• Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Prvo covjeku je zaklonjen pogled, drugo to sto ti mislis da lopta ide 2 na satZg123

IMG-1812.jpg

Pogled mu nije bio zaklonjen, pogled mu je bio prema lopti i udarcu, već spreman u golmanskom stavu, e zašto nema reakcije to ostaje nepoznanica, možda su još uvijek ta leđa problem. Znam da lopta ne ide 2 na sat, ali baš zato bi se trebao on izbacit kao iz topa i barem probat reagirat, pa golman je nije promatrač.

Ovo niti jedan golman ne brani i to ti je jedina cinjenica.Zg123

Sad preuveličavaš situaciju.
  • Zg123
    830
    on u toj situaciji moze jedino krenut trcat i napamet birat stranu a to se ne radi. Lijepo ti kazem posto sam branio da ovo niti jedan golman na svijetu ne brani i Nevistic je najmanji problem u ovom trenutku i nije mogao nista kod niti jednog gola
  • Crni86
    7.4k
    sve stoji, a znas u kojem trenutku je on ugledao loptu? Ispred njega stoje na malom prostoru 3 igraca koja idu u blok, vrlo je upitno u kojem trenu on vidi loptu i da li je bilo vremena za ikakvom reakcijom.

Najmanje je on kriv za prvi gol. Takve stvari se ne brane.
  • rokikaciga
    94
    Slažem se. A golman koji bi ovo obranio - ne brani za Dinamo već se bori za Zlatnu loptu.

Imao sam sreću da su me trenirale neke golmanske legende hrvatskog nogometa i mogu ti reći da se ovo ne brani. Em je jako dobar udarac, em je šuma nogu. I Atienwen kaže "blizu je udarac, morao je reagirati"...pa da, blizu je udarac, teško vidi loptu, logično je da onda i ne stigne reagirati.

Ako je udarac ajmo reć 70kmh tj cca 20 metara u sekundi...ovaj je udarac ušao u mrežu za manje od pola sekunde. Prosječno vrijeme reakcije je 200ms. Ljudi stvarno misle da se Neva stigne baciti u stranu i obraniti za manje od 200ms otkad je vidio loptu da je prošla noge? Probaj se ti hitit na kauč doma i štopaj si pa buš vidio kolko ti treba...
  • Ali
    2.4k
    Uhvatili ste se tog prvog gola a on je za Nevisticev dojam jucer nebitan.
    Drugi je po meni puno kriticniji a uz to je bilo nekoliko udarac glavom sa 3-5 metara a kod jednog je nas golman se toliko uvukao u gol da ne jednom nogom zakoracio unutar gola.
    Dakle branio je bas kako ga tu brane u stilu "KAJ JE POGRIJEŠIO ?".
    U pravu sre ništa, ali ja pitam što je napravio ? Ništa, jer se boji svoje sjene. No nije on kruv nego selekcija kadra.
    Imamo golmana koji se plaši izaći u skok unutar 5 metara, imamo krilnog napadača koji se boji pucati da nebi promasio (spikic), imamo stopera koji se boji izaci u blok izvan 16m ili skociti cvrszo u duelu sa napadacem (max)... itd. To je problem ove sezone, karakter igrača nije na razini Dinama. Svi znacajni ljudi u svijetu nogometa ce ti reći da je kod dovodjenja igraca jedan od kljucnih elemenata upravo karakter.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.