• Beowulf112
    370
    A ste vidjeli gol od sportinga?jedva je lopta dosepurala u gol..obrambena reakcija je trebala biti puno bolja
  • Ali
    2.4k
    Sad kazu da je zdrijeb u biti skoro poznat 9.-10. vs 23.-24. itd... a s obzirom da je 9.atalanta 10. BVB, a snjima smo igrali tp bi znacilo da bi imali Atalantu vrlo vjerovatno... da je Bologna izdrzala
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Meni nije toliko Sporting doma protiv Atalante koliko mi je vokei da Juve usere doma od Benfice koja ruku na srce puno lošija od Sportinga i daleko od Benfice od prije nekoliko godina. Hvala dečkima ,treneru i svima koji su nam dali ovoliko lijepih trenutaka ove sezone u Europi. Nije mogao bolji oproštaj. Novac,jako bitni bodovi za europski koeficijent. Sad borba za HNL ,nema labavo
  • Ali
    2.4k
    Upravo pogledao, 15tak min prije kraj mu se ubacena lopta odbila od kostobrana uz to jos je i proklizao i lopta između stopera i golmana laganini usetala u gol...
    Kad nece nece
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Gledam sad golove na Juve Benfica. Reakcija domaće obrane kod oba gola na vrtićkoj razini.
    Nisu mi bezveze prije bili mrski klub, sad su mi još više. :rage:
    A i ovu tovarsku toplu braću iz Lisabona isto nemrem smislit. :vomit:
  • Dzgšb
    1.3k

Ne zovu ga džaba Sprdentus :lol:
  • Jurki
    15k
    Ne zovu ga džaba SprdentusDzgšb

Đubrentus. Nadam se da se nikad nebudu vratili na vrh Serie A.
  • Klenx
    6.6k
    Zamislite da je nakon ždrijeba netko rekao da ćemo na kraju Lige Prvaka imati isto bodova kao Manchester City.

I ispast.

Nikad više netko s 11 bodova ispasti neće.
  • Pacho
    143

A prosli tjedan X protiv Bruggea koji je 24.
  • NitkoBitan
    22.3k
    Sad kazu da je zdrijeb u biti skoro poznat 9.-10. vs 23.-24. itd... a s obzirom da je 9.atalanta 10. BVB, a snjima smo igrali tp bi znacilo da bi imali Atalantu vrlo vjerovatno... da je Bologna izdrzalaAli

Da je baba musko zvala bi se Dusko. Da smo pobjedili Monaco cekali bi nas Bayern, Real ili tko vec.
  • emilperska
    8.2k
    Bio sam na nekom terenu i iz dosade gledao Brugge Villa u studenom..

Nikad čudnija pobjeda s direktnim utjecajem na naš plasman. Jos sam si tad vrtio film, sto ako nas ovo sjebe..

Ne znam da li je itko gledao tu tekmu..
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Zašto sam išao sad gledat highlightse te utakmice? :cry:
    Mings budaletina skrivio penal na najgluplji mogući način...
    Gol iz tog penala je odlučio tekmu...
  • Navijač Dinama
    9.2k
    Dinamova (ne)sreca. Najbolja naša sezona u Ligi prvaka što pamtim.

Iako je format takav kakav jest, u nekom formatu od 4 ekipe nas sigurno ne bi zapala grupa tipa Slovan,Salzburg,Monaco i mi, ovako kako jest oa samim time i šanse za prolaz rastu.

Ne treba okrivljivat Bolognu ili nekog, boli njih k..za nas, sami sebi smo ovo skuhali počevši sa -7 u Minhenu i onda sa prosipanjem 2-0 protiv Monaca i partizanskim pristupom protiv Celtica.

Cak i dost dobro ispalo, nisi se osramotio, skupo si prodao kožu osim tog jel Bayerna i Dortmunda,Arsenala koji su ipak svi par klasa igracke kvalitete iznad tebe.

E sad o toj dinamovskoj nesreći, pa nekakav shaktar, ovaj monaco, ne prolaz ovaj, neki stariji se sa ne baš lijepom uspomenom sjećaju onog newcastle npr.. itd itd...samo su od nekih brojnih..

Bilo bi jako dobro i naučno štivo koje bi se proučavalo i dalo napisat knjigu na temu (ne)sreće u Hrvatskome sportu.

Općeniti, ja zadovoljan i igračima, pristupom. Ishodom konačnim, više manje, zadovoljan jer ganjat u ligi -7 di ti potencijalno titula donosi direktni plasman i bolju poziciju za poslovanje i nastavka održivosti kluba, a onds ti tu obaveze u LP dolaze, i da fasuješ titulu, razliku je tipa u EL ili KL, a gdje što ti donosi LP u usporedbu sa ta dva natjecsnja, imate Bosskovicev komentar na to par stranica prije, odlično je secirao.

Sve u svemu okrenut se sad tome pomenutome HNL-u i uzet tu titulu, sa pristupom od večeras i ooćenito pristupom u LP u nju(titulu u HNL) ne sumnjam.

Prva postaja je već za vikend u Osijeku.
  • Praskaton
    3.3k

Čekao Villu tad za ozbiljne pare.Jedna od onih utakmica u kojima se pitas jel ovo realno.Penal kao namjesten.
    Stav i volja igraca Ville u toj utakmici je nesto sto nisam odavno vidio.Nepostojeci.
    Bas kao da je namjesteno
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Jako sam zadovoljan današnjom igrom i velikom pobjedom, od samog početka se vidjela ta volja i želja. Cannavaro je odlično taktički pripremio utakmicu i odlično njome upravljao do samoga kraja. Vidi se da zna, jedino se treba strpiti i vidjeti kako će složit igru za HNL bunkere, ali vjerujem da ima rješenje.

Ostaje žal za prolazom, veliki žal, iako su ovi dečki stvarni ispisali povijest kluba sa ovih 11 bodova, jednostavno nesreća koja se samo Dinamu može dogoditi... Zaslužili su igrama u Ligi Prvaka ove godine taj prolaz, ali šta je tu je. Nije mi jasno da su mnogi prizivali da ne prođemo dalje.

Ono što je najbitnije, ako ne gledamo današnji rezultat, ja sam se baš napunio optimizmom za nastavak prvenstva zbog današnje igre i zbog činjenice da su skoro svi igrači napredovali od priprema i dolaska Cannavara. Vidi se napredak Baturine koji nosi igru, u obrani Mmaee izgleda prilično dobro, dok i Torrente koji je imao solidnu polusezonu isto izgleda nešto bolje. Stojković isto dosta napreduje, Mišić izgleda puno bolje, kao da se napokon odmorio što smo mu mnogi još onda prije ozljede priželjkivali (samo ne na način da se ozlijedi). Pierre-Gabriel igra odlične utakmice od priprema. Pjaca isto ima puno zapaženiju ulogu, danas je odigrao praktički savršenu utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.