• BBB Sibenik
    5.3k
    Sa 11 bodova ne proći dalje, nemas šta zalit. Triba bit ponosan na ovaj uspjeh.
  • db-izbjeglica
    16.4k
    Ja sam se još 02.10.2024. u ovom dijelu dana pomirio s ovim ishodom, posložio si to u glavi i sad mi je koliko-toliko lakše.
  • Dinamo Sarajevo
    65
    Odlično odigrana LP, još jedan veliki skalp, lova, ugled, samopouzdanje...i imaš sad ritam od jedne utakmice u 7 dana..tako da je ovo na neki način idealan scenarij!
  • NitkoBitan
    22.2k
    Da smo odigrali prije ovako onako ne bismo pobjedili Milan i tocka. Sudbina je zajebana stvar. Lovica je tu, koeficijent je tu i sad fokus na prvenstvo.
  • austrijanac
    5.3k
    IMG-20250129-WA0014.jpg

Eh živote usrani.

No, baš sretan sa stadiona i ponosan.
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Usrani Juventus.... Doma izgubit od Benfice koja je prošli tjedan ispustila 3 gola prednosti, a danas ti uvalja 2 kod tebe doma. Ma...
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Tužan i nesretan ali ponosan. Di su sada one pizde šta su slavili kad smo pukli od Bayerna. Nešto ih ne čujemo i ne vidimo u zadnje vrijeme. Ovakve momčadi dobiti. Jebo te led ispadnes sa 11 bodova . A da mi je neko rekao da ćemo imati isto bodova ko City na kraju rekao bi mu da je lud
    Sad HNL i lov počinje
  • Chempers
    453
    Čestitke ekipi i Cannavaru na ovome danas, a čestitke i Bjelici na 8 bodova u 5 utakmica.

Šteta što nismo prošli dalje al čak mi i nije toliko žao s obzirom na ovaj broj sakupljenih bodova i situaciju u HNLu.

Vrhunska kampanja osim prve utakmice, još većinu utakmica bez Petkovica. Bizarno je kako ova ekipa izgleda u LP a kako u HNLu.
  • MarK
    839
    Bayernu želim da ispadne što prije i ne osvoji ništa ove sezone. Prvo su nad nama postavljali rekorde, a onda izgubili od smiješnog Feyenoorda koji je danas dobio šesticu. Kako im je večeras bilo dosta 3-1 protiv amaterskog Slovana? Fuj smećari
  • Marc
    290
    Znaci gol Kovačića autogol Bruggea nakon odbijanca od udarca Gvardiola :monkey: kad te neće neće te
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Hvala Parižanima koji su jedini odradili svoju dužnost večeras, za razliku od šugavaca iz Torina i Bologne...
  • Jurki
    14.9k
    Cestitke ekipi i treneru stvarno na jebackoj utakmici danas. Jbg nije bilo srece... bez obzira na to kaj nismo prosli, moramo ucinkom biti zadovoljni. Skupili smo stvarno, ali stvarno respektabilnih 11 bodova kaj je za svaku pohvalu uz sve probleme.
    Za prolaz falila nam je doslovno pickina dlaka.

Na koliko milijuna se zaustavio brojcanik nakon ove sezone?
  • db-izbjeglica
    16.4k
    Nema smisla kriviti nebesa, sreću, druge klubove, tuđe igrače i slično...

Dinamo si je sam skuhao ovu kašu!

Prihvatiti ovo što se dogodilo, izvući pouke za budućnost.

Dinamu se ne smiju događati epski raspadi kao protiv bayerna

Dinamo ne smije pokloniti dva "lolek i bolek gola" protivniku u europskim utakmicama kao protiv monaca

Dinamo može izgubiti protiv dortmunda i arsenala...ali treba biti koncetriran i ne primati bezvezne golove kad i protivnik praktički odustane od ozbiljne igre

Dinamo vise ne smije odigrati napadački nezainteresiranu domaću europsku utakmicu, kao što je bila ona protiv celtica.
  • Jaro
    8.9k
    Hvala Jakirovicu na osvajanju prvenstva i ulasku u LP.
    Hvala Bjelici na 8 bodova u LP.
    Hvala Cannavaru na rusenju Milana.
    Hvala igracima na golovima, asistencijama, pobjedama.
    Po meni liga prvaka iznad ocekivanja!
  • NitkoBitan
    22.2k
    Da smo nekako prosli dalje cekali bi nas redom Atalanta, BVB, Real, Bayern i opet Milan... Kaj bi nam ti donijelo? Neki milijuncic, porciju i dodatni umor. Mozda je ovako i najbolje, izvukli smo maksimum.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.