• IvanPerić1945
    70
    Odradio posljednji trening i dolazi u Zg
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Po izrazu lica, izgleda mi kao da im želi reć "ajde me pustite na miru s tim fotoaparatom, moram jurit na let za Zagreb. Al dobro, evo vam još jedna slika, neka vam bude. A sad moram gibat". :cool:
  • Orc123
    10.7k
    Sve sami insajderi....sljedeca 2 i pol tjedna su kljucna, no shit....svi sve znaju, a nitko pojma nema.
  • Dudu 9
    523

Nisam gledao juniore u zadnje vrijeme, kakav je taj Šepić? Vidim da igra lijevog beka koji nam je potreban ko ozeblom sunce. Ako je razina Mikića i Pavića najbolje je na ljeto ga ubaciti u prvu ekipu da se kali uz Taylora ili tko već bude prvi ljevi bek .
  • Laugreano
    3.5k
    Sad kad krene ekipa koja nikad nije ni vidila, ni čula za Šepića, pljuvat po upravi i pričat da je Šepić novi Theo Hernandez
  • Enco
    65

Dobar , a vjerujem da bi bio i još i bolji da nije skoro cijelu 23/24 sezonu preskočio zbog ozlijede.
  • Jurki
    15.8k
    Ne mozemo svakog klinca utrpati u prvu ekipu. Nismo Loksa.
    I rezultat u prvenstvu mora biti top prioritet.
    Za ovakve "situacije" je rjesenje vrlo jednostavno.
    I ocito tak mora biti da se klub jednostavno natjera da rijesi taj problem.. koji je po meni veci i od problema stadiona i kampa zajedno.
  • Omake
    6k
    Momak je dosta atletski kompletan. Nije najbrži, ali dovoljno brz za beka, uz to dosta visok, jak i baš dere intenzitetom, sprinta gore dolje po 100 puta. Voli i ući u 16m ili biti oko 16m pa pucati. Zabio je par golova ove sezone na taj način. Postavljanje i centaršut, pogotovo iz dubine mu još štekaju. Da nije pauzirao godinu dana, sumnjam da bi se Oliverasa dovodilo. Meni je nevođenje njega najveći misteriji ovih priprema, uskoro puni i 19 godina...

Možda je i ove naše zatekao interes Milana.
  • Niko1986
    984
    Izgleda da postoji interes iz Turske za Hoxhu. Mislim da to treba iskoristiti i prodati ga.plavadesetka

Mislim da je ovo izvor

https://x.com/fanatikcomtr/status/1884222735464767573
  • austrijanac
    5.8k
    Došao ili ne došao Luka, čini mi se da je rok nekako primakao kraju.

I po meni, za HNL prilike, zadovoljan sam odrađenim.

Moglo je puno bolje (lijevi bek), neki su mogli i otić (30 igrača na platnoj listi) no obrisi najboljih 11 su tu i napokon se donekle ciljano dovodilo.
  • Dudu 9
    523
    Zvuči obećavajuće, ako je tako, treba mu riješiti posudbu negdje do ljeta i onda ga priključiti prvoj ekipi.
  • mrgud
    321
    Nadam se još Pašaliću.Mislim da bi bio odlična investicija.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Ako Arsenal ne pusti sada Tierneya, on dolazi na ljeto kao slobodan igrac u Celtic, uglavnom on je sve dogovorio sa Celticom
  • Brusa
    2.4k
    Marcu? Iz Rijeke?
    Di će on pokraj najboljeg hrvatskog desnog krila i ikone Špike!
    Može samo klupu grijat i dodavati vodu...
  • marcio amoroso
    39.9k
    Mi trenutno imamo 33 igrača u kadru:
    Nevistić, Zagorac, Čavlina, Filipović
    Gabriel, Ristovski, Moharrami
    Galešić, Perić, Theo, Mmaee, Bernauer, Torrente
    Franjić, Perković, Bočkaj, Oliveras
    Mišić, Pavić, Ademi, Rog, Kačavenda, Sučić, Bati, Stojke
    Špikić, Mbuku, Cordoba
    Pjaca, Hoxha
    Petković, Kule, Kanga

Ako dođe i Ivanušec onda smo na 34 i to je jednostavno previše. Mora se riješiti nekoliko igrača ako se želi izbjeći nezadovoljstvo.

Idemo iz jednog ekstrema pod Čačićem kad smo imali 22 igrača na proljeće u drugi gdje sada imamo 33-34 igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.