• Jaro
    8.9k
    Ok, nebus zaboavio, al nebus razmisljao o njoj dok razdragan trpas neku trenutno :rofl:
  • Infinity
    17.2k
    O utakmici je suvisno pricati, bilo je TOP!!!

Kako smo stojali cijelu grupu, razocaran sam ispadanjem. Zvijezde ne da nam se nisu poklopile, nego su nam se rasule na sve strane. Ne znam da li bih zamjerio nama ista, rekao bih da nismo imali ni najmanje srece i da smo zato ispali. Jesmo mogli primiti manje golova od njemackog dvojca, ali...

Druga stvar. Najvise me veseli izjava Cannavara da igraci ne slave u svlacionici. To pokazuje koliko smo narasli kao klub. Do jucer se slavilo sto uopce igramo neke velike utakmice, a sad nismo zadovoljni nakon pobjede nad jednim od najvecih klubova svijeta. Zelimo i mi otici korak dalje, ne zadovoljavamo se mrvicama i to pokazuje koliko smo veliki.

Sad ako je moguce dovesti jos neko pojacanje i nakon bildanja samopouzdanja pomesti HNL, pa da otvorimo temu Dinamo u Ligi prvaka 2025/26.
  • Sajla
    6.9k
    Dinamo je ove sezone u LP napravio sve što možemo željeti od našeg kluba.
    Bili smo pred ždrijeb svrstani u treću jakosnu skupinu od četiri. Ako to uzmemo kao smjernicu za očekivane rezultate - pobjediti one ispod, odigrati izjednačeno s onima koji su ti jednaki i dođemo do 8 bodova. I onda u 4 preostale utakmice s bolje rangiranima probati iznenaditi. I jesmo sinoć! I ove sezone je pao jedan europski velikan. Osvojeno je 11 bodova, zarađen ozbiljan novac i bodovi za koeficijent, a i image kluba je narastao. Nažalost, nije bilo dovoljno za prolazak dalje.

Misao koja me pratila na povratku kući je koliko smo veliki postali i u vlastitim očima. Hodajući Maksimirskom slušao sam ljude kako mirno komentiraju, zadovoljni pobjedom i igrom, a istovremeno tužni što nije bilo dovoljno za ulazak u 24. Jer nam je to postalo normalno. Negdje bi grad gorio nakon pobjede nad sedmerostrukim prvakom Europe, a mi smo se sinoć s gorkoslatkim osjećajima mirno razilazili kućama kao i par dana ranije nakon Istre. A biti 25. klub Lige Prvaka uspjeh je kojeg je za 99% klubova uopće teško zamisliti, a kamoli ostvariti! Iza nas su daleko ostali Švicarci i Slovaci, napravili smo više od Austrijanaca, Ukrajinaca i Čeha, bolji smo od nekih klubova iz vrha njemačke, talijanske i španjolske lige! Danaca, Šveđana, Poljaka ovdje niti nema. Velik si, Dinamo! A toliko je još mjesta za napredak...

Ponosan sam na sve što smo gledali, ne žalim za ničim jer kad se podvuče crta ovo je velik uspjeh. Makar se negdje moglo zabiti gol više ili primiti gol manje, makar je ovaj igrač pogriješio kad nije smio, a njihov napravio potez koji neće više nikad, bilanca je više nego dobra. I svima koji su sudjelovali hvala - i Jakiroviću pod kojim smo se kvalificirali, Bjelici pod koji smo uzeli većinu bodova, Cannavaru koji je srušio Milan; Kuletu, Nevi, Mmaeeu, Mišiću, Baturini, Sučiću, Petku, Riletu, KTCu - svima. Moglo se bolje, moglo se i lošije. Dogodila se sezona u kojoj su ManCity i PSG odigrali neočekivano loše i zato nismo prošli, Dinamo nije podbacio. Neka nas u LP, pa makar bili 25., bolje to nego mikimaus liga s gostovanjima u Minsku i Bačkoj Topoli.
  • Droljo
    11.8k
    Pa mi smo ispali za 3 gola koje smo dobili u 90+ od bayerna, dortmunda i arsenala kad je već sve bilo gotovo. Koncentracija...
  • NVKOD
    2.5k
    Dinamo ostvari povijesni uspjeh, pobijedi sedmerostrukog osvajača Lige prvaka te je do zadnje sekunde bio u igri za prolazak dalje. U 8 utakmica ostvarili smo 11 bodova koliko je osvojio City, ostavili smo u prašini klubove s puno većim budžetima.

I što nas dočeka dan kasnije? Članci kojima je cilj ponovno blatiti klub i igrače. Prvo o Petkoviću pa sprdanje sa Špikićem i sarkastični naslovi kao što je "Dinamo se rješava najboljeg hrvatskog krila", a kao šlag na tortu dolazi članak o plaćama igrača. Sve naručeno.

Sad kad smo pobijedili, ipak je cilj čim prije i čim jače umanjiti tu pobjedu. Očito smo im pokvarili planove jer se zna kaj bi se pisalo da smo kojim slučajem izgubili.

Iako nismo uspjeli proći dalje, ovom pobjedom pokazali zašto smo najveći klub na ovim prostorima. Također, dobili smo nalet samopouzdanja pred HNL i dovoljno vremena za odmor i pripremu svake utakmice.

A poruka za sve mrzitelje: Patite! Manji ste od makova zrna!
  • Švabo86
    91
    Evo u europskoj ligi ne prošlo 3 ekipe sa po 10 bodova. Jebiga, fakat nismo imali sreće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.