, ali se referiram na ljude koji kreiraju narativ da svjesno igra ozlijeđen...Paggini

a ko je pisa da igra ozljeđen? Možda sam propustia nešto ali ne vidin da je iko to pisa, isprike ako ne vidin.
  • Paggini
    35.9k

Ti si dodao "ako", par kolega iznad tebe nije dodalo taj prefiks. A i po drugim temama, ne da mi se vadit i citirat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.