• Dinaminjo
    1.3k
    Posredno smo izbacili Milan.

Da su nas dobili, bili bi top 8 i ne bi igrali ko rundu
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Brugge ima 0 2 u Bergamu. Znao sam da je taj klub u Belgiji jak a i u europskim razmjerima da je dobar, ali da su ovoliko dobri da rutinski dobivaju jednu od najboljih ekipa Italije pa možda čak i Europe,osvajača europske lige, i to u gostima, e to nisam znao. Jel ih pratio netko detaljnije? Kako je moguće da je jedan belgijski klub ovako rezultatski dobar? Kad se samo sjetim našeg gostovanja protiv Atalante 2019. i kako je većina medija i javnosti bila sretna što je na kraju završilo "samo" 2 0, a ovi iz Bruggea ih rutinski dobivaju...
  • Dinaminjo
    1.3k

Mislim da je kvaka u Atalanti.
    Igraju toplo hladno cijelu sezonu.
    Mogli su biti prvi u Italiji, ali se (pre)cesto spotaknu o losije rangirane momcadi
  • gaTeDZG
    283
    Drago mi je, pogotovo zbog Hernandeza, teški propuh u glavi, kakvo simuliranje...
  • Ludovic IX
    8.1k
    a da im dolazi dinamo, žene bi skrivale djecu i zatvarale prozore. Kad je dinamo zadnji put izgubio u Belgiji ili općenito belgijskih klubova..jel 0:2 protiv anderlechta sa lukakuom zadnji?

Prije toga se sjećam beverena 6:1 ( hattrick zahore sko me sjećanje dobro sluzi), anderlecht, pobjeda u gostima, club brugge pobjeda u gostima i remi doma koji je odneso proljeće, pa amderlecht, pobjeda u gostima i remi kad smo riješili prolaz, i genk, pobjeda u gostima i remi doma
  • Izet Hajrović
    4k
    khm, khm, ima jedan sportski direktor koji je slagao dobar dio ove momčadi. Gledam baš prvih 11, Mignolet, Ordonez, Oneydika i Jutgla došli su kada je SD bio Roel Vaeyens. Ostalo su izdanci škole nogometa uz pokoji nedavni ulazni transfer. Uglavnom, pod Vaeyensom je očito i škola nogometa bila dobro posložena jer ovo je jako mlada momčad na terenu što znači da se dobro radilo. P.S. Roel Vaeyens je trenutno slobodan, zadnji posao bio mu je u Parmi. Spominjao sam ga prije nekoliko mjeseci.
  • prefontaine
    1k

Joj taj Anderlecht i pobjeda u gostima... Tomečak na Slepičku, ja uplatio 100 kn na nas, koeficijent bio 7.
  • Infinity
    17.4k
    Od belgijanaca prije 15 godina, u Belgiji prje 60 godina. Leze nam :cool:
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Znam za njega, spomenuo sam ga i ja prije koji tjedan kao jedno od imena koje bih volio vidjeti na mjestu SD Dinama. Vidio sam prije nekih tjedan dana da je jedan poljski portal spomenuo da ga je kontaktirala Legia za mjesto SD,ali da su pregovori još u tijeku i daleko je sve od konkretne odluke.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    I to neki no name klinjo od 19g rusi Atalantu u gostima. Jbg gori ima hrpa tih talentiranih mladih igrača. Očito se dobro i radi po tim školama.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Svaka čast Club Brugge. Drago mi je za njih
  • NORTE
    13.6k
    Možete prebaciti postove u ispravnu temu, a ovu i zaključati...
  • ZrnTSCHeZ
    821

Izgubili smo samo u 2 navrata u povijesti od belgijskih klubova: 62./63. u gostima kod Uniona (prošli dalje) te 2009. doma od Anderlechta (u gostima ga dobili čak i sa Slepičkom kak prvom špicom)
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Brugge je napravio pametne stvari sa lovom u koju su uplivali dominacijom u Belgiji. Pokusavaju vec godinama i stadion rijesit, al tu je puno obecanja bez pomaka, kao i kod nas.
    Reorganizirali su skolu, nazvali je Club Next, zato su bacili oko i na Durdova. Imaju jake ulazne transfere kao Vetlessena ili Igor Thiaga.
    Sustav u Belgiji je malo cudan s podjelom na grupe i rezanjem bodova, trebao bi donjet zanimljivost, a ustvari je omogucio Bruggeu da se vrati u sedlo nakon osvajanja lige od strane Antwerpa. Royal je skupio cak 19 bodova prednosti u glavnoj fazi, svi preduvjeti za prekid dominacije su bili tu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.