• Mathiasovi Chageri
    3.7k
    Sad ću ja kao pravi general poslije bitke, nakon što sam se nakon par pivi dovukao sa stadiona doma reći da nije problem bio niti u Celticu, niti u Monacu niti u Bayernu nego da je naš problem ove sezone bio što čak i kad je utakmica bila gotova i kad smo već izgubili nismo uspjeli zadržati koncentraciju i privesti utakmicu kraju.

Mi smo protiv Arsenala, Borrusije i Bayerna u svojim porazima primali golove u 90. minuti i debeloj sudačkoj nadoknadi u trenutku kad je utakmica već bila debelo odlučena.

Bayern - Goretzka zabija utrčavanjem između dva naša stopera u 92. minuti.
    Borussia - Torrente loptu promašuje i izbija ju natrag Guirassiju koji izbija sam pred Zagorca i zabija u 90.
    Arsenal - već od Cannavara spomenuti pad koncentracije i gol Odegaarda u 92.

Inače, da smo samo u tim porazima izbjegli te glupe golove, danas bi slavili prolazak dalje zbog više zabijenih golova od Bruggea.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    ne samo danas, proslo kolo su darivali bod Bruggeu.. Stara kurva u punom sjaju.
  • Klenx
    6.6k
    Inače, da smo samo u tim porazima izbjegli te glupe golove, danas bi slavili prolazak dalje zbog više zabijenih golova od Bruggea.Mathiasovi Chageri

Ne volim ovakve postove, jer ne funkcionira svijet čisto matematički, i svaki od tih golova je promijenio sve što je došlo nakon njih.
    Da nismo primili gol.
    Da smo napali Celtic.
    Da Bernauer nije napravio penal protiv Monaca.
    Da Nevistić nije skiksao.
    Da je ušao Pjacin šut u Munchenu za 3:3.

Isto tako možemo reći šta bi bilo da golman Salzburga nije dobio crveni.
    Da golman Slovana nije dobio pacerski gol za 1:1
    Da stoper Milana danas nije prodao loptu Baturini.
    Da je japanac iz Monaca na 0:0 zabio nešto što bi zabio u idućih 100 pokušaja.
    Možda bi imali 4 boda, a ovako ih imamo 11.

Ispali smo iz Lige prvaka, ali ove sezone smo nadmašili sva očekivanja, osim onih od par specijalaca koji vjerojatno misle da bi morali imati 24/24 boda.
    Završavamo s ISTIM brojem bodova kao Manchester City, klub koji vrijedi preko milijardu eura! Da, dobro ste pročitali. Ako vam nije jasno kakav je to uspjeh, ponovno si pročitajte.

Između 9. i 25. mjesta razlika je ista kao između 25. i 27. mjesta. Toliko je bila izjednačena borba, toliko je malo trebalo da pišemo još veću plavu bajku.
    Iza nas su klubovi čija se vrijednost mjeri u stotinama milijuna eura.
    Iza nas su 4 kluba koji su u LP ušli kao top 4 kluba svojih liga, liga petice.
    A danas? Danas smo iz TOP 8 izbacili MILAN, višestrukog prvaka Europe, igračke vrijednosti pola milijarde eura!

Možemo li biti tužni? Apsolutno. I trebamo biti, jer nam je tako malo falilo.
    Smijemo li biti nezadovoljni? Nikako. Jer to bi bilo nepravedno prema dečkima koji su odigrali fantastičnu sezonu. Na kraju krajeva ispred nas nije niti jedan klub koji tamo ne bi trebao biti po budžetu i igračkoj kvaliteti.
    A iza nas ih je bar 10!

Ovo je možda bolno ispadanje. S druge strane je možda najava nečega što će tek doći. Tko zna, možda već i dogodine.

Ajmo sad ovoj HNL buraniji pokazati tko je gazda u kući.
    Dinamo Zagreb!
  • Navijač Dinama
    9.2k
    dao bih ti 100 lajkova da mogu.
  • Dani Olmić
    846
    super napisano :cheer:
  • Salas
    9
    Konačan rezultat u Ligi prvaka za svaku pohvalu,
    11 osvojenih bodova ulazi u anale i predstavlja jedan od najvećih Dinamovih uspjeha u povijesti.
    Nastavak kontinuiteta započetog 2018 i čuvenog proljeća u Europi,uz 1/4 Europa lige iz 2021 definitivno najveći rezultat u ovom stoljeću.
    Ostaje žal za tim golovima primljenim u zadnjim minutama,očito naš put mora biti težak i mukotrpan, gotovo sam siguran da će nam se jednom vratiti. Svaka pohvala za BBB i sve ostale navijače,sva gostovanja su bila sjajna puna energije i ljubavi prema svetom klubu.
    Unatoč očajnom stanju Maksimira podrška koju dobivaju s tribina je zaista fenomenalna!
    U vremenu kada i mediji iz susjedstva prenose Dinamove nastupe s ogromnom mržnjom prema nama, kad nas naši konstantno omalovažavaju, kad nas svi žele vidjeti na koljenima mi smo još europski veći i uspješniji!
    Nadam se da ćemo uspješno riješiti prvenstvo i na godinu se vratiti još jači!
    Samo Dinamo!!!
  • Mr Anderson
    10k

Odličan post. Tuga ostaje, ali ne treba plakati sad. Idemo dalje. Mene veseli stav s kojim smo izašli na teren i postavka igre trenera. 11 bodova je uspjeh, pogotovo kad se uzmu u obzir sve nedaće. koje su nas pratile.
  • Krizy
    51.3k
    40 milijuna
  • emilperska
    8.1k
    Osvojili smo 1,375 bodova po utakmici. 11 bodova u 8 tekmi (8 Bjelica, 3 Fabio)

U sezoni 98/99 smo osvojili 8 bodova u 6 tekmi (svih 8 Zajec, pokojni Cico 0). To je bilo 1,33 boda po utakmici. S prosjekom od ove godine imali bi 8,25 bodova u 6 utakmica.

Ovo je u tom kontekstu najbolja sezona u LP u povijesti..

Danas sam jos ponosniji nego jucer na sve..
  • Mali Zeus
    15.5k
    Pinnati ovaj post na vrh svake teme.
  • Mr Anderson
    10k
    U sezoni 98/99 smo osvojili 8 bodova u 6 tekmi (svih 8 Zajec, pokojni Cico 0)emilperska

Zajec 7, Cico 1...protiv Ajaxa.
  • emilperska
    8.1k

Par puta sam to napisao u drugim postovima i sad si mislim to i pisem 8, a pamtim 7 :lol:
    Nisam od jucer svoj
  • jedan u nizu
    11.2k
    Najgore mi je kaj cemo nesvjesno sve buduce sezone u LP ocinjeivati na temelju ove.

Bit cemo nekako razocarani ako sljedece sezone osvojimo recimo 9 bodova, a ne 11 kao ove.
    A tih 9 ce i dalje biti ogroman uspjeh.
    Naravno da cemo svi biti sretni sa tih 9 ili 10, ali svi cemo pamtiti onu sa 11. Bar u prvih par sezona.

Jer, prve se uvijek pamte :D
  • Jaro
    8.9k
    Ako bude normalna sezona i s 9 se prodje u doigravanje, zaboravit ce se ovih 11
  • jedan u nizu
    11.2k
    zaboravit ce se ovih 11Jaro

ja svoju prvu nisam zaboravio, a sumnjam da si i ti :joke:

Ali da, prolazit ce se nekada i sa 8 :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.