• Haza
    8k
    nek mu neko da 200 tisuca godisnje i ugovor na 3 godine, i kroz te 3 godine nek izbori jos jedan ugovor od 200 tisucaNB86

Dal' bi ti pred mirovinu, a Perić je realno pred sportsku mirovinu, pristao pasti sa 600 tis eura godišnje, na 600 tisuća eura u tri godine. Prvo, to nema apsolutno nikakve logike, prvenstveno financijske, posebice kad znaš da nisi igrao godinu i pol zbog ozljeda, i da imaš kronične probleme s hrskavicom. Rumunji ga uzimaju jer vjeruju da im je on i takav upgrade na ono što imaju, ali Drmić je završio karijeru, a realno ima isto godina kao Perić, i relativno slične zdravstvene probleme.
    Ovo što ti pričaš bi imalo smisla za igrača od 25 godina koji nema iza sebe kronične probleme s ozljedama.
  • NB86
    15.6k
    Ne znam u kojem svijetu je netko s 30 godina u 2025.oj godini pred sportskom mirovinom, ne znam kakvo mu je zdravstveno stanje al decko koliko vidim redovno trenira, dvije godine je mlađi od drmica i jos uvijek ne hoda ko drmic, mozda sam u krivu mozda je zdravstveno stanje stvarno uzasno, ali ako nije onda ima svakog smisla otic negdje na 3 godine za 200k i igrat i izborit se za dulju karijeru nego protrunut na tribini i ic u penziju s 31om.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    kad si iza nekog 7 bodova ,da ,ne zavisi samo od nas Einsteine, ako treba prevod pitaj. Ne pravi se mutavi. Uvijek si drčan na moje komentare.
  • Medvedgrad
    407
    Ne zavisi samo od nas.

Ako mi pobjedimo sve do kraja a Rijeka također (osim nas), Rijeka će biti prva s bodom više od nas.
  • Jurki
    14.7k
    Ako mi pobjedimo sve do kraja a Rijeka također (osim nas), Rijeka će biti prva s bodom više od nas.Medvedgrad

Ak fakat mislis da je to izvedivo... evo ti poslovni prijedlog.. krenes sa 100 eura i trpas svako kolo na Rijeku kompletan iznos (kad igraju s nama to preskocis) .. i na kraju sezone bus pun ko brod.

Da su ne znam kak dobri.. nebi to igral ni na euro uloga.
    Edit: mozda bi mogel to poceti igrati da ih pocopram :rofl:
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    mislim da se tada pisalo o iznosu od 5 milja što je za nas bio ogroman novac tad za neprovjerenog mladog igrača . Mislim čak da je Zoki bio trener a mladi Gabriel tad nije mogao nikako u prvu momčad. Vlak nije bio nikad moj favorit,za mnogo toga sam ga krivio ali ko brat bratu za ovo ga se ne može nikako okriviti. Nije se Gabriel nudio mukte nego su ozbiljni novci bili u igri . I tad i sad za nedokazanog igrača mi nemamo 5 milja da nam bude ulog za budućnost. Jbg nije jedini koji nam se nudio a nismo ga mogli platiti
  • Yovitssa
    830
    Radilo se o 4 mil. €. Sjećam se kao da je jučer bilo. Jebiga, sad se čini kao propuštena prilika, ali tada je Gabriel proveo polusezonu u Dinamu B i odigrao jednu dobru tekmu za prvu momčad. Pa ti iskrcaj 4 milje za takvog igrača...
  • Jaro
    8.8k
    ma nogometnom manageru ne vjerujem nista...
  • Droljo
    11.7k
    Kako god da je bilo nebi se trebali vraćati na to. Rešili smo se i vlaka te tadašnjih 'direktora' i 'savjetnika' i na pravom smo putu. Sljedećeg nebumo propustili...
  • Sajla
    6.8k
    ma nogometnom manageru ne vjerujem nistaJaro

nikad čuo za tipa. ako je prije 7 godina prepoznao Gabriela, gdje je bio do sada, s kim je radio u međuvremenu?
  • emreli21
    173
    ovaj covjek Domagoj Lisica puno tu lagao, jako puno.
  • emreli21
    173
    bilo 4,5 milje eura, ali on vec imao placu 50 tisuca eura mjesecno
  • keppi
    286
    Čitam ovo za Mikića da je "višegodišnji ugovor" potpisao ustvari na jednu godinu. Već mi sada to sve oko njega pomalo ide na živce. Neće na posudbu...napisao sam već da je i jedan Modrić bio na čak dvije posudbe.
    Znači, ako ne bude igrao koliko on i njegovi misle da je dovoljno.... on ide, a ako bude igrao zadovoljavajuće pretpostavljam da će njemu i njegovima te menađeru porasti apetiti pa će se tražiti ugovor, vjerojatno u rangu Petkovića.
    Riješiti ćemo se Moharramija koji je u najmanju ruku solidan igrač (štogod netko o njemu mislio) i o kojem kao čovjeku nisam nikada ništa negativno pročitao, a ulazimo u deal s Škegrom.
  • recikaj86
    530
    Kad će Ivanušec?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions