• Beowulf112
    370

Slazem se.Nesiguran kod svake reakcije.
  • hardek
    3.9k
    Ne znam možemo li ga čekati da uđe u formu, a opet ne znam imamo li dovoljnu kvalitetu zamjenu. Velika šteta jer je bio u top 3 ključna igrača za obranu naslova. Nadam se da će opet biti
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Nesiguran, govor tijela loš, treba mu mentalni oporavak. Čavlina koliko god radio gluposti u Osijeku, nikad nije pokazao loš govor tijela i manjak samopouzdanja. Neka Filipović počne protiv Osijeka.
  • maksimirski istok
    274
    Veći problem od njegove trenutne forme za koju vjerujem da će uhvatiti je po meni njegov govor tijela i uplašeni stav
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Tako je, nismo ovo uopće doživjeli ranije i skoro ga izgubili kada smo ga nakon prve greške micali i ubili mu samopouzdanje...

Ljudi dajte ne serite!
  • De Oliveira
    1.3k
    Koje odusevljenje dezurnih cim smo primili gol. Bomba se odbije od Torentea i opet je kriv Neva.
  • rakurs
    678
    Neva je odšepao s terena tako da će neki ovdje imati razlog za veselje.. ako je nešto ozbiljno na****li smo
  • rokikaciga
    216
    Leđa opet?

--

Danas na trenutke nesiguran, par dobrih reakcija (koje nitko nije iskomentirao) ali u globalu...nedovoljno po meni.
  • rakurs
    678
    Leđa opet?rokikaciga

Ne znam, ali dobro da sam i ovo sa sjevera vidio. Činilo mi se kao da je neki problem baš s nogom, ali vidjet ćemo, nadam se da nije ništa ozbiljno
  • austrijanac
    5.3k
    Jako nesiguran, no siguran sam da se sigurnost dobiva tekmama.

Možemo ga razapet, no eto...
  • Dinaminjo
    1.3k
    Odsepao je u svlacionicu, cak su htjeli vozilo pozvat
  • Ijayi Atiemwen
    1.8k
    Govorim od Arsenala da nije pravi, moguće da brani ozlijeđen, ali to kao profesionalac ne radiš. Ne stavljaš sebe ispred kluba, nego klub i ekipu ispred sebe.
  • Marley
    2.8k
    I tako...povijest se ponavlja.
    Kakvih licemjera ima, strasno.
    I kad kroz neko vrijeme dodjete opet na ovu temu i napisete "posipam se pepelom", nece to nista ispraviti.

Jebala vas vise takva "podrska" da valja samo kad je sve idealno, a cim zapne, odmah na kriz. Gadljivo.

Ne daj Boze samo da je ozlijedjen.
  • Paggini
    35.9k
    Jel se možda vi svi skupa ne pitate jeste možda vi razlog što Neva ima nesigurne reakcije? Mislite da ne čita sve komentare po Instagramu, Facebooku koji su još gori od ovih na Zoni?

Neva je daleko najbolji golman HNLa i Dinama, to je dokazao nebrojeno mnogo puta i dokazat će isto toliko.

Budite malo nekad navijači i bodrite kad nije sve najbolje moguće. Teško je, da, ali to je navijanje.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    čini se da ima problema s ozljedom što ga malo amnestira. Nevezano za to, ako imaš problema s pritiskom i kritikama, onda nisi igrač za Dinamo. Nadam se da će se vratiti na pravi put, ali neka prvo zaliječi tu ozljedu i onda možemo računati na njega. Ovako nema smisla, loše je ušao u drugi dio sezone, a prvi dio sezone su nam golmani bili najgori u ligi po postotku obrana i prošli djelomično lišo kritika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.